helg

Ja minsann nu är helgen här! och jag är ledig = underbart :)
Igår efter jobbet begav jag mig till Korpen för att träna med Linnea, härligt. Och sen på kvällskvisten blev det tv för hela slanten hos Sabina, men trött som vi nog alla var så blev det en tidig kväll! Skönt, för imorse när jag vaknade var jag pigg :) Har precis dsuchat och ska nog springa ner till stan om en stund och dricka en kaffe med Markus och Niklas. För i eftermiddag ska jag fara upp till Långträsk och köra skoter.. har plockat fram mina nya skoterskor som jag fick i julklapp som jag ska ha premiär med idag! Få vi se om jag fryser om fötterna med dom hära nya superskorna som dom då ska vara :)

Måste visst svara på alla dom hära tusen frågorna också..
Röker du?
Mycket sällan
Snusar du?
Sällan
Dricker du sprit?
med apelsinjuice ;)
Skolkar du?
noep
Vilken bil kör du helst?
jag går
Gör du frukosten själv?
alltid!
Har du suttit i rätten?
Nej
Har du hett temperament?
Nja, det kan jag väl inte påstå.
Vad gör du om dagarna?
Allt möjligt
Har du slagit ner någon?
Icke sa nicke!
Har du pussat någon av samma kön?
Inte helt omöjligt
När grät du senast
Det var så längesen att jag inte minns.
Har du varit på strippklubb?
Nope
Vem kan du prata om allt med?
Linnea, som vet allt i detalj.
Har du solglasögon?
Nope.
Vem pussade du senast?
Skulle ni bra allt gärna vilja veta.
Vem kramade du senast?
Linnea skulle ja tro.
Vad är din högsta önskan just nu?
Att nån kom och gjorde mig frukost.
Vad heter din hårspray som du använder?
Schwarzkopf Style.
Vem gillar du?
Det är många det.
Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Svart, vad annars?
Har du string på dig just nu?
Absolut inte.
Känner du någon som heter Niklas?
De skulle man ju kunna säga.
Har du bärbar data?
Japp.
Är du blyg?
Nja, det beror väl lite på i vilken situation.
Vad tänker du på just nu?
 Att jag borde gå och bädda sängen istället för att svara på alla dessa frågor.
Hur gammal är du om 2 år?
22, fast nästan 23.
Hur lång är du?
171 cm typ.
Vem ringde dej senast?
Johanna.
Hur löd de senaste sms:et du fick?
(inget ämne) för det var ett mms.
När såg du senaste din mamma?
Det var längesen, men kanske före påsk.
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Inget utav det.
Ringa eller messa?
Ringa, fast sms har ju sin charm dom också.
Vilken ögonfärg har du?
Riktigt klarblåa.
Vilken är din äkta hårfärg?
Blond såklart.
Vad gör du om 10 år?
Det får vi se då, för jag har ingen aning.
Hur stor är din säng?
160cm
Föredrar du skor, strumbor eller barfota?
Skor! Fast jag gillar strumpor också.
Vad dricker du till frukost?
Te eller så inget alls.
Dricker du kaffe?
Aa, med lite mjölk i.
Kan du spela poker?
Icket!
Har du någonsin åkt ambulans?
Nope.
Vad spenderar du helst pengar på?
Roliga saker.
Äger du dyrbara smycken?
Ja, min ring på höger ringfinger.
Äger du dyrbara jeans?
Nja, dyra och dyra vet jag väl inte.
Kan du byta däck på bilen?
Nej det kan jag inte!
Prenumererar du på någon tidning?
Ne, inte för tillfället.
Har du fått fortkörningsböter nån gång?
Nope.
Har du blivit polisanmäld nån gång?
Nope.
Vad skrämmer dej om nätterna?
Ja, rent ingenting.
Vem är den roligaste människan du känner?
Ja hurru, det är många det.
Vad ska du göra nu när listan är klar?
Bädda sängen och börja packa ner skoterkläderna.

