torsdag och förmiddag

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen men om jag blev så imponerad vet jag inte, tjänade inte så mycket till att fara dit eftersom jag ändå bara ska höra av mig till hösten. Fick stiga upp onödigt tidigt också..
Men nu är då det gjort, ska alldeles strax hoppa i duschen och göra mig klar för jobbet, man skulle ju kunna se resepektabel ut nångång när man ändå inte börjar förens 12. Det är ingen rolig dag idag, 12-21.. men då har jag ju sånn tur att jag gör helg klockan 12 imorgon :)

Nu ska jag hoppa i :)


äntligen!!

Äääntligen är lea pea min pärla hemma i sverige igen. Känns otroligt skönt att ha hon tillbaka här på sundsgatan. Så imorn ska jag bjuda hon och Niklas på blodpalt, med aromat, stekt fläsk, extra saltat smör och lingonsylt :) Sen inte nog med det så är äntligen jobbar-helgen över.. fast det måste jag säga. Jag har haft en fantastisk trevlig helg, ombyte förnöjer, kan inte sticka under stolen med att vi har haft det ganska trevligt :) Har hunnit lyckats med en liten bränna också på balkongen, vi får väl se vad som händer med den när rödtonen försvinner!

Har ju varit mors-dag idag också, så jag och Lisa har klippt och klistrat ihop ett morsdagkort på jobbet idag. Så när jag sluta bjöd jag hit mamma så hon fick de jättefina kortet med en present, lotter och en räkning. Hon blev då nöjd, kanske inte med räkningen men.. :)

Tror att jag ska börja avrunda för det är ju en jobbardag imorgon också.. och så längtar jag efter min present som jag ska få av Linnea och Niklas, vad det då kan vara för nå :)

Nu ska jag snart hoppa isäng!


trött

Efter en lång dag överväger jag faktiskt att gå isäng. Ska ju trots allt upp imorn klockan 7 och orka jobba i 12 timmar så en tidig kväll vore ju ingen dum ide!

Har lyckats ännu en gång, satt dryga timmen i solen idag och jag har tagit den dära röda nyansen igen. Det är fantastiskt! Jag är verkligen inte byggd för uv strålarna, det är bara inse.

Det fanns inte mycket mer att säga om idag, för nu är det natti natti för fröken hanna :)


sol sol och värme!

Idag har verkligen solen visat framfötterna, började med en liten lätt försovning så jag vakna först när Johanna ringde vid halv 11. Vi har varit ute på en härlig promenad på Hemlunda i skinande sol, sen var jag ambitiös och tog mig till Korpen för att träna.. Jag var effektiv så det var snabbt avklarat. Eftersom det verkligen var stekhett på min balkong tog jag med mig lite reklam och post och satt mig där för att jobba på brännan lite. Men så lyckat blev de inte, efter ungefär 2 timmars pressande så är jag röd som en kräfta som har försvunnit imorn och så kan man tro att jag aldrig har sett solen i hela mitt liv.. så som det är i vanlig ordning!

Nåja, har hunnit varit förbi min lilla kille ikväll som inte är så liten längre, charmtrollet fyller ju faktiskt 2 år i sommar :) Det går fort!!

Nu ligger jag i sängen och borde verkligen lägga igen ögonen för att orka upp imorn när jag och Johanna ska fara med Boss till sjukgymnastiken i sunderbyn. Sen har jag en hel helg som ska tillbringas på jobbet. Inte speciellt lockande.. Men de ska göras det också! Då har jag ju istället två lediga framför mig :)

Nu ska jag lägga igen ögonen och vila dom lite!

nils och traktorn

lampupphängning

Onsdag mitt iveckan idag, har faktiskt varit ganska effektiv idag. Direkt efter jobbet cykla jag och hämta Teddy och sen satte jag igång med lite fönsterputsning i vardagsrummet. Resultatet blev väl kanske inte som jag hade vela, men bättre blev det då. Måste träna på det där med att torka fönster, lyckades med nån rackarns rand lite här och var men nu får det då vara så!
Direkt efter så gjorde mig klar för stan med Johanna, blev en ganska snabb snoa. Köpte mig en Långe Jan som det så fint hette, en takarm närmare sagt.
Så nu när jag då kom skulle jag ju vara fiffig och hänga upp lampan med den här långe jan, men man ska inte ge sig in i nånting man inte klarar av. Tror lika fullt att jag måste ha hit pappa som får fixa det där. För uppenbarligen så kunde jag inte eftersom lampan står fortfarande på golvet där den inte ska vara :)

Nu sitter jag då här och väntar på att min friösr ska ringa upp så jag får boka tid för hårförlängning, och som det ska bli fantastiskt att ha långt hår igen. Jag kan fortfarande inte förstå vad jag tänkte med när jag klippte av mig det, men tur att det finns lösningar på det mesta :)

Igår blev det minsann spinning, enligt planera. Kände mig gode så duktig när jag gick därifrån! Inte att förglömma, det var säsongsavslutning av Andra avenyn igår dubbelavsnitt dessutom. Däremot så fick jag ju veta att det inte börja om förens söndag 21 september.. ooolidligt spännande!

