Lång tid..

Tre alldeles för långa veckor kvar till semester, de går trögt nu såhär på sluttampen. Känns som att jag skulle behövt ha ledigt redan nu, men det är bara härda ut dom är snart här och troligtvis lika fort över.

Midsommarafton var verkligt en hellyckad kväll! Herrejösses vad kul jag hade! Eftersom facebook inte vill vara på min sida så har jag bara lyckats få upp 35 av dom 100 bilder jag tog under kvällen, men resterande kommer väl tids nog. Och nej, iår envisades jag inte med en promenad hem. Vi tog faktiskt en taxi hem :)

Jens har lyckats få ledigt på fredag, så om nu bara en vänlig själ kan följa neråt landet så kan affären möjligtvis gå i lås, förhoppningsvis! Hade de inte vart för att jag inte orkar sträckköra 70 mil på egen hand så hade jag följt, men när jag inte gör det har jag ju ingenting med att göra kan jag tycka. Jag håller i alla fall tummar och tår!

Annars då? Hos oss händer det inte särskilt mycket, dammsuger kilovis av hundhår mest hela tiden känns det som! Snart tror jag att Jerry får flytta ut på balkongen, och för att inte tala om hur bilen ser ut. Usch! Den ska jag ta itu med så fort en hundvänligare bil kommer i våra ägor och jag gruvar mig redan för de projektet.

Iveckan hade jag tänkt vi skulle ta itu med pärlan till husvagn, är visst nån list som borde bytas ut. Men vi får se hur vi hinner med det eftersom Jens mest bara jobbar i stort sett hela kvällar. Om inte annat får vi skjuta på det till en annan vecka, måste ju vara i toppskick när semestern drar igång :)



oflyt!

Varför kan ingenting bara gå på räls, för en gångs skull. Nä, oflyt jämt och ständigt!!

Eftersom planerna inte går i lås ihelgen så får vi hålla tummarna att de kommer bli nästa helg istället. För jag var inte vidare värst sugen att sätta mig i 940:n ensam i 73 mil, då är det nästan så att de hellre får vara!

Alltihopa handlar om en bil, kanske inga världsliga saker men när allting går emot en så har man nästan rätt att bli lite putt kan jag tycka ;P


Planen för midsommar ser ut som så att jag jobbar till 14.45 och sen järnet hem för att göra mig klar för midsommarafton på Mörtgatan. Favorit i repris, vi var nämligen där förra året också! Minns jag rätt så var det då jag sura ihop lite när det var dags att bege sig hem, jag ville gå men Jens ville åka taxi. Vi hann till närmaste korsning där jag blev tvungen ge mig, för inte ides jag gå ska ni tro!

Nu ska slurpa i mig sista skvätten kaffe för idag, se ett avsnitt av Tre kronor och vänta på att Jens ska komma hem från jobbet. De här med övertid vet jag inte om jag är så förtjust i längre!

Med tanke på mitt inte så flitiga bloggande så är det väl bäst jag säger det nu, trevlig midsommar :)

Ca 3½ vecka kvar till semester.. ;)

Midsommar 2009










dag två av tre

I full gång är jag, korvstroganoff och ris står färdigt i matlådor och frukost är serverad åt vissa. Sätter jag mig ner tror jag nästan att jag somnar, hade stora problem att somna inatt och när jag väl somnat vaknar jag två timmar senare och är typ klarvaken = svårt att somna igen. =klubbad när väckaren ringde!!

Imorse ville jag aldrig komma fram på jobbet, tyvärr tar man sig fram rätt fort en lördagmorgon strax efter 07.00 när de inte är vidare tafikerat längs vägarna, jag har nämligen så bra musik nu i bilen så jag hade kunnat köra hur långt som helst och bara lyssna. Men jag kom fram.. fort.

Som sagt, nu är vi inne på dag två av tre tills den här jobbhelgen är över! De bästa med de hela är att jag är ledig på måndag! hääärligt!

