hektiska helg

Vi har minst sagt haft en hektisk helg, men den har varit trevlig och lärorik på alla sätt och vis!

Tidigt lördagmorgon for vi till Boden, närmare bestämt Mockträsk för hundkurs och sen direkt därifrån till Hollsvattnet för Everts dop. Vi stannade efter vägen på nån liten avtagsväg för att byta om till lite finare. Dopet var fint och maten/fikat var gott och Evert fick sig ett namn, så de var lyckat! Kvällen spenderades i Norrfjärden och blev i mina ögon alldeles för sent med tanke på att vi skulle befinna oss i Mockträsk kl 9.00 imorse också. Efter att kursen var avslutad idag var det järnet tillbaka till Nrfj igen, men nu idag var det för Hugos skull som fyller 1 år imorn!

Kursen har varit jättebra, lärorik om inte annat! En suverän intruktör som visste vad hon pratade om, så nu är våra hjärnor grillade med jaktdressyr så vi kan fortsätta i samma anda hemma!

Jerry är alldeles knäckt efter två dagar på kurs med 12 andra likadana vovvar som han själv, matte och husse likaså.

Ikväll har vi varit lata så vi tog oss varsin pasta från Ängeln men nu blir det soffan en liten stund till innan jag ska försöka skaka liv i jerka för sista rastningen för idag, de kommer nog bli lättare sagt än gjort. De lär nog bli en tidig kväll har jag på känn.

Någa bilder från dopet,





















Resten hamnar på facebook!


Kommentarer
Postat av: Sara

Låter kanonkul! :) Hoppas allt klaffar då!

2010-06-08 @ 22:56:16
URL: http://sassabarill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0