Nu tror jag att jag ska göra nån nytta här hemma, kanske diska undan lite, och eventuellt gå ut och kissa med Teddy. Det börjar nog va på tiden :)



På hemmaplan..

Så, tiden går fort! Då var jag hemma igen efter en helg i sthlm. Fast det måste jag då erkänna, nog är det ganska skönt att vara hemma hos sig själv igen när man inte har varit hem sen fredagmorgon före 7 när jag gick på jobbet. Ska dessutom bli fantastiskt skönt att ligga i min egen säng, en vanlig säng och dessutom en stor sådan :) Efter en natt på bäddsoffa och nästa två på luftmadrass på golvet som man fick balansera på för att ligga kvar så ska det bli skönt att krypa ner här hemma. Men nog har de varit värt den här trångbodda helgen nog, 3 vuxna och en 5-åring på 21 kvadrat. Jag tycker vi har gjort det ganska bra ändå! Har då haft en rolig helg, hunnit med en himla massa så jag är rätt så nöjd och belåten :)

Kom nyss hem från jobbet som var mindre kul att fara till när man då väl kommit sig hem men det gick det också! Nu sitter jag med silverschampo i håret för jag råkade titta mig i spegeln alldeles nyss och insåg hur otroligt gult hår jag har.. så det ska de bli ändring på. Nu rinner det mest lila skum runt hela ansiktet och droppar lite här och var. Men en lång stund till måste jag nog härda ut för att få något resultat.

Imorgon måste jag ta itu med en hel del saker, först och främst ska jag jobba och sen så måste jag investera i lite grejjer så pappa kan komma och sätta upp mina taklampor som nu länge och väl har stått på golvet i en kartong. Sen var även planen att jag skulle ta och städa här lite, tanken var faktistk också att tvätta men de gick minsann inte för det fanns ju naturligtvis inte någon tvätttid. Typsiskt! Sådär på kvällskvisten hade jag tänkt ta mig på spinning, och de finns som inga alternativ egentligen, för på spinning ska jag vare sig jag vill eller inte!

Nu ska jag snöra mig i soffan en stund för att fördriva lite tid och försöka koppla bort att det kliar på skallen av allt silverskum :)


tvätt och åter tvätt

Nu är jag less på att tvätta efter en hel dag med den aktiviteten.. huvva så lejsamt så att säga! Men nu är det då gjort och ligger även ihopvikt i garderoben förutom nå stackars jeans som vägra torka så dom hänger på torkstället här mitt i vardagsrummet :) Har varit duktig och städat och rensat garderoberna lite idag också, var välbehövligt! Var mycket som inte används och som aldrig kommer att användas, och dessutom oreda till tusen men nu är det ordning och reda där :)

Nu såhär på kvällskvisten har jag varit ute på en promenad med Johanna, väldigt härligt! Sen tog jag cykeln och trampa iväg till solariumet så nu har jag en lätt röd ton på hela min kropp.. kanske inte är nånting man ska bli särskilt förvånad över. Det där med att bli brun är verkligen inte min grejj! Men man måste ju då försöka..

Det känns inte som onsdag idag, känns som att det har gått mer av veckan än vad de egentligen har gjort. Men helgen kommer väl även den här gången. Jobbar en sånn där fantastiskt tråkig delad tur imorn, så under min lediga tid mellan 12 och 16 ska jag hem och packa för sthlmstrippen, hade även planer på att göra lite ärenden som t.ex lämna tillbaka en fruktansvärt ful klänning som jag trodde var betydligt snyggare än den var. Och dessutom hade jag tänkt hinna med en promenad och även en solning. Känns som att jag är lite tidsoptimistisk, men om inte annat får jag väl ta solningen efter jobbet imornkväll. Det där löser sig :)

Nu ska jag stutsa i pyjamasen och snöra mig i soffan för att sen göra en tidig kväll!


tisdag och bak

Har haft alldeles för mycket till fritid idag, så jag kom på den briljanta iden att jag skulle baka. Så jag gick på coop och handla det som fattades till dessa pollykakor som jag trodde skulle vara betydligt godare än dom var. Liten besvikelse det där..  Inte nog med det så efter dom var klar så kom jag på att jag skulle vispa ihop en sockerkaka, som jag inte riktigt vet vad som hände med :) Jaja, jag har ju då haft nått att göra.. för disk blev det då minsann!