Så, det var alla frågor det! Nu ska jag göra det som står att jag ska göra :)

C-vitamin

Igår var jag och inhandla ett rör c-vitamin brus. Nu är jag less på att vara småförkyld, har varit det konstant i snart två månader. Så kanske att en c-vitamin varje dag kan göra nån verkan. Jag hoppas då på det :)

Imorse var jag helt livlös när väckaren ringde klockan 8, mina planer om att stiga upp och fara och träna, och sen fara och hälsa på mormor på lasarettet sprack verkligen. Halv 10 tog jag mig ur sängen, så varken träning eller hälsa på mormor blev inte! Att jag inte tog mig till Korpen var illa, men att jag inte kunde hälsa på mormor var nog lika bra, så jag inte heller blit smittad av nå streptokocker och halsfluss och grejjer. Sen så är ju faktiskt jag också förkyld så de är kanske onödigt fara dit då. Men hon kommer nog hem snart igen :)

Helgen närmar sig med stormsteg, jag längtar nog mest i världen tills jag slutar imorn! Har i princip varit på jobbet sen i fredags klockan 12, så lite ledigt känner jag att jag börjar behöva :)
Planerna för helgen är inte så stora, ska och träna med Lea imorn när jag slutar, och sen hoppas jag att vi hittar på nått spännande imornkväll :) Lördag funderar jag på att fara upp till Långträsk i husvagnen och köra lite skoter och bara ta de lugnt där till söndag..  tror nästan att det blir så, vara med mamma lite också! tror hon kan uppskatta det när pappa jobbar ihelgen, slipper hon och Teddy vara själv :)

Nu måste jag nog hoppa i duschen och packa träningskläderna till imorgon, slipper jag gå hem för då är det lätt att soffan är betydligt skönare än att fara och träna. Tror nästan att jag ska vara så finurlig att lägga fram kläderna jag ska ta på mig imorn, så är det bara stutsa i dom och gå. Får jag sova några minuter längre imornbitti :) Jag har mina ljusa stunder!

Natti natti!

-Man ska ha husvagn!

Tisdag idag, dagen blev faktiskt som planerad. Kors i taket!! Steg upp sådär strax före halv 9 och klockan 9 var jag på Korpen med Sabina och tränade.. väldigt skönt när man väl kommer sig dit och framförallt när man kommer hem och kliver i duschen :) Sen kom Josse förbi på en förmiddagskaffe. de var trevligt med tanke på att hon for hem idag så de var ju skojj att hinna träffa henne innan hon for igen :) Efter det fanns de ju inte så mkt tid kvar, var ju som bara fara till jobbet det!

Insåg förra veckan att mitt korpenkort går ut på torsdag, de var ju sådär lagom kul.. en väldigt tråkig utgift. Men vad att göra, är ju bara ta fram pengarna det. När jag då väl fått ordning på tränandet så är de ju hemskt onödigt att sluta med det bara sådär då. Ja vi får ju då lön på torsdag så på så sätt var det ju passande!

Har dessutom kommit på att jag skulle behöva ta mig på Ikea snart, börjar verkligen behövas en tripp dit. En eller två taklampor skulle inte vara så dumt, eller sängbordena till sängen som jag skulle köpa sist men naturligtvis så var ju dom slut då i den färg jag skulle ha dom. Men jag får nog vänta med det skulle jag tro :)

Dagens rubrik hör verkligen inte ihop med blogginlägget, men så ska det va! för det sa linnea.

Nåja, nu ska jag nog hoppa isäng så jag orkar upp imorgon, natti natti :)

ny vecka, nya insatser!

Annandagpåsk i all ära, det blev inte riktigt som jag hade planerat. Igårkväll slog jag inte igen ögonen förens vid 02.30 kanske.. och de sista jag tänkte för mig själv var att imorgon ska jag nog inte kliva upp från sängen på hela dagen.. men så blev de sannerligen inte! Vid 8 ringde telefonen, "Dolt nummer"..  Sofia undrade om jag kunde komma och jobba för henne mellan 12-16, snål som jag blev, 4 timmar med storhelgsersättning kunde jag som inte säga nej till. Så iväg och jobba var jag, sen bjöd Linnea mig på middag.. vilket man verkligen uppskattar :)
En promenad efter middag och sen har jag slingat Linneas hår, men jag hann inte riktigt se resultatet för jag blev så trött att jag bara var tvungen att gå hem.

