lyckligt lotttad

Fredag idag, starta dagen med en försovning. Hade ställt klockan på 9 tror jag det var, just för att hinna göra allt jag skulle före jag skulle iväg och luncha med mamma. Men jag skulle tro att jag inte var så sugen på att kliva upp när klockan ringde för jag vakna då 10.30. Så de var ju bara hoppa ur sängen och göra mig snabbt klar för 11 skulle jag möta mamma. Det blev lunch på thaigarden, de kan som aldrig bli fel! Har varit en hektisk dag på jobbet, längesen de var en sånn fredag konstaterade jag och Lisa. Men tiden gick då fort iallafall för nu sitter jag då hemma och har sluta jobba för ett tag sen. Blir en lugn fredagkväll.. kan vara skönt det med eftersom hela helgen består av jobb!

Idag slog en tanke mig så jag fick värsta ideén! Den tror jag att ja ska spåna vidare på även om den inte är så aktuell i nuläget, men den kan komma att bli!

Om tre veckor sitter jag inte och bloggar den här tiden, för då ska jag förmodligen krama ihjäl Jens. Kanske inte bokstavligt talat, men näst intill! Soooom ja längtar! Jag är lyckligt lottad :)

Bara för det så blir det en bild på Jens idag!




heldag

Idag har jag verkligen haft en heldag med Johanna. Vi har rantat runt alla möjliga affärer, julpyntat hemma hos hon och sen gjorde jag ännu ett besök på dollarstore med Linnea och sen åter igen gick jag till Johanna, där fick jag mig mat och sen var det dags för andra avenyn.
Har hunnit med ännu ett julklappsköp idag, även den här gången blev det till Nils. Ett rött bobbycar släp som han kan koppla på sin röda bobbycar som han fick av mig när han fyllde 1 år. Så de kan ju va passande!

Nu sitter jag och gruvar mig för att ta itu med disken som står på diskbänken men undra sa flundran om den inte får vänta till imorn. Kände mig inte så sugen på att börja diska den här tiden. Vore nog klokare om jag gick och la mig istället och tog mig upp imorn i någorlunda vettig tid. Börjar nämligen jobba klockan 12 men då skulle jag visst hinna med en lunch med mamma före. Så kanske jag skulle börja tänka på refrängen.. är ju några moment innan man ligger intullad i täcket och klar för att sova!

3 veckor, och 1 dag!!! ;)

jul i vårt hus

Nu börjar julstämningen smyga sig på, har hängt upp julgardiner och ska hem och hämta lite julpynt nu så jag får färdigställa. Det blir som ganska mysigt ändå :)
Har tagit mig an mina tavlor idag också, köpte ju sånt fint tyg när vi var på ikea men då kom jag ju på idag att jag skulle ha större tavlor och bara två stycken.. sagt och gjort for jag på dollarstore och köpte två stora målodukar. Kom hem och insåg att tyger inte räcker till.. typiskt!! Så de var bara knalla iväg till åhlens men de blev inte som jag tänkt mig. Tyget från ikea hade blivit snyggare. Men nu får de vara såhär!

Ikväll kommer sofia hit, se lite Greys och äta lite kvällsfika! Nu ska jag sticka iväg till djupviken och se vad jag kan hitta där, skulle behöva en adventsstake till köket!

Nu har jag börjat sakna Jens sådär jobbigt mycket. 3 veckor och 2 dagar!!

Idag blir det en bild på två av mina favoriter :)

två av mina favoriter!

kallgrader

Hitintills har det varit en helt okej dag, tog mig en välförtjänt sovmorgon till halv 11-11. Ringde och väckte Jens eftersom jag vakna först! Gjorde mig klar och gick ner på stan med Johanna, där vi mötte Jonas och Sabina, tog en lunch och kaffe :) Efter det har jag fördrivit lite tid med markus, varit på EM och varit och druckit kaffe hos hans brorsa och sen vidare till tessan. Så jag har då verkligen gjort nånting av den här kalla lördagen. Tror rackarn de är kring 12 minusgrader ute nu! Man är verkligen inte van vintervädret än, men däremot roligt att de börjar dra ihop sig!
Nu står en dusch på schemat, men de kändes nu beschvällit men jag är nog så illa tvungen. Verkar som att det blir nått vinglas ikväll, kan nog bli trevligt.