Nu sitter jag och väntar på mamma som ska komma med pizza som vi ska äta! Så idag blir det pizza till middag :) Blir en promenad med Johanna och Sabina ikväll också före andra..  :)

Imorn skulle jag visst på arbetsförmedlingen, men då hade vi visst arbetsplatsträff.. äsch! vilken otur att jag var tvungen ringa och säga att jag inte kunde komma på arbes. Ingen blev då gladare än jag. Var inte speciellt sugen på att fara dit!

Men nu ska jag ta och duka fram bestick och glas för nu är nog mamma när som helst här med den efterlängtade pizzan :)


helgens händelser

Herregud vad tiden går fort, jag som nyss tyckte att det var fredag men de är redan söndag. Men det är väl så att tiden går fort när man har roligt!

Fredag jobbade jag en sånn här jätte tråkig delad tur, 7-12, 16-21.. men det gick de också! Gjorde mig så gott som klar på jobbet och sen pös jag iväg till Johanna med racerfart där festen börja, blev en trevlig kväll de där :) Alldeles för sent kom jag isäng och sen upp lördagmorgon lagomt trött och sliten för att fara till Ikea med mamma. Sov största delen av tiden påväg upp, och sen var de full rulle inne på Ikea. Fick då med mig hem lite av saker jag behövde, en matta under matbordet i vardagsrummet, en lampa att ha i vardagsrummet, en lampa i taket till sovrummet och lite sånt smått och gott. Blev en lång dag med mamma, men nog var de ju som trevligt. Händer ju inte så ofta ändå :)

Hem kom jag, och de var ju som bara ladda upp igen för lördag blev det grillning och fest hos Markus. Antagligen hade jag, markus och niklas det godaste köttet som vi grilla. Oj så klockrent de blev, och framför allt våra färska majskolvar som vi grilla :) Även igår blev en hård kväll.. 

Idag har jag sovit bort halva dagen, kan tänkas att det behövdes, sen har jag varit hem i Djupviken och ätit tacos med hela hela familjen! Fick ett jättefint halsband av Linda, hon tyckte att jag alltid får alla presenter runt juletiderna, iom att jag fyller år i december. Så då tyckte hon jag behövde en present såhär mitt i året istället :)

Nu sitter jag och ser sprängaren och väntar på att markus ska komma förbi och dricka en kaffetår! Blir nog en tidig kväll ikväll.. kan tänkas behövas :)

Känns ju dock sådär att jag knappt har spenderat nå tid med lea ihelgen, men då upptäckte jag ju precis att jag jobbar ju med henne imorn! Sicken tur :)  Nu ska jag fylla på kaffekoppen!


torsdagkväll

Dagen som sådan har bara runnit iväg.. hade tänkt få mycket gjort med så blev inte fallet! Gjorde en rejäl försovning, hade ställt väckaren på 9.30, tänkte för mig själv igårkväll att de blir en lagom tid att stiga upp.. men de tyckte jag verkligen inte imorse när väckaren ringde.. så strax före 11 fick jag verkligen tvinga mig upp ur sängen och i kläderna för att hinna springa ner till stan före jag börja jobba. Så mina planer på att diska och plocka undan här hemma sprack ganska rejält.. och nu såhär nyss utkommen från duschen kände jag inte för att börja med nå sånna hushållssysslor så de får då minsann vara till imorn :)

Morgondagen känns att bli hektisk, jobba 7-12 sen bara springa till stan för att hinna på systemet och uträtta några andra ärenden skulle verkligen behöva hitta mig en ny tröja till min kjol som jag hade tänkt ha imorn. Men de lär jag väl knappast göra. Sen hem och duscha och göra mig klar i mesta möjliga mån och sen iväg på jobbet igen mellan 16-21 sen cykla som en blådåre till Johanna för att göra den sista finischen som lär vara en del med att göra och sen öppna illa kvickt! Jag känner mig då redan lite lagomt stressad..

Huja, kanske skulle ta och hoppa isäng då, underlättar en del att vara någorlunda utvilad imorgon :)

tiden kan bli tung..

nils


en lite bättre dag

En onsdag, en lite bättre idag skulle man kunna säga! Att en sånn liten grejj kan göra så mycket.. även om det kanske inte betyder att allt är som de ska, men man kan ju alltid hoppas!

