ny vecka..

Ny vecka, nya insatser! Måndag avklarad.. har inte gjort allt för många knop idag, jobbade halvdag vilket var ganska skönt iom att jag har dragit på mig en ganska ordentlig förkylning som innebär snuva och en del hosta! Dessutom vägrar den ge sig, har gått såhär nu sen i torsdagskväll..
Sen har jag tvättat upp det som fanns i tvättkorgen, och sen fick jag besök av Linnea som har varit här i stort sett hela dagen :)

Nu ligger jag i soffan nyduschad och överväger faktiskt att gå och lägga mig i sängen istället och läsa min superbraiga bok som jag har påbörjat :)

Imorn är det jobb som gäller, sen ska jag vara barnvakt åt min lilla Nils som har feber så han lär det väl inte vara så jätte mkt fart bakom! Men de ska man inte vara för säker på.. jag lär nog ha det jag gör :)

Nu vill jag bli frisk så jag kan ta itu med träningen igen..

söndag och snabbkaffe

Då hade vi passera ännu en helg.. Fredag hade som sagt Johanna en liten inflyttnignsfest, väldigt trevligt! Vi var nog många som fick lite för mkt av de goda, men en bra utgång blev det =) Lördag var inte fullt så händelserik, var lugna puckar dagen igenom!

Men idag är det söndag, och de är ingen rolig upplevelse.. en ny lång vecka framför sig!

Nu ska jag dricka upp mitt snabbkaffe hära, och sen ska jag nog springa över och hälsa på Linnea och Niklas en sväng =)

Tänk att så små saker kan göra så stor skillnad =)

en vanlig blå onsdag..

Jajemän, onsdag och vi går mot en ny helg.. föregående helg var mkt trevlig, fredag var de lugna puckar med Sabina och Johanna för att tagga upp för lördag =) Vi tog en lunch och en hink cafe latte på dagen och sen blev de party hos Jonas och Sabina.. en lyckad utgång på Kalles blev det också =)Söndag var lite lugnare.. givetvis var andra avenyn på schemat =)

Men nu.. en ny helg att se framemot, fredag har vi tvinga Johanna att ha inflyttningsfest =)

Har precis varit och tränat så nu ska jag hoppa i dsuchen för att sen gå och äta lunch med Sofia!

Fredag 4 april gäller de, då ska jag visa att jag också kan bli brun! Jag och Niklas har nämligen en tävling om vem som kommer att bli brunast =) Så idga måste jag och sola..

Nä, nu har jag inte tid att skriva nå mer.. hej!

Jag ska klara det, jag måste klara det..

storhandling på Coop!

Jajemnänsan, de har jag gjort efter jag sluta jobba ikväll.. var och storhandla på Coop med mamma! De ser alltid så mycket ut när man kommer hem med flera påsar fulla med mat, men sen när man har packat in allt där det ska vara så är ändå kylen inte speciell full.. märkligt de dära =) Fick mig även en allahjärtansdag present som jag då valde själv.. en kruka med två blommor som passade alldeles ypperligt i mitt vardagsrum =) Har även hunnit vara och köpa mig en lampa till köksfönstret idag.. blev även det mycket bra! När jag tänker efter har jag hunnit med en hel del idag, klev upp och for och träna.. sen for jag, Linnea, Johanna och Teddy förståss och grilla en sväng! Men i min smak var de lite för kyligt ute idag =) Sen efter det så for jag då och jobba.. så jag har varit effektiv idag!

Imorn har jag inga speciella planer mer än att jag ska iväg och jobba en stund! Men de finns en del saker som jag skulle behöva hinna med imorn.. men de får vi väl se hur de blir med den saken =) Är däremot vilodag från all vad träning heter imorn!

Nä.. nu ska jag kanske ta och hoppa isäng, har precis varit ut med soporna från de jag rensade kylen och vinkat av Linnea för ikväll =)

Godnatt!

lördag och fortfarande inte frisk..

Trodde jag att jag skulle jobba idag, ack så fel jag hade! Är inte alls fräsch än.. måste dock jobba på att börja få i mig mat och vätska för att kunna börja ladda batterierna igen! Men när man inte är sugen äre int så lätt =)

Mina rygg börjar nog forma sig som en säng eller soffa snart och mina ögon är snart fyrkantiga av allt tv- och filmtittande!

Nu ska jag koka mig en kopp te och sen lägga mig i soffan under täcket.. igen!

sjuk sjuk sjuk!

Att vara sjuk är ingen höjdare..  speciellt inte magsjuka, min största skräck! Men nu ska jag inte klaga, nu är jag ju så gott som firsk =) Börjar vara fruktansävrt uttråkad.. ingen som vill komma hit eller vara med mig.. Så har alldeles nyss bestämt mig för att imorn ska jag och jobba! Inte bara det att jag börjar bli rastlös så säger ju snåltarmen till lite.. =)

Nu börjar det däremot vara dags för att börja få i mig lite mat.. en kopp med lite a-fil tror jag de får bli, kanske med lite kalaspuffar =)

10 minuter kvar tills våra bästa år börjar, dagens höjdpunkter =)


04.54

Och vaken är jag! sjukt trött är jag då också..  Ska alldeles strax börja fara till kallax får vi väl se om vi får flyga i tid till Stockholm.. pga allt oväder som sägs ska vara neröver! Men går nu allt som de ska så ska vi väl vara framme kring 8 tidern =)

En lite mer eller mindre sånn där hektisk vecka har det varit.. har mer eller mindre en likadan vecka framför mig också! Kommer väl spendera större tid på jobbet än vad jag kommer vistas hemma.. de känns inte särskilt lockande..

Nä, nu har avril sjungt färdigt för mig idag.. För nu ska jag ta och göra mig färdig och gå ner =)


RSS 2.0