Tiden går framåt, 3 veckor och 6 dagar ;)


fredagkväll

Fredag och helg igen, skönt! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa så jag får fara och hämta och skjutsa hem han nångång, är inget jag ser framemot precis, skulle tro att läget är på topp och det är inget jag kommer uppskatta idag.
Har varit en lugn fredag, kan ju vara på sin plats det också nångång om sänder. For hem på djupviken och åt middag med mamma, och efter det har jag faktiskt spenderat min tid med Johanna. Väldigt kul för det var inget som skedde igår eller förra veckan :)

Imorn ser det ut att bli lite mer hålligång än idag, som planen är nu iallfall. Så om min telefon bara kunde börja spela lite så jag får göra bort denna skjuts så jag fick gå isäng och ladda upp för en lördag!

Jaja.. kanske slår igång min så kallade tv en stund i väntans tider!

hemresa

Nu är det hög tid att börja packa väskan igen, dessvärre den här gången för att jag ska fara hem..
Har fördrivit dagarna med att gå på stan, så nu kan man som säga att jag kan karlstads alla affärer utan och innan. Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag är less att gå på stan! Men jag skulle tro att de bara är för en kort tid. Har faktiskt köpt två julklappar, en till mamma och en till lill Nilsan.. Så nu är det två mindre kvar att köpa, fast faktiskt vet jag iår på ett ungefär vad jag ska köpa till alla.. annars brukar de vanligtvis vara ett problem.

Jag måste nog börja packa nu, så har jag det färdigt när Jens kommer hem så ja har tid att få en sista kram! Sista och sista, de lät lite brutalt de där, men sista på 4 veckor och 2 dar på exakten ;)

Hoppas att jag får mycke jobb under den här månden, dels för att tiden går fortare och för att det behövs! Snart ekar de i börsen tror jag, men tanke på att det är några x antal utgifter tills självaste julafton.

Enda jag längtar till när jag kommer hem, de är att få sätta mig i bilen och köra en liten sväng! Fast de får jag göra imorn, har fullt på schemat imorn, måste hinna till Stockbäcken och byta bil för den var tydligen för skitig för att köra med, som att den går sämre med smuts på.. de tvivlar jag på! Men istället för jag hämta min bil som pappa så snällt hade tvätta åt mig, så nu är den nog ganska ren och fin, dom brukar vara det när han varit i farten :) Och sen så måste jag hinna till Djupviken och gå en liten runda med Teddy pow pow.. Sen så börjar nog klockan närma sig dags att börja jobba klockan 12. Har bytt till mig en kväll imorn för jag insåg att det skulle bli rätt tungt att komma hem vid 1-tiden inatt och kliva upp och jobba imorn klockan 7, när det gick bra för Anneli så passa de ju super! Då hinner jag kanske packa upp väskan också slipper den stå ouppackad i hallen.

Alltså, det här går inte. Packa nu!

4 veckor och 2 dagar.. det är nedräkning redan nu ;)

helgen är här

Ja, minsann! Nu har det blivit helg, men tidigare idag trodde jag aldrig att den skulle komma. Det var verkligen som att nån hade skruvat ur batteriet i klockan för den ville som aldrig bli 4 så jag fick gå hem från jobbet! Men den gick framåt trots att de inte kändes så. Har inte hunnit göra så hemskt mycket idag, varit hem och ätit middag med mamma. Sen snippte jag förbi Johanna och såg lite idol där med tjejerna! Kramade av Josse som far hem på söndag, och jag far imorn så henne ser jag inte mer för den här gången. Men jag har iaf hunnit med lite tid med henne och de var kul :)

Idag när jag pratade med Linnea.. vilken av alla miljoners gånger minns jag inte, men vi kom då fram till att vi kommer inte ha en ledig helg tillsammans på väldigt länge! Och de kändes ju sådär.. men dock så har vi ju alla dessa fantastiska veckodagar att tillbringa tillsammans :P

Nu är de så, att jag har packat klart så gott som, så jag ska nog ta och hoppa isäng för att kliva upp imorn och bege mig ner mot Karlstad, en rätt lång dag har jag framför mig. Men jag hade tänkt hinna in och titta vad Stockholms affärer har att erbjuda också :)

Natti natti!

vackra väder

Idag är en riktig fin dag, solen skiner och lite liite nysnö som har lagt sig på backen och 5 grader kallt. Det är så härligt ute. Nu är vintern här! Mest troligt.. hinner väl bara skriva det klart så är det plusgrader ute och snön har tinat bort.

