Det börjar dra ihop sig..

Imorgon bär de av till Karlstad än en gång, känns som att jag nyss kom hem.. Är inte speciellt sugen på att fara ner, men när man är så illa tvungen så! Första tenten är på måndag, är som lite nervöst med tanke på att det är första gången.

Jobbar ihelgen, så det är bara jobb, pluggning och packning som står på schemat! Har precis diskat och städat undan här så det inte ser ut som hej kom och hjälp mig när jag kommer hem sent på onsdag. Är så mycke roligare komma hem till ordning och reda! Ska hem till djupviken och äta alldeles strax. Och Jens som kom hem i några dagar, men for igen lika fort... Fast jag ska ju också bort och så kommer han ju hem igen på fredag :)

Nu ska jag ringa och höra vars mamma håller hus!


söndagkväll

Har varit en trevlig helg, fredag var vi hos mig.. spelade lite spel, sjöng singstar och drack några vinglas. Kvällen avslutade jag och Johanna med att gå ut en sväng på kalles :)
Lördag var betydligt lugnare, gjorde klart en uppgift i skolan som skulle skickas in senast söndag! Kanske inte en allt för rolig lördagssysselsättning, men det måste ju göras. Är man då så dum och väntar med det till sista sekund så får man ju skylla sig själv! Idag har jag varit på en tripp till Ikea med mamma och pappa, fick med mig hem en hel del fina saker! Så nu först fick jag lite lugn och ro, har fixa och dona fram till nu.. Nu fattas bara lite gardiner som måste sys, och även ett par som måste sys upp. En dammsugning och skurning och allt är i tipp topp! Är nog på tiden med tanke på att jag inte har sysslat med allt för mycket städning under sommarhalvåret, minns inte sist jag hade fram dammtrasan eller dammsugaren.

Ny vecka och nya tag, har ändå inte en allt för fullspäckad vecka.. känns ganska skönt! Fast i slutändan brukar dom va ganska fulla med allt som måste göras ändå..

Nu ska jag snöra mig i soffan en stund innan det är dags att gå till sängs!

Hej!

saker händer..

Mycket har hänt sen sist jag bloggade, och skam vore ju annat för det var ju verkligen inte igår jag skrev nån rad här!

Ja, vars ska vi börja.. sommaren har lidit mot sitt slut men jag är inte speciellt ledsen för det. Känns ganska skönt att tempot börjar lugna ner sig.. åteminstone på nöjessidan. Däewmot så har tempot trappats upp lite mer på karriär-sidan. om man kan kalla det så! Tog beslutet att (äntligen..) ta itu med livet, har kanske gnällt x antal ggr på hur less jag är att jobba dessa kvällar/helger.. Så om (förhoppningsvis) tre år är jag legitimerad, som de så fint heter, tandhygienist. Då har jag ett jobb att gå till måndag till fredag 7-4, hoppas jag då! Men samtidigt som man ska avklara dessa studier som för övrigt är på distans i Karlstad.. så ska man ju jobba också för att ha något att leva av, och framför allt betala hyra och dessa resor som jag måste ner till Karlstad. Har avklarat min första vecka där nere, och om 3 veckor sitter jag på tåget från stockholm för att skriva min första tenta. Kan ju bli spännande :) Som om de inte vore nog så kämpar jag ju på med detta körkort man visst måste ha för att få köra bil, men nu har jag då framför till min körskolelärare att jag skulle vilja göra bort det här ganska snabbt.. Så nästa körlektion tyckte hon jag skulle ha gjort fas B och C, och då skulle vi boka halkbana så vi får den ur världen också. Känns som att de tar sig iallafall :)

Har för en stund sen checkat ut från jobbet, har nämligen jobbat ihelgen.. och nog känner man av det. Fastän jag nog aldrig haft en så lugn helg som ihelgen. Men de blir så mycket roligare att gå till jobbet någolunda pigg och fräsch! Underlättar faktiskt lite.. :)

Nu kanske man skulle ta och plocka ihop här lite, iom att jag har en del att sysselsätta mig med på dagarna så är de lätt att de är nånting som halkar efter. Och de har blivit ordning o reda här hemma, städ/tvätt/disk puttar jag gärna åt sidan.. man kan ju inte hinna allt!!RSS 2.0