Trevlig helg!


du lediga dag

Idag har jag hunnit en hel del, men ändå känns de som jag ingenting fått gjort. Jag och Johanna drog iväg till skeå i hopp om att hitta något i klädväg. En klänning från BikBok som jag mest troligt ska bära på midsommarafton var det enda som fick följa med hem.

Direkt jag kom hem tog jag tjuren i hornen och bokade tvättstuga som var ledig, fått tummen ur och tvättat upp sängkläder och handdukar från vuoggatiden i vinter. Skönt att ha de ur världen! Nu återstår bara resten av tvättkorgen..

Jens jobbar över även idag så jag och Jerry har kvällarna för oss själv, kanske bäst att vänja oss eftersom de ryktas om bortajobb. De ogillas i allra högsta grad!

Golven på våra 64 kvadrat är täckta av damm, hundhår och en del sand och smuts. Kanske något jag borde ta itu med, men inte nu för om ca en timme ska jag möta upp Josse på Nodo för en latte.

Ihelgen jobbar jag, de känns sådär men om man blickar framåt så är det (mest troligt) sista helgen före semestern!! Såå.. jag ska inte klaga :)

Nu ska jag ta och se om jag får något gjort innan tvättstugan kallar på mig!

student 2006

Har stått och tittat ut genom fönstret på alla studenter som skrikit och gapat i vagnarna, de är minnen som kommer över en. Tänk, för 4 år sen var det jag som åkte runt i den pyntade vagnen och sjöng "OP3A tjalalala..". Vilken känsla de var, vilken dag de var! Minne man sent kommer glömma :) De jag inte visste eller trodde för den delen heller, att jag skulle sitta här fyra år senare och njuta av min tredagarsledighet från det där fasta jobbet man drömde om då :)

De är fredag idag, Jens kommer snart hem så då ska vi fara på AE och laga mitt däck så vi får det gjort. Sen blir det nog bara en god middag av nå slag och inte så mycket mer efter det. Frågan är vara vad vi ska äta?? de ständiga problemet i de här hemmet.

På förmiddagen idag hade jag en tid hos läkaren på VC, högra delen av magen och ryggen är ond och öm, att gå på toa är en mer eller mindre mardröm. Eftersom urinprovet inte gav något resultat på UVI igår men jag fortfarande har såhär ont om inte ondare så var de väl som dags att ta tag i det. Antingen är det en UVI som har gått upp i urinrören mot njuren alt. blindtarmen. Så börjar det inte ge resultat av pencillinet efter några dagar så ska jag återkomma. Jag hoppas för allt i världen att de enbart är en UVI och inget annat.

Nu ska jag koka mig lite kaffe, faktiskt otroligt nog dagens första kopp. I väntan på perkulatorn ska jag plocka ihop vattenskåls locket som våran kära hund tuggat sönder i hundratals bitar, det är inte första locket utan andra. Nästa köp blir nog en skål helt i stål som nästintill är omöjlig att få sönder. De är rart med en tuggsugen, påhittig och busig inte så liten valp ;)

Trevlig helg!


Jerry på kurs i Boden förra helgen



På promenad i Blåsmark..


onsdag i all ära

Jag är så glad över att jag bara behöver gå till jobbet ett par tre fyra timmar imorn och sen tackar jag för mig för denna vecka, med andra ord jag har helg imorn!
Den halvlediga dagen lär väl gå åt till att städa och tvätta i vanlig ordning. Ja just, jag måste ju och laga mitt splitternya däck också som Jens punkterade när han skulle köra merca på jobbet! I utbyte fick jag köra volvo som läker bensin och man inte får bromsa med, lättare sagt än gjort va! Ett dåligt byte skulle man väl kunna säga..

Köttfärslimpan står i ugnen som jag tror kommer bli mumma, västerbottensost, creme fraice franska örter och vitlökskrydda! Tyvärr får man ju vänta ihjäl sig för att den ska bli färdig men under tiden jag väntar på limpan och Jens så sitter och smuttar på dagens ranson av Coca Cola.