Har nyss kommit hem från jobbet, kotrdag idag, skönt! Ska rpinga över till Johanna på en kopp kaffe tänkte jag. Igårkväll när jag ringde Josse för att höra när hon skulle komma hem idag, men då visade det ju sig att hon var ju redan hemma så jag begav mig mot Hortlax för att träffa henne, kul! Har inte sett henne sen sommaren och de börjar ju vara en tid sen även om de inte känns så!

Planerna för idag är att jag ska tvätta ikväll, och sen lägga det jag ska ha med mig till Karlstad i en hög så det är klart! Är ju faktiskt bara två dagar kvar.. inte ens hela dagar. 9.00 lördagmorgon går ju planet! Det ska verkligen bli kul att träffa Jens igen.. är ju dock bara dryga 1½ vecka sen han for men de känns betydligt längre!

Nä, men nu tror jag nog kaffet på andra sidan innergården är klart, nästan så de luktar ända hit.. med lite överdrift!


långa dag..

Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå och lägga mig för jag är sjukt trött efter en så lång dag! Steg upp vid halv 8 för att gå raka spåret ner till tvättstugan, och sen har jag knogat på med tvätten mest hela dagen tills jag börja jobba klockan 4. Har hunnit med en liten promenad med Linnea och en liten kort sväng på stan.. Men annars i övrigt har de väl varit en ganska tråkig och framför allt lång dag. Ingen är gladare än jag att de är gåläggdags!
Känns som att imorn kommer vara minst lika tråkig.. kommer mest bara gå och vänta på att jag ska fara och jobba imornkväll, ska nämliga jobba natt imorn! Och de var verkligen inte igår.. har inte varit där sen påsken 2006. Så de känns som att de kan bli aningens förvirrat men förhoppningsvis faller alla bitar på plats och jag kommer ihåg alla sysslor jag måste göra :)

Nu står tandborsten och väntar, och om inte annat så skriker då sängen på mig! godnatt!

tisdag i all ära!

Och jag har gått runt och fått för mig hela dagen att de varit måndag idag, härligt när man inser att de är tisdag.. de brukar för det mesta vara tvärsom, att man upptäcker att de är ännu längre till helg än man trott. Konstigt att man går och längtar efter helgen jämt och ständigt.. man nöjer sig inte med vanliga veckodagar.. kan kanske bero på att man alltid, dom flesta iaf är ledig under helgen. Förutom vi då, som är i fel yrke. Å varför jag går och längtar till helg vet jag då inte.. för jag ska ändå jobba ihelgen och sen är planen att jag och mamma ska ta itu med att hjälpa Per och Linda städa ur deras lägenhet. Så nån spännande helg kommer jag inte ha! Men de är gode skönt de också :)

Dagens planer om att tvätta fölll då ganska fort.. tog en liten sovmorgon, duscha och sprang ner till tessans jobb och höll hon sällskap och sen blev de en fika på stan med hon och Julia. Men däremot så tog jag mig ner i tvättstugan och boka tid, så imorn kl 07.00 ska jag befinna mig i tvättstugan. Fast de skulle då inte förvåna mig om jag inte orkar kliva upp.  har en tendens att bli så!

Nu ska jag däremot kolla i min almenacka och sen boka biljetter till Jens! Sen ska jag bänka mig i soffan och se andra avenyn i väntan på att Linnea ska sluta jobba så jag kan springa över dit :)

Godissugen var jag då visst också.. men de blir inte! Av den enkla anledningen att jag inte ids gå och köpa..


tomt efter en ikearesa

Det är rätt så tomt här hemma efter ikearesan idag, låter väl lite märkligt men de kan ju bero på att vi lämnade av Jens på kallax på vägen dit.. Inte alls vidare roligt :/ 6 alldeles för långe veckor, men jag tror jag måste ner en sväng för jag tror de blir alldeles för länge att vänta!

Har som sagt kommit hem från en ikearesa med Linnea och Johanna för en stund sen.. blev inte så mkt handlande idag men alltid hittar man ju nått! Lite doftljus och nån ljusstake blev det! Hade tänkt packa upp det nu och ställa iordning :)

Imorgon hade jag tänkt vara gode driftig, tvätta är prio ett just nu, en överfull tvättkorg och inga rena kläder kvar i garderoben.. känns som att det är på tiden då. Hade även planerat in en lite enklare städning, och definitivt en promenad ska det bli!

Nu ska jag dyka ner i ikeapåsen och se va ja verkligen kom hem med :)

RSS 2.0