julhelg

Nu har julhelgen passerat och allt firande är över. Har mest jobbat och flängt runt. Jag måste då har varit rätt snäll iår med, för jag fick då hur många julklappar som helst som jag är mkt nöjd över! Eller så är det tomten som är snäll.. :)
Ganska skönt att julen är förbi ändå, börjar vara mäkta less all julmat och julmust! Så idag ska jag hem på Djupviken och få mig riktigt mat, som inte är julmat: Jens är i stugan ihelgen så jag har fått klara mig själv, men nog har det också gått bra. Har jobbat och på fredagkväll när jag slutat for jag hem till mamma, fick mig lite kvällsfika och en liten tv som jag har placerat i sovrummet, helt perfekt! Igårkväll var jag med Linnea och vi for till markus, där vi inte hade så mycket för oss, vi satt vid köksbordet och surrade :)

Börjar verkligen vara på tiden att städa här, och jag hörde precis att grannen dammsög, så undra sa flundran om jag inte ska göra likadant!

host och krax

Imorse vaknade jag upp och kände mig verkligen inte pigg och alert, skulle tro att jag hade kring 200 grader i feber.. det kändes då så iaf. Två alvedon och lite julmust så var de bara klä sig och ge sig ut på ärenden med Jens. Kan väl inte påstå att jag är piggast i världen idag, varenda ben väger typ bly och lederna värkar så de sjunger om det. Men som tur är går det ju att leva med så länge det finns alvedon. En vända på stan har jag hunnit med, och en lunch med Julia. Nu är jag hemma på djupviken och håller teddy lite sällskap, tänkte att jag skulle titta förbi Jens innan jag far hem. Ska ju vara med brudarna ikväll och rätt vad de är dricker vi nog ett vinglas eller så :)

Nu ska jag ta rallybilen och köra mot stan! Trevlig helg :)

tisdag

Tisdag idag, har fått en hel del gjort ändå. När jag slutade imorse gick jag till Jens och la mig där och sov några timmar, men där vid 11 var det färdigsovet vilket jag inte var speciellt hugad på men för att vända tillbaka på dygnet var det bäst. Sen blev det lunch med Jens och Jenny på stan och sen for jag iväg och köpte lite julklappar så nu är det inte så hemskt många kvar, slipper jag ha panik över det! Idag var det middag på backen, och efter det knatade jag över till Linnea en sväng och under den korta tid jag var där så fick jag ont i halsen och det blir knappast bättre. Jag skulle tro att det är Jens som är boven i dramat. Men en förkylning ska jag nog överleva.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och se tv, vänta på Jens och se börjar det vara godnatt för idag.


nattjobb

Helgen är över, och min Jens är hemma! Ingen är gladare än jag, och det bästa av allt är nog att jag inte behöver ha någon nedräkning tills han far igen, utan nu är han hemma för alltid :) Har varit en kanonhelg, fredagkväll körde jag till lule i snöovärdret för att hämta Jens och hans mamma på Kallax.. kan ju säga att vi bytte chafför på hemvägen. Vi begav oss direkt till backen och åt middag där, sen for vi ut och rännde lite och sen hem och la oss. Lördagmorgon var det fantastiskt mysigt att vakna upp med varandra och inget "nu måste vi stiga upp" utan ligga kvar och mysa tills vi kände för att nu är det dags. Vi gick ner på stan, och sen var det dags för middag med mamma och pappa på Golden dragon, mkt gott!! Blev några få vinglas och en rätt så nykter utgång på Kalles, det var verkligen något nytt för mig. Men jag är inte speciellt besviken, var riktigt trevligt faktiskt! Idag blev det en sovmorgon, lunch/middag på Airbailo med Tessan och Jimmy. Sen har vi stökat på lite tills det var dags för mig att fara på jobbet. Hann med en liten pn där före också för att orka natten. Har redan börjat nedräkningen tills jag får fara till Jens och lägga mig och sova. Ska bli oootroligt skönt!
Imorn kommer jag typ kliva upp, äta och sen fara tillbaka hit för ytterligare en natt. Men det sägs ju att första natten är värst, så man får väl tro på det då!

Nu blir det nog en kaffekopp i väntan på nästa tvättmaskin!

Godnatt på er som får gå och sova, fast.. då är det ju min tur att sova när ni måste kliva upp!