Tanken för morgondagen är som sådan, att jag ska upp vid halv 9 för att befinna mig på Korpen vid 9 och träna med Sabina, sen iväg och jobba mellan 12-21. Ska vi se om de blir som jag har tänkt mig, har ju en förmåga att inte riktigt bli så.

Ont i min stackars rygg har jag haft nu också i två dagar, om jag har råkat sträcka mig på nått lustigt sätt eller vad det då är. Jag hoppas det går över snart iallafall. Man ska ju hålla ihop i några år till :)

Nu ska jag nog se lite tv, Wallander kanske.. sen ska jag hoppa isäng för de är knappt så jag orkar hålla upp ögonen! Godnatt :)


påskdagen hela dagen

Nuså, påskdagen och söndag. Nu är min jobbhelg över.. fantastiskt skönt! Då är de tre helger till nästa gång, mest troligt.  Fira påsk på jobbet, de funkade det med, kanske inget att rekomendera men nu är de gjort :)
Inte nog med det, Lea pea min pärla är tillbaka i stan, inte sett eller knappt pratat med henne sen i onsdags, men ikväll fick jag se de välbekanta ansiktet ;)

Imorgon är jag ledig, och de känns ju gode så skönt! Tror jag ska ta mig en sovmorgon imorn de tycker jag att jag förtjänar! Inte ställa nån rackarns väckarklocka, de är att vara ledig det :)
Planerna för imorgon är inte så många, kanske skulle hittta på något med Markus, om inte annat så hade jag tänkt vara ambitiös och föröska ta mig till Korpen på annandagpåsk.

Tror att jag ska hoppa i duschen och tvätta mitt skitiga hår och sen dunsta isäng. De är härligt det, duscha före man ska sova.

Godnatt!

långfredag

Har precis diskat undan och varit ut med soporna.. så nu är det som ganska bortstädat här hemma! Väldigt skönt, är inte roligt komma hem efter ha jobbat 12 timmar och det ser ut som ett bombnedslag i köket. Men nu slipper jag ha det så :)

Igår så for jag, Markus och Robert upp till Långträsk för att dricka kaffe hos mamma och pappa i husvagnen, de blev betydligt längre än bara en kaffetår. Var väl hemma vid 1-tiden inatt.. så de var tungt att kliva upp imorse, uppskattade inte att väckarklockan ringde då den gjorde det.

Nu ska jag nog ta på mig pyjamasen och hoppa upp i soffan en stund innan jag ska gå isäng, är riktigt trött. Sen så har nog inte en tidig kväll skadat när man jobbar hela helgen.

Glad påsk :)


påskhelgen

Påskhelgen närmar sig.. känns halvtaskigt att jag ska vara hemma och dessutom jobba hela påsk. Det är inte så påsken ska vara, då ska man vara ute i vårsolen och köra skoter, för de är det som är påsk. Förmodligen är det inte sista påsken jag hinner vara med om, för att se det från den ljusa sidan så blir väl lönen den 27:e april lite bättre då :)

Imorse vaknade jag och Johanna med tuppen, jag höll evigt på att svettas ihjäl tror jag. Vi steg upp och åt lite frukost, laddade hem veckans avsnitt av One tree hill och la oss i sängen igen och såg det, och som jag trodde skulle vara betydligt mer spännande än det var. En liten besvikelse skulle man väl kunna säga!
Nåväl, upp tog vi oss.. gjorde oss klar och träffade Josse och Linnea på stan för en lunch på Waynes, trevligt :)
Nu sitter jag här ganska nyss hemkommen från jobbet och funderar på att nästan gå och lägga mig, kanske läsa lite om jag nu orkar, sjukt trött! Säkert inte så konstigt, har tydligen legat mer på Johanna än på madrassen inatt.. så jag har säkert inte sovit sådär särskilt bra inatt..

