110131

Helgen har vi spenderat i vuogga, tala om avkoppling!!
Fredagkväll när vi kom upp så hann vi inte mer än stanna så kom Johan och Jennifer för att hjälpa oss att bära soffa och väskor, skotta fram förgården och taket, osv. Vi blev fort färdiga för kvällen, tacksamt om något!! :]
Lördag hade vi turen att vi blev bjudna på middag, massor god mat dessutom. Så våran helg har varit jätteskön!

Såklart har vi hunnit med en skotertur både lördag och söndag, omän Jens körde som en kärring för att det inte ska guppa och skumpa alldeles för mkt så fick jag äta upp det söndag em. och kväll. Gjorde väl inte från heller allt jag gått an där uppe ihelgen med att fixa och dona. Jag får vackert ta de lite lugnare hädanefter!

Innan vi for så hämtade jag ut mitt efterlängtade paket, nämligen barnvagnen. Den var fin som hon sa och jag har inte blivit lurad. Så nu står den här i ett hörn av vardagsrummet och lär nog få stå där till de är dags. De närmar sig med stormsteg :-)

Jerry är promenerad, veckans mat är handlad, köksbordet är inoljat, kylen rensad från gammal mat.. det som återstår är att gå ner med soporna. Sen ska jag göra mig en tassimo latte och må gott :-)

Liggdelen



Sittdelen



Själva "rummet" i förgården. Kommer väl se ut såhär på ett ungefär, fattas nån liten pryl här och där än.



Nu ska jag springa ner med soporna!  





Kommentarer
Postat av: Emma

Vad fint och mysigt det blev i förgården! Och skönt att du blev nöjd över barnvagnen, förstår att ni längtar tills den får börja användas :) Kramar

2011-02-01 @ 18:57:29
Postat av: Linda

mysigt att ha vagnen stående i läggan och bara vänta till den börjar användas! =) och fint det blev i förgården :)

2011-02-01 @ 22:57:58
URL: http://lindta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0