överraskningar

Födelsedagen var full av överraskningar, har fått massa fina saker. Bilstereo, vinglas, halsband, armband, blommor, hårspray. Jag är mer än nöjd!
Fick ju däremot världens överraskning, Jens sa ju att min present från han skulle komma med posten, så vem tror ni typ jagade brevbäraren igår?! Jo jag! Hur som helst.. klockan blir 12 och efter 12.. men ingen post! hm! Aningens besviken var jag ju och tänkte att jag skulle behöva vänta ännu en dag. Men då när Johanna och Sabina är här på fika så ringer telefon och då visar det ju sig att jag skulle få blommor. Och självklart var ju dom från Jens! jättefin bukett och ett kort där det stod bla "vi ses nu på fredag" Så jag greppa telefon rätt fort och ringde till han, och då har ju han lurat mig, han kommer ju hem tidigare!! Typ världens bästa present sku ja tro :) Hans första tanke var visst att han inte skulle säga att han skulle komma hem på fredag och bara dyka upp, men då trodde han att mitt hjärta skulle stanna typ. Som det förmodligen skulle göra. Så ingen är gladare än jag nu, 2 dagar kvar och 1!! dag kvar imorn ;) En kanonfödelsedag kort sagt.

Nu sitter jag och ska bränna skivor, julskivor som jag ska ta med till jobbet. Sen ska jag göra mig iordning och bege mig dit på personalkonferens som det har så fint blivit döpt till (av oss). Det här med arbetsplatsträff är skippat.
Imorn är det ännu en fest med jobbet, vi ska ju nämligen på havsbadet och Stormen.. däremot så ska fröken Aldrin ha en hemskt lugn kväll, är som kul när man ska jobba 7-16 dagen efter. Sen ska jag typ räkna minuter tills jag ska fara till Kallax och hämta Jens och hans mamma. Har lite att göra därimellan så tiden kommer nog springa iväg rätt fort ändå. Måste och byta bil med pappa, och så måste jag ju till Marcus och se och hjälpa till i hans hus som han får på fredag :)

ÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR!!! :)

hurra hurra hurra!

21 år fyllda idag, har redan hunnit bli uppvaktad, bla i söndags och nu imorse! Om jag kännde nån märkvärdig skillnad när jag vaknade imorse vet jag inte, men nu är jag då 21 istället för 20! tycker nästan siffrorna börjar räcka :)
Sku tro att jag kommer vara nöjd över dagen, de brukar vara så..  Nu sitter jag då och väntar på att mamma ska komma, tvingade henne att komma nu före jobbet istället för efter. Spännande!

Nä, nu ska jag värma två lussekatter och vänta på mamma och presenterna :)

en enda stor fest

Helgen har passerat, och som rubriken säger.. helgen har varit en enda stor fest. Fredag hade vi en förträffligt trevlig personalfest! Den var kanon :) Under kvällen så tänkte jag däremot inte en tanke på att jag skulle upp och jobba klockan 8 lördagmorgon, så de var ju ingen trevlig upplevelse.. upp tog jag mig och på jobbet mötte jag en minst lika trött Lisa. Så vi hade en rätt lugn förmiddag. Hann inte mer än hem i princip, så var det dags för nästa fest. For och åt middag hos mamma, hästfile och tja.. nog var det gott men inte vet jag om ja känner sånn stor skillnad på fläskfile, oxfile, hästfile osv! Det enda som skiljer är nog priset. En trevlig glöggfest hos Linnea och Niklas som sen vidare en kort visit hos Sara som hade inflyttningsfest. Sen var det dags för statt. Även lördag var en lyckad kväll :) Nu idag söndag har det varit fullt hus här, 21årskalas för mormor, mrofar, per, linda, nils, gustav, evabritt, anders, tessan, jimmy.. fullt hus som sagt. Så lite uppvaktad har jag blviit idag och man växer nog aldrig ifrån de här med presenter :) För de är ju fantastiskt kul fortfarande! Jätte nöjd är jag då redan nu, och än är det ju inte färdigt för de är ju faktiskt inte förens på tisdag jag fyller! Så då blir det mer fika.
Nu är jag aningen sliten.. känns att de har varit en rätt hård helg! Jobbar 12-21 imorn och de känns oerhört skönt med en sovmorgon imorn.

Nu ska jag värma mig tacos och se Wallander!