Vad jag ska ta mig till imorn vet jag då inte, borde föröska ta mig på Korpen och träna vilket inte lockade speciellt mycket, särskilt inte på en skärtorsdag. Kanske fördriver lite tid med josse istället.. de lockade betydligt mer :)

Har förövrigt beslutat mig för hårförlägning idag, mitt förösk att sprara ut det igen tar alldels för lång tid.. har inte tålamod att vänta. Så då när de finns så enkla åtgärder som att köpa lite hår och limma fast så är det väl inget att fundera på :)

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa isäng! Glad påsk :)


studera.nu

Har precis skickat iväg en ansökning om höstterminen 2008, så vi får väl se hur det går och ta ställning till det då. Är sugen.. men ändå inte, ett litet dilemma det där!

Har varit en snoa på stan idag efter jobbet, ätit lunch med Sofia och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nog mycket så jag kan gå till Korpen, hade tänkt styrketräna lite med Sabina före vi ska gå på spinning-passet. De blir faktiskt ganska roligt, har varit sugen nu några veckor men har aldrig passat, antingen var jag förkyld eller så jobbade jag naturligtcvis kväll.. men idag passade det ypperligt :)

Ska visst få sovfrämmande inatt också av Johanna, så jag antar att hon dyker förbi här när jag kommer hem efter träningen, de blir trevligt :) Börjar inte före 16 imorn så vi lär ju säkert hitta på något spännande imorn!

Nog för den här gången, blev ett ganska kortfattat blogginlägg idag.. ska byta om och packa ner vattenflaskan nu och ge mig iväg!

tjejig helg

En tjejhelg har det varit, fredag efter jobbet gick jag över till Sabina och hälsade på, och så tog vi oss en runda på stan med en fika på Waynes såklart, en hink med smak av pepperkaka som vanligt. En middag med Johanna och sen Så ska det låta och pratmakarna med karra och min efterlängtade pannacotta var fredagskvällen, väldigt trevligt :)

Lördagmorgon pigg och alert som jag var steg jag upp och gjorde mig klar för att äta lunch med alla tjejer, Johanna, Linnea, Sabina och Josse som varit hemma ihelgen! Även denna gång hamnade vi på Waynes, och i vanlig ordning även den här dagen, en hink.. men dock med variation, vit choklad som smaksättning. En snoa på stan hann vi också med! Lördagskvällen tillbringade vi hos mig, med några vingklas och spel, riktigt kul :)

Idag har jag storstädat, dammtorkat, dammsugit, skurat, tvättat, renbäddat i sängen, diskat.. ja allt som hör till när man städar. Och nu känns de verkligen superskönt att ha gjort det för ett tag :) Nu väntar jag bara på att de sista av tvätten ska torka färdigt.. hade en rejäl tvätthög den här gången. Rekomenderar inte att spara ihop tills korgen är överfull.
Söndagsmiddag den här helgen blev en pizza för mig och Linnea, och den var go :)

Har varit en väldigt rolig helg, med bara de bästa sällskapet :)

Nu ska jag nog springa ner i tvättstugan och hämta upp de vare sig de är torrt eller inte, för snart kommer mamma förbi och ska hämta nå grejjer!

fot i rätt riktining..

Det kan man säga! Vaknade inte allt för pigg imorse och gick till jobbet, fast jag fick känslan av att jag gick och gick men tog mig absolut ingenstans så det var ganska skönt när jag väl satt mig ner i soffan och drack min kopp snabbkaffe sådär strax före 7 på jobbet! Det blev en ganska hektisk förmiddag men sådär vid lunchtid slutade jag och gick med rätt så motvilliga steg till Korpen. Jag var inte sugen idag, vilket jag oftast inte är.. men då man väl satt igång så går de så bra! Och de gjorde det verkligen idag, skulle tro att mina staxckars lår kommer känna av träningspasset imorgon :)

Dagens höjdpunkt var nog, jag kliver in genom dörren och vad tror ni ligger på dörrmattan? Om inte mitt bankkort.. glad som jag blev så tänkte jag, det ska jag använda! Så jag tog Johanna med mig på stan och inhandla en ny telefon! helt suveränt :) Men inte är det ju så bara att skiljas från min kantstötta röda pärla..

