Lite gnäll!

En helg går alldeles för fort.. men så är de väl när man har trevligt :-)

Jens for i vanlig ordning måndagmorgon nu är det tisdag och nedräkningen till torsdag har börjat. Jag längtar till han börjar om att jobba hemma, OM och när det blir.. tänk att han kommer hem varje dag och äter middag med oss, går ut med Jerry eller ger Filip en av alla flaskor mat varje dag, byter en blöja, går ut med soporna, plockar undan eller vad de nu kan vara. De finns säkert en del som inte tycker jag ska klaga för jobba måste han ju, såklart de tycker jag med, men det underlättar ju om pappa/husse kommer hem varje dag och kan ge ett handtag. Kanske om vi inte bodde på fjärde våningen mitt i stan, skulle saker och ting bli lättare med t.ex Jerrys pisspauser. De gäller att ha Filip nöjd och glad eller sovandes i babysittern fastspänd eller på annan säkert plats och sen springa ner och be Jerry skynda sig och springa upp igen. Nog om det, de blir nog bättre en dag :-)

Idag är det en prefekt dag för tvätt och städ, men tvätta är lite av samma bekymmer som att kissa Jerry så jag tror vi sprarar tvättkorgen till Jens kommer hem ihelgen, den far nog ingenstans sku jag tro. Men städa bort tonvis av hundhår och annat damm ska vi väl kanske lyckas med idag.


Nu under min bloggpaus så somnade Fille i babygymmet så de vore ju kanske ide att ta itu med något här innan han vaknar från sin pn! Adjöss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0