sovmorgon!!!

Jag sa ju igår att jag skulle sova ut idag, och det kan man väl säga att jag har gjort! Vaknade 11.44 måttligt nöjd, sovit bort hela förmiddan men jag måste då vara utvilad och det känns då faktiskt som att jag är ganska pigg. Fast det hade nog varit mer passancde att kliva upp där vid 10 när Jens skickade nå sms som jag förövrigt svara på och alldeles tydligt somna om. Nåja, de är bara ra tag i dagen nu istället då. Har precis ätit en smörgås och funderar på att hoppa i duschen. Borde verkligen stöka ihop här hemma lite, är som trevligare att ha de lite fint och bortplockat när det är helg. Tror jag ska fråga lite snällt om Jens kan tänka sig att dammsuga när han kommer hem för han hade visst kortdag idag så han kommer hem snart och de är ju roligt när jag då är ledig!

Igårkväll efter surströmmingen for jag och Tessan ut och "söndagskörde" på en torsdag. Vi körde och körde och körde, pratade, lyssna på lite musik och tittade oss runt. Säkert i ett par timmar var vi ute och rantade. Hälsade på Linda Andersson en sväng också och de var roligt att träffa henne. Är alldels för sällan man ser henne!  När jag väl kom hem hade Jens precis kommit hem, så vi for på backen och lämnade hans bil som dom skulle låna. Han har fått köra pärla idag och jag är utan bil fast eftersom jag tycks sova bort hela dagar så behöver jag ju då ingen!

Det tycks då inte vara populärt att svara i telefon idag, provade ringa Linnea.. mobilsvar, Julia.. inget svar.. Johanna däremot svara, men hon satt på poahästen så hon hade lite svart att prata. Tänkte jag skulle ringa Josse som jag inte har pratat med på huur länge som helst (för länge), men hon svarade inte heller. Fast jag blev då inte så överraskad över de, för vi ringer mest bara om varandra. 

Jag längtar till sommaren, träffas hos nån på eftermiddan, kanske grilla lite och sitta ute resten av kvällen! De är allt bra härligt med sommaren :)

Nu ska jag plocka undan här, tömma soporna, bädda sängen, och se vad den här dagen kan tänkas erbjuda!

Kommentarer
Postat av: Sara

Tackar tackar! :)



Vad fin tni hade hemma hos er! Hur tedde sig kvällen för er? vad sysslade ni med?



Kramis

2009-04-04 @ 16:00:04
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: Linda

tack för titten i fredags, nästa gång ska det bli en längre stund! kändes dumt att vi bara kom och for :(



gått bra att jobba i helgen?

kram!

2009-04-05 @ 07:45:19
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Sara

Hoppas ni haft en trevlig påsk! :) Såg bilderna på Pixbox. SJUKT mycket bilder!! :D



Jobbar du till helgen? Kanske kan vi dra ihop hela gänget och pola en stund!? :)



Kramis

2009-04-15 @ 01:52:52
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: TorrHumor - Bloggen

Omeh TJENA snygging! Du har väl inte missat Sveriges nya humorsajt!?



www.torrhumor.com ! Sveriges torraste sajt!

2009-04-15 @ 02:02:21
URL: http://www.torrhumor.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0