12!! dagar kvar.. ;)

torsdag hela dagen

Imorse 05.45 blev jag väckt av natt-Karin på jobbet som undrade om jag kunde komma och jobba på morgonen, och klart jag kunde. Tittade på klockan och insåg att om jag vill kan jag sova 30 minuter till, men som vanligt tänker jag alltid att jag ska bara ligga och dra mig till klockan ringer för somnar jag om är jag död när då väl väckaren ringer, och som vanligt lyckas jag alltid med att somna om lika fullt. Jag kan inte förstå varför det ska vara så svårt att kliva upp. Måste ju vara förskräckligt skönt att ha gott om tid på morgongen och inte behöva stressa, men det vet ju inte jag nånting om för jag har nog än aldrig provat på det. tyvärr! För övrigt så har jag varit helt inställd på at jobba 16-21 idag så de var ju de första som slog mig imorse, att en delad tur går väl bra. Men efter en lång stund på jobbet inser jag ju att.. jag var ledig idag! Så de kan gå, jag hade ju förmodligen kommit till jobbet strax före 16 och fått vända om lika fort igen.

Har hunnit med en del idag, tvättat, skurat, bakat och handlat. Nu på kvällskvisten har jag varit med Johanna, planerat och pratat gamla minnen. Och som hon sa, "vi har gjort mycke roligt under våra dagar" jag kunde ju inte sagt de bättre själv :)

Imorn är det fullt upp, ska visst ut på promenad med poahästar, Linnea och Johanna imorn på morgonen, sen måste jag hinna med en kort stadsrunda och självklart en fredagskaffe, en sväng på systemet och sen är det bara börja göra sig färdig. För imorn är det nämligen fyklöverfest vilket innebär att personalen på Kollektivet, Ankargrund, Renen och Munksunds gruppboende har en gemensam personalfest. Kan nog inte bli annat än trevligt :)

Ska nog göra mig klar för sängen nu, ladda för imorn och hoppas att jag inte har lika ont i halsen imorn som jag har nu. Godnatt!

hårfix

Idag har jag fått mig en liten färgklick i håret, en lite rosa och lila nyans, det blev bra! Annars har jag väl inte gjort så herregu mycket idag, varit barnvakt en stund och de är ju som vanligt alltid kul :) Sen har jag mest flängt omkring lite varstans. Men nu börjar ju som den här dagen också ta slut. Alltså.. JAG ÄR LESS PÅ ATT VARA LEDIG!! jag ville bara få det sagt.

Jag kan verkligen inte förstå varför jag är så trött. Hela den här veckan känns det som att jag aldrig har vaknat, jag lägger mig i tid på kvällarna, sover som en stock hela natten och när klockan ringde runt halv 10 på morgonen så är det knappt att jag tar mig upp. Undra om det är mörkret som har sin inverkan?  Bara för det ska jag snart gå och lägga mig, eftersom jag är så trött!

Nu höll jag då på att glömma att informera hur det ligger till i nedräkningen.. 16 dagar kvar ;)

Godnatt!


städstök

Dagen som så har ändå varit ganska händelserik. Började morgon med världens beslutångest om min födelsedag, ska jag jobba eller ska jag inte jobba?! Tänka sig vad man kan grubbla över en sånn sak. Jag beslutade mig för att inte jobba. Efter det så for jag iväg och hämtade ut mitt körkort på posten, hämtade Teddy på Djupviken, och sen for jag med Linnea och Emeli på stan. Tanken var att jag skulle köpa julklappar, men inte en enda blev det. Hittade däremot en klänning åt mig själv. Har städstökat här hemma, tänkte att jag skulle passa på att städa när jag lika var ledig. Men som vanligt börjar jag alltid möblera om på alla prydnader och ljusstakar osv. Så istället för städning så blev de ännu stökigare. Hur som helst så kände jag mig inte riktigt nöjd med köket så jag for iväg på coop och köpte mig en julstjärna och attan vad mycket finare det blev! Sen upptäcker jag när jag sitter i telefon med mormor och gör en fikabeställning att julgardinerna i köket är verkligen inte fina, så dom har jag plockat ner.. redan! Men nu kanske jag kan låta det vara som det är, ett tag iaf! dammtorkat och skurat toaletten har jag gjort iallafall, så nu återstår bara dammsugning och skurning men det får nog vänta till imorgon.

Märkligt, hade tendens till huvudvärk hela eftermiddagen, men det försvann när jag kom hem. När jag sätter mig i bilen på coopparkeringen så sa de vara pang! så hade jag blixtrande huvudvärk, en kanna med vatten, två mackor och två alvedon så försvann den, men nu är det som att den är på tillbakaväg. Inte omöjligt att det blir några glas vatten och ett par alvedon till innan den här kvällen är slut.


Nu ska jag plocka bort ajaxflaskan och dammtrasan, sen blir det nog lite tv-tittande innan det är gåläggdags!

17 dagar idag, 16 dagar kvar imorn! Jag längtar ;) 


RSS 2.0