många och stora beslut

Jag har stora och alldeles för många saker som jag måste ta itu med och bestämma mig. Inom några dagar kommer ännu en gång detta antagningsbeslut att komma. Ska ju inte säga att jag kommer in den här gången, men OM jag gör det så står jag ju där igen och måste bestämma mig. Men det är ju så många saker som spelar in.. Men förmodligen så ska jag lyckas ta ett beslut.

Sen över till andra saker.. Tänk att man kan vara så säker till en början men med tiden inte ha en susning om hur eller vad man ska göra. Det handlar bara om att bestämma sig, ta chansen alt. risken. Eller så ha kvar tryggheten och inte veta vad som kunde ha hänt.. Största bekymret är att jag inte vet vad jag vill med allt..

Många funderingar som snurrar runt.

Hur som helst, har haft en kanonhelg, onsdag var klockren. Fredag bar de iväg till havsbadet och där var de minst lika klockrent. Tungt nog så var de lördag efter de och ännu en gång dags för fest igen. Nu är det söndag och jag ligger i soffan måttligt sliten men ändå inte så farligt som man antagligen förtjänar. Ligger mest och har ångest över mina två tunga veckor framför mig på jobbet. 10 dagar isträck har jag framför mig.. kan bli tungt men ack så självförvållat. Jag längtar till nästa fredag klockan 12, för då är detta hemska över. Men det är bara bita ihop det :)

Nu ska jag gå ut med soporna och eventuellt gå och lägga mig!


RSS 2.0