Inte nog med det, blev bjuden på middag hos Linnea idag! varma mackor var det på matsedeln idag.. jag har det allt bra som blir bjuden på mat titt som tätt :)

Lite av det bästa sällskapet kan göra stora förändringar, jag och Linnea tog en tripp tillbaka i tiden.. herregud vad tiden går fort! Har hänt mycket under 1½ år, fast lika lite som de inte har hänt mycket..
Pratade med mamma också igår, är snart ett halvår sen farmor dog, känns mer som förra veckan..
Ja, man hinner då knappt med!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min spännande bok, PS. jag älskar dig! fantastiskt bra :) Kan ju även hända jag ska knappra på telefon en eller två gånger till.. kanske hittar nå nya spännande funktioner som jag inte har uppäckt än :)


beautiful thing

Onsdag idag, en ledig sånn om det inte hade varit för att det var arbetsplatsträff på jobbet idag, så så blev det med den lediga dagen.
Blev bjuden på palt hos mormor och morfar idag, vilket inte var helt fel.. iom att det ekar i min kyl pga jag har fortfarande inte fått mitt visakort hemskickat ännu så jag hoppas verkligen att det ligger innanför dörren imorn när jag kommer hem! När jag då väl tog mig hem från väster så hann jag inte mer än lägga mig på soffan och börja se One tree hill så kom Linnea och mamma Bettan förbi och drack kaffe :)

Imorgon är det torsdag, och jag ska och träna efter jobbet! Funderar även på att börja titta mig omrking efter en ny mobiltelefon, känns väl som att de kan börja behövas när man måste ha den i laddaren varje natt för att batteriet ska räcka hela dagen. Då är det på tiden, även om nu inte en ny telefon var högsta prioritering, men ibland måste man tänka om.

Idag är inte min dag, vilket det inte varit på väldigt länge känns det som nu. Jag är så less på väldigt mycket, men det är de ingen annan än jag som ser!

Kanske skulle ta min behändiga mp3-spelare och gått en promenad och rensat tankarna lite. Även dom kan ju behöva lite frisk luft.


Sister hazel - beautiful thing


måndag

Återigen måndag och ny vecka, är fruktansvärt trött idag men de kan ju bero på att jag har sovit uruselt inatt.. vaknat till minst 5 ggr och har haft svårt att somna om, så vid halv 5 inatt när jag vakna sista gången funderade jag starkt att kliva upp, men med tanke på att jag vaknade av väckarklockan stendöd 1½ timme senare så måste jag nog ha somnat om :)

Är ganska nöjd med dagen än så länge, jobbat till 12, hämtat teddy, tränat och lagat mat. Träningen gick förövrigt super! Kämms väl som att jag kommer ha träningsvärk såsmåningom.. men det är väl så det ska va :)

Söndagsfrukost och söndagsmiddag blev det igår, Linnea och Niklas stod för frukosten och jag stod för middagen, våfflor.. och självklart så hade vi ju söndagsnöjet i vanlig ordning, Andra avenyn :)

Nu är frågan vad jag ska ta mig till att göra, hade behövt och handla men eftersom jag har lite svårt att betala utan kort så får de nog vänta nån dag tills kortet kommer :) Så jag överväger att koka kaffe och snöra mig i soffan och se OC som börjar om typ 3 minuter... Har ändå inget bättre för mig, eftersom planen var att jag skulle tvätta idag, men inte skulle jag ju tro att jag hade sånn tur att de fanns nån ledig tid idag, så enda tiden som passade som var ledig var på söndag! jag får ta itu med tvättkorgen då istället :)

Nu ska jag koka kaffe!

slut på veckan

Söndag är verkligen inte min favoritdag.. Helgen som så har varit ganska bra, alldeles för kort i vanlig ordning. I fredagskväll åt vi tacos här hos mig, och så gick vi ut och kollade läget på Kalles.. var helt ok :) Lördag var lite lugnare, funkade men har haft roligare i min dagar!