Idag har jag egentligen inte gjort många knop, varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig dock kanske inte till någon större nytta men nu är det då gjort till den dagen det kommer att jag måste använda mig av a-kassan. Men än ska jag väl inte ropa hej, det åtrestår många papper hit och dit än innan något är klart. Jaja har påbörjat processen iaf så att säga..
Sen har jag varit mest hemma på eftermiddagen, åt fiskpinnar och mos vilket var fantistiskt äckligt.. men man tager vad man haver. Jag är verkligen inte på hugget för att fara och handla.. men jag måste nog snart ändå. Var på en cykeltur till Johanna sen, drack en kaffekopp och var till Bersika och titta på lite agility och åt en mjukglass. Hann förbi Linnea på hennes jobb och dricka en till kaffetår.. Och nu är jag här hemma.. väntar på att Sofia ska komma förbi och fika lite cocosbollar och kanelbullar när hon slutar.

Man vänjer sig verkligen fort med att vara ledig, mina två lediga dagar är förbi nu. Imorn ska jag tillbaka till verkligheten. Blir ett dåligt slut på veckan, kväll imorn och delad tur på fredag. Känns inte allt för lockande i nuläget..
Hur som helst så ser helgen rätt så lovande ut, rätt vad de är blir de partajjande både fredag och lördagkväll. Därimellan ska jag hinna på Ikea också med mamma, men de blir kul! Kanske det äntligen blir klart här! Måste bara hitta en lucka åt min pappa så han kan komma och montera ihop de jag ska köpa :)

Dessutom är det nu klart, har bokat biljett till stockhiolm. Så 14.05 nästa fredag far jag till Sthlm och hälsar på tessan över helgen.. Far hem måndag förmiddag så de blir en ganska lång helg där! De blir härligt :)

Nu ska jag ta och avrunda för nu kommer nog Sofia alldels strax!

Jag hoppas verkligen..


jag och nils



sommaren..

Sommaren närmar sig med stora steg! Och jag längtar.. Tänk om de fick bli en lika kanonsommar som förra året.. men riskerna finns att de itne blir så, tyvärr. Som det är i nuläget tvivlar jag..

en allt bra härlig bild!


Vi får hoppas och se :)

Nu är det iaf tisdag, och jag är i städartagen.. och lite ommöbleringstag! Har vänt på matbordet i vardagsrummet men om det lika bra som tanken var vet jag inte. Men nu är de ju så bra att de är ju inte svårare att flytta tillbaka om de skulle vara så. Behövs verkligen städas här, oich då är det så bra att göra de på en sånn här helledig dag när de dessutom inte är något toppenväder.

Som jag nämnde nyss så är sommaren snart här, och även sommarjobbet.. Kommer väl inte bli någon större skillnad iom att jag varit på Kollektivet i snart 3 år så gott som varje dag. Men sommarschemat har jag fått, ser väl så bra ut som de bara är möjligt. Ledig midsommar (för första gången) bara det är ju toppen! Och pdol har jag lyckats byta mig till ledig, så pdolveckan har jag så gott som semester.. ska fixa och trixa till det så jag blir ledig tisdag till tisdag.. en veckas semester kan man väl få unna sig :)

Nu ska jag ta och fortsätta med det jag höll på med, dammtorkning.. för att sen ta fram dammsugaren och skurkäppen! Ikväll blir de styrke och sen spinning :)

Undra sa flundran hur jag ska lösa det här..

söndagkväll

Ja de är det, och det var längesen jag uppdatera.. Så nu är det på tiden!

Har hunnit vara valborg och helg, valborg var väl inte speciellt märkvärdig i mina ögon, jobbade.. och jobbade morgon dagen efter. Så valborgsmässoafton tillbringa jag med Markus och Linnea och gjorde inget särskilt som inte störde mig speciellt mkt :) Hade roligt iaf!

Helgen som sådan har väl inte varit särskilt spännande, har jobbat.. och inte gjort nånting. Dagen söndag har väl inte varit en speciellt bra dag, ingen sånn dära Hanna-dag precis. Less på det mesta, less på att jobba vilket kanske inte är så strålande iom att jag har några år kvar,  trött och inte nog med det så har jag jobbat i 12 timmar med konstant huvudvärk.

Nu är jag hemma igen, ska väl ta och krypa till kojjs. Ska upp imorn och träna, vara hundvakt åt min egen hund, äta mat hos mormor och morfar och sen fara iväg och jobba åter igen. Men jag ska inte klaga, börjar 16 och slutar 21.. de är en sånn där härligt kort dag :)

Nu är de natti natti!

RSS 2.0