biotime

Måndag idag, jag tycker det alltid är måndag och fredag, måndag och fredag. Dessvärre är ju fredagarna aningen trevligare än måndagar.. men vi ska väl igenom dom också. Idag har vi fått vårat lilla el-fel åtgärdat. Hände som sagt en väldigt märklig sak i lördags, small om en lampa och börja lukta bränt och det slockna här lite varstans.. men jag tänkte att de där ids jag inte bry mig om för jag skulle precis iväg så Jens skulle få fixa de där söndag tyckte jag. Men då igår när jag skulle slå på spisen så funka inte ena plattan och det mest lustiga var, när jag slog på plattan som då inte funka så slog micron igång och lampan i hallen tändes. Kändes som att de var nånting som inte stod riktigt rätt till, och de gjorde de inte heller för det var visst nån huvudsäkring som hade gått. Men idag har vaktis åtgärdat det, så nu funkar allt som det ska! Däremot har vi en sånn här epidemi som har startat i köket, alla glödlampor går!! Givetvis hade vi ju inte en lampa med stor fattning hemma, eller ja.. typ 40W men inte vet jag om det passade i fönsterlamporna.. så det får vara mörklagt tills jag tagit mig till affärn och köpt nya. Likest köpa ett flerpack för när de väl börjar gå, då går alla.. en efter en.

Ikväll har vi varit på bio, jag, Linnea, Johanna och Sara och sett den här En shopphopliks bekännelser.. jag var lite skeptisk från början men jag fick ändra mig, den var riktigt bra! Trevligt :)

Jag längtar till påsk! jag har börjat skriva handlingslista och en att-göra-och-fixa-lista.. jag är i god tid ;)

Nu måste jag visst bege mig ner till bilen och fara på backen och hämta Jens.. han hade visst tagit sig en prommis som slutade där, långt att gå hem visst!

Förresten, en sak till.. idag har vi blivit äkta sambos. Nu står det H Aldrin J Engman på dörren! Då vet ni!

Några bilder från helgen..


      

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0