Men nu, söndag förmiddag.. har nyss ätit frukost och sitter fortfarande i sov t-shirten och mjukisar! Har en ordentlig städning framför mig som jag inte ser framemot för fem öre! Men de är desto skönare när man har gjort det, slippa se allt skräp och all disk och alla kladdiga fläckar på golvet och framför allt, slippa kliva i grus och sand!!

Är inte helt omöjligt att det blir Jäckvikk till helgen, köra lite skoter för första gången den här säsongen :)

Jag borde ringa på telefonbanken för den delen också, av en händelse råkade mitt bankkort gå av i fickan i fredags, inte alls nån rolig upplevelse att vara utan kort.. det går som inte att betala eller ta ut pengar då! Så det måste jag ordna IDAG för jag antar att det inte är skickat hem till mig på en handvändning heller :)

Igår bestämde jag och Linnea att det blir söndagsmiddag idag, som innebär att Niklas gör maten :) Dom två senaste gångerna har det blivit köttfärsås och spagetti så idag hoppas jag nästan på någonting annat!

Imorgon ska jag ta tag i träningen igen som har legat på hyllan i två veckor pga att förkylningen vägrade ge sig, men nu tror jag att de är dags igen :)

Nu stod visst tessan bakom förren här ute så kanske dags att avrunda nudå..
hej svejs!

spännande!

Ja som allt är spännande nu, kan knappt bärga mig till på söndag för att se fortsättningen på Andra avenyn, och för att inte tala om One tree hill.. hur jag ska kunna vänta till nästa onsdag för att få se hur det går för Haley och Nathan, uppskattar inte alls deras diskussion om skilsmässa..
Jaja, nog om tv och serier.. Gårdagen blev väl kanske inte som jag hade planerat, nått besök på arbetsförmedlingen, banken eller korpen blev det inte.. Utan istället en kopp kaffe på stan med Linnea, Tessan och Johanna och en tur till Dollarstore med mamma vilket lönade sig, behövde väl bara betala hälften av de jag köpte.. tur jag har en snäll mamma :) Sen senare på kvällskvisten blev det en prommis med jojjo i rask takt!
Den här dagen som så har jag väl varit lite mer effektiv.. blev väckt på ett högst ouppskattat sätt, nån som skottade av taket precis utanför mitt sovrumsfönster 8 imorse, så så blev det med min sovmorgon! Nåja, tog mig då upp, surrade med Sofia i telefon i närmare två timmar.. hips vips så var den förmiddagen bortsurrad, men jag hann ändå det jag skulle.. dammsög vilket var högst nödvändigt, gjorde mig klar och for på jobbet! Och oj vad det är trevligt att komma hem när de är bortplockat och undandiskat :)

Vi får se om jag lyckas bättre imorgon med mina ärenden, min plan är som så att jag ska ställa väckarn på 9, göra mig klar och gå till stan och utföra allting som skall göras :) För att sen befinna mig på jobbet klockan 12, en dryg dag imorgon.. 12-21.. man hinner så fruktansävrt lite både före och efter jobbet! Men då till min stora lycka så är de ju faktiskt fredag efter imorgon.. oj vad härligt med helg :)

Nu ska jag nog ta och plocka bort från diskstället och ställa in i skåparna istället, ser så mkt trevligare ut då! Sen är det nog tandbostning och gåläggdags för mig :) Godnatt!

en ledig tisdag.

Min ledigdag efter att jag har jobbat helgen, fruktansvärt skönt! Har precis vaknat och klivit upp.. Har en del att hinna göra idag, men de är ju så när dom lediga dagarna är få :) Jag borde hinna på banken och arbetsförmedlingen, hade även tänkt hinna dricka kaffe med Tessan och Linnea! Inte nog med det så borde jag hinna fara och träna, kan hända det blir spinning ikväll.. hade ju varit de bästa :) Hur jag då ska hinna allt är ju då frågan, ska tydligen få besök av pappa idag också som är sjuk..

Men nu ska jag börja ta itu med dagen, ska nämligen fara på Grolls och se om man hittar någonting för klädbidraget man får av Piteå Kommun :)

RSS 2.0