Ikväll är det städning in och utvändigt av våfflan som gäller. Är jag smart väljer jag utsida för att dammsuga invädigt efter Jerry är en tuff match. Då är de lindrigt att svabba av och spola med vattenslangen.

Bör ju tillägga, jag har endast 25 arbetsdagar kvar innan semestern!! ;)





hektiska helg

Vi har minst sagt haft en hektisk helg, men den har varit trevlig och lärorik på alla sätt och vis!

Tidigt lördagmorgon for vi till Boden, närmare bestämt Mockträsk för hundkurs och sen direkt därifrån till Hollsvattnet för Everts dop. Vi stannade efter vägen på nån liten avtagsväg för att byta om till lite finare. Dopet var fint och maten/fikat var gott och Evert fick sig ett namn, så de var lyckat! Kvällen spenderades i Norrfjärden och blev i mina ögon alldeles för sent med tanke på att vi skulle befinna oss i Mockträsk kl 9.00 imorse också. Efter att kursen var avslutad idag var det järnet tillbaka till Nrfj igen, men nu idag var det för Hugos skull som fyller 1 år imorn!

Kursen har varit jättebra, lärorik om inte annat! En suverän intruktör som visste vad hon pratade om, så nu är våra hjärnor grillade med jaktdressyr så vi kan fortsätta i samma anda hemma!

Jerry är alldeles knäckt efter två dagar på kurs med 12 andra likadana vovvar som han själv, matte och husse likaså.

Ikväll har vi varit lata så vi tog oss varsin pasta från Ängeln men nu blir det soffan en liten stund till innan jag ska försöka skaka liv i jerka för sista rastningen för idag, de kommer nog bli lättare sagt än gjort. De lär nog bli en tidig kväll har jag på känn.

Någa bilder från dopet,





















Resten hamnar på facebook!


ny frippa!

En sånn dag, en sånn dag..

Den hade på alla sätt och vis kunnat starta på bättre sätt, dels så sket sig min planerade promenad på grisan pga. regn (kanske en dålig ursäkt, men vovven skulle bli så skitig), och sen när jag väl tog mig upp ur sängen efter x antal snoozningar så går jag ungefär 5 steg, kliver ut i vardagsrummet och får syn på en hund och en soppåse full i sopor i molekyler på ryamattan. Matrester, folie i tusen delar, sill-vatten, kaffesump och lite annat smått och gått utspralat ööööverallt över heela mattan! Boven i dramat började skämmas och blev sådär fjäskig som han kan bli när han är så väl medveten om att han gjort något misstag. Suckade och svor, men något mer kunde jag ju inte göra förutom att försöka ta reda på skräpet.

Tydligen luktade de sopstation när Jens kom hem, så han har fått skuta.. ;)

Ny frisyr var det ja, en sommarblekning på knoppen och en lite kortare lugg. De blev alla tiders! Givetvis har jag ju då varit på nya stället i stan HEADline dit ni såklart måste gå :)

EN enda dag kvar att arbeta innan den här veckan är avklarad, den har känts lång. Så de kommer bli extra skönt att fara härifrån imorn em.!

 


avskyr

Idag avskyr jag mitt jobb och dess obekväma arbetstider. Mycket har de väl att göra med att jag inte bara har en kväll, utan två framför mig. Eller så känner jag mig inte riktigt utvilad efter en dags ledighet, så kan det också vara.

Nu ska jag he mig iväg på grisberget för en promenad med Johanna, Mejsan och givetvis Jerry. Sen måste jag försöka hinna handla lite föda, göra mig färdig och ge mig ut på jakt på en doppresent och det är svårare än ni kan ana!! Allt detta ska hinnas före 13.30..  bäst att jag sätter fart!

Jag har väl en sisådär 30 arbetsdagar att passera innan jag tar semester! De känns mycket..

Nä, grisan var det!




fotodax!

Slänger upp några bilder sen satc-festen!

Glada tjejer.. :)



Nä, jag håller ju inte alls i kameran.. ;)






Resten finns på facebook för dom som är intresserade!









RSS 2.0