Godmorgon!

Har hunnit vara vaken styvt en timme och redan tappat humöret, de var inte svårt. Vill ni prova, logga in på banken och betala alla räkningar.. svårare än så är det inte!

Fredag och helg, Jens får semester i två veckor, själv ska jag jobba hela helgen och nästa.

Igår gjorde jag höst här hemma, kanske tidigt efter almanackan men om man går efter termometern och luften ute så är det tid på. De blev fint, dammtorkning och skurning återstår dock.

Veckan som var har varit tung på alla sätt och vis, snorg och hängig. Men nu tror jag att det börjar vända till det bättre, det börjar återgå till de normala :-)

Idag ska vi ut på diverse ärenden så de är nog bäst jag börjar göra mig färdig för han är nog hemma strax.

trevlig helg :)


tiden räcker inte till

Arbetsdag 6 av 9 lider snart mot sitt slut, jag börjar bli lite less de måste jag erkänna. Någon sthlmsresa blir en ej av ihelgen som planerat, tyvärr måste förmögenheten gå till andra, kan tyckas mer nödvändiga akuta saker som kylare till bilen.

Eftersom ingen resa till sthlm blev far vi ut med vagnen istället, nån eller tre kronor billigare. De blir också trevligt, även fast jag mer än gärna tillbringat helgen i huvudstaden hos Julia och Niklas, men oktober! då kommer vi :-)

Hemmet håller på att förfalla, de faller liksom lite åt sidan när största delen av den vakna tiden tillbringas på jobbet. Det får bli imornkväll, för torsdag är det födelsedagsmiddag hos mamma följt av packning och handling!

Måste ju klämma in ett grattis också. Såå, ett stort grattis till dig Sabina på din födelsedag!! :-))

Nä, nu får det vara bra för idag.Fyra av sex!

Här en tid framöver kommer mitt helgnöje vara att jobba, fyra av dom sex kommande helgerna jobbar jag. Den första pågår och det känns sådär. Egentligen kanske det inget gör, mina grabbar kommer nog troligtvis mest hålla till i skogen efter den 25:e när pippi-jakten börjar, så då kan jag ju lika gärna jobba. Jag får se det så :-)

Igårkväll dukade jag upp med chips, dip och coca cola. Ett tiotal chips hann jag trycka i mig innan jag somnade under filten. Jens väckte mig när han tyckte de var dags att gå till sängen, minns knappt jag la mig ner så jag måste ha varit trött och i behov av att sova.

Ikväll blir det snarra och cola istället för chips. Ska handla det på vägen hem :-)


Torsdag!

Den där mjukstarten tog vändning, den korta fredagen och lediga helgen sket sig totalt. Pga. sjukdomar och inga vikarier så blev de jag som fick jobba. 9 långa arbetsdagar framför mig, men i gengäld lär det synas på lönen så jag gör det så gärna ;-) Efter en kostsam sommar med diverse utflykter, nöjen och bilköp osv så har jag inget emot lite extra i börsen. Dessutom väntar en kostsam tid nämligen vintern/våren, den om något är dyr!

De är konstigt, jag vet inte om jag är ensam men jag längtar faktiskt efter dessa mörka kvällar så man får tända lite (läs mycket) ljus och för det mesta ta det ganska lugnt, det händer inte så mycket. Kanske möjligtvis träffas i någon annans soffa och har det lika skönt men inte mer än så. Allt har sin gång! Enda nackdelen är den ständiga tröttheten, och framför allt alla dessa magsjukor som cirkulerar den årstiden men i övrigt tycker jag det ska bli skönt med mörkare tider!

11.5 timmar idag, 4 kvar! Det ska bli skönt komma hem :)


dag ett!

Efter en härlig och supertrevlig helg i Lycksele som avslut på tre underbara semesterveckor är jag nu tillbaka på jobbet. Blandade känslor, visst.. att ta dagarna som dom kommer och bara ha det bra, ledig och hemma är härligt men nog har rutin och vanlig blå vardag sin charm det också och det är så de är nu.

Mjukstart minst sagt, första arbetsdagen idag som följs av två lediga dagar. De känns helt ok!

Jag är så trött att man knappt kan tro de är sant, nu ska jag vänta på att Jens förhoppningsvis kommer hem med två st AAA batterier så jag kan fortsätta mitt maraton, Varuhuset är det som är i full gång nu. Tre kronor är ett avslutat kapitel för längesen.

En kaffetår i soffan kanske stillar min trötthet!


upp och ner..

Helgen är över för iår, till skillnad från tidigare år har det varit oerhört lugnt som jag inte alls är ledsen över. Fredagkväll blev en tidig kväll för mig, redan 22.30 låg jag i soffan med täcket över mig och en sjudundrande huvudvärk som gjorde att jag mest bara mådde illa. En stund senare kom Jens inklampandes med wokad palt i handen som jag mest ville spy åt bara av lukten. Lördag blev min kväll istället medan Jens var hemma med Jerry och allt oljud. Ett bra pdol är avslutat med andra ord :)

Eftersom Jens for tidigt imorse iväg till fjällen för att fiska så sitter jag hemma själv till på onsdag. Han kommer som bara komma hem för att vända igen för på torsdag åker vi iväg och campar. Så igårkväll tvättade vi husvagn så bara jag får packa in alla saker så är vi redo för en trevlig helg, åt vilket håll de bär av får vi se då :)

Jerry sover vilket jag också borde göra. På tal om han, den där lilla saken på fyra ben.. jag tror bestämt han har sprungit bort från sina öron för dom verkar inte fungera alla gånger. Imorse på morgonpromenaden som vi hade sällskap med Johanna och Meja så lyssnade han inte ett piss!! Tala om något som kan vara frustrerande när han mest bara gör som han tycker han ska göra och är roligt. Sen kvällens promenad var han en ängel, det är sånna gånger man mest bara älskar han :) Upp och ner.. minst sagt! De är rart med en 8 månaders valp som tror sig vara en ganska tuff kille ;)

Några bilder som kommer från mobilen,Jerry, vääldigt liten. Knappt jag minns att han varit såhär liten och söt!Nils stängde in sig med Meja i buren, Jerry fick vackert stanna utanför.. :)Fiske i Trolltjärn. Bör tillägga att jag fick två fiskar och Jens fick ingen ;)Dammsugning pågår, ingen vanlig syn så för att minnas mellan gångerna blev jag tvungen ta kort ;PSimtur vid 6-tiden på morgonen..En rantardag i luleå för inte allt för längesen.Jerka var ju såklart med han också!De var nog allt för idag, nu ska jag snöra mig isäng omedelbart!RSS 2.0