helgens bravader!

Helgen har naturligtvis varit en enda stor fest, fredag började med att jag Johanna och Sabina satt här med varsitt glas i handen som slutade med utgång på valdino, heelt okej =) Lördagmorgon hade jag och Johanna delade meningar om när vi skulle kliva upp.. men efter mycke tjat från Johannas sida så tog jag mig också upp ur sängen och ut på stan för att äta frulle på subland =) Lördagskvällen började hos Cilla.. inte fullt lika taggad.. men de dröjde ju inte länge så var vi där återigen! En klockren utgång på statt =) Bättre dagar än idag har jag haft i mitt liv..finns nog som är lika glad som jag att den här söndagen är slut.. =) Det är inte likt mig att vara såhär sliten som jag har varit idag.. men och andra sidan så kanske de bara dröjer längre tills nästa gång! De finns inget ont som inte har nå gott med sig =)

Senaste raderna har blivit kursivt.. och jag får inte till de så nu får de vara så! de går att lsäa ändå =)

Nu ska jag bara dricka upp colan.. sen knoppa! Morgondagen är inte så spännande.. fara och träna på förmiddagen sen ut på promenad.. sen fara och jobba kväll =) Fast jag är ganska glad att jag inte börjar 7 imorn.. för de hade varit dräpande!

Nä ni, tanken var att jag skulle gå och lägga mig nu.. men jag hann inte tänka tanken klar så ringde Linnea och frågade om jag skulle följa på shell och köpa mjölk och det skulle jag väl kunna göra.. lite frisk luft är nog inte alls så ohälsosamt =) Så nu ska jag dra på mig täckbyxorna och pjecka iväg och möta upp Linnea =)

Godnatt!

snöööö

Som de har kommit snö idag, en liten mindre snöstorm kan man säga att det har varit..  toppen! Kanske vi får anvädning för skoterkläderna iaf =)


Tänka sig, de är redan torsdag..  veckan har sprungit iväg men de är nog bara för att juag har varit ledig! Har ändå hunnit göra en hel del.. måndag var jag och träna med Sabina sen gick vi en promenad! Sen är det nog inte omöjligt att Linnea och Johanna kom hit och fördrev lite tid med mig! tisdagen såg ut som så att jag färgade hår som blev bra! Sen var de spinning som gällde..  och så hamna jag och jojjo i leas säng den natten :)
Igår var jag städerska.. storstäda hela lägenheten, var väl en mindre rolig upplevelse!

Men idag kom verkligheten tillbaka.. väckarn ringde där kring 6 snåret imorse och som vanligt var jag levandes död.. men nu är det ju bara imorgon kvar att stiga upp.. sen är de helg! Kom precis hem från stan, laddat upp för helgen till mig och Johanna :)

Kanske börjar vara dags för nån slags middag.. inte helt omöjligt att de serveras fil och flingor idag =) Ska ut på en promenad i snödrivorna sen med Sabina.. de blir nog super de!

Upptäckte just till min stora besvikelse att jag har missa OC.. typsikt!

Nåja, nån slags middag nu =)


lördagkväll..

Och här sitter jag, kom hem från Niklas och Linnea för en stund sen..  har precis duschat och ska väl börja knoppa tror jag! En dag återstår.. en väldigt lång sådan också! Jaja, de går bra.. vi äter mest på helgerna! smarriga saker dessutom :)  Men nog ser jag framemot mina tre lediga dagar som väntar! Har lagt upp planerna som så att måndag ska jag och träna, tisdag ska jag och färga håret (äntligen!) och sen ska jag på spinnig med Sabina och onsdag blir de väl nån slags slöardag här hemma.. möjligtvis en promenad mellan Våra bästa år!

Nä, nog surrat om det.. nu ska jag ta min bok Pojken som inte fanns, lägga huvudet på kuddarna och dra täcket över mig :) godnatt!

The Cure - Friday I´m in love

minnen..

För precis ett år sen satt vi i bilen på väg upp till Jäckvikk för en kanonhelg i 20 minusgrader..  :) Jag och josse har fördricit tiden senaste timmen i telefon med att prata om minnen från den helgen! hände både det ena och de andra :)
Däremot tycker jag josse har gjort en utomordentlig sammanfattningen om helgen för ett år sen så att säga!
http://larssonjosefin.blogg.se :)


32.5 timme kvar att jobba innan den här helgen är över..  de känns sådär!! Men de är ju bara bita i det sura äpplet de!

Den här torsdagen har inte varit speciellt annorlunda än någon annan.. klev upp, gick ut och gick med Linnea och Sabina, lagade mat och sen for jag och jobba! Träningen som skulle bli av idag blir av imornbitti istället innan jag börjar jobba klockan 12.. blir perfekt att fördriva tiden med på förmiddan istället för att sova :)

Nu ska jag kanske ta itu med min disk som står i en röra på diskbänken.. för inte tror jag att nån annan kommer och gör den åt mig :)


stuvade makaroner med stekt korv och fläsk!

De är precis vad vi åt till middag hos Markus idag.. särskilt gott var det! sprang upp till hans mamma som gjorde stuvningen till makaronena åt oss :) Sen så såg vi ju självklart andra avenyn..

Nu är det snart bara två veckor kvar tills jag far till sthlm.. igen! Men den här gången ska jag med mamma och pappa :)

Helgen som kommer jobbar jag.. tänk att man ska behöva jobba hela helgen för att den ska bli lugn! Tanken att dom ska bli det brukar ofta vara där, men när de väl kommer till kritan så blir de aldrig så!

Snart kommer mitt nya matbord och stolar också.. vecka 6 trodde dom! det är efterlängtat :)

Nu börjar min lediga dag nå mot sitt slut för nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa Pojken som inte fanns och sen sova för att orka stiga upp imorn :) uppstigningarna börjar bli tyngre och tyngre.. jag skulle vilja ha semester men de kan jag nog se min i stjärnorna om i några år framöver!

Nä, nu äre dags.. godnatt :)

andra avenyn..

Såja, då var de dags för andra-kväll snart igen.. helgerna bara springer iväg så är de söndag igen!
Men jag ska inte klaga, helgen har varit helt ok! middag med Johanna, Sabina och Linnea i fredags och igår jobbade jag hela dagen fast gårdagskvällen blev väl kanske inte som planerat, men de var kul!

Idag har jag inte gjort många knop, Johanna kom och väckte mig imorse hoppandes i sängen..  efter många om och men tog vi oss upp och ut, åt på sunes och for till Markus.. där hamna vi i sängen igen och somna alla tre :)

Nu är jag då hemma igen, har hunnit förbi mamma också och fått mig lite mat! är inte så dumt :) Borde dessvärre ta fram damsugarn ser jag.. inte särskilt kul men måste dock göras :)

Ska först ta och ringa Linnea innan jag gör något annat..  :)

Jag har nedräkning.. !!


torsdag..

Nu har jag också visst en sånn här blogg.. hur flitigt jag kommer använda den vet jag dock inte!

Hur som helst.. torsdag idag, har väl sett ut ungefär som en vanlig blå torsdag kan göra.. jobbat, varit och tränat och sen har Johanna varit här en stund :) 
 Egentligen skulle vi fara till umeå imorn och hälsa på Josse över helgen.. men de blev minsann inte! jag ska jobba istället.. jag är inte alls speciellt sugen, men de kan inte vara roligt jämt :)

Nu borde jag verkligen duscha och hoppa isäng.. arbetsdag imorn! hur

RSS 2.0