2010Ännu ett år som börjar nå sitt slut, de har väl varit ett häldelserikt år på sitt sätt även om inga större förändringar har skett, än så länge iaf.

Vi skålade in de nya året, 2010 på björkgatan hos Sabina och Jonas, en jättetrevlig kväll!
I början av året kom vi hastigt och lustigt på att vi skulle bli med hund, eller de hade vi väl pratat om till och från länge och många ggr. Bägge var sugna men vi fick inte tummen ur att bestämma oss, men de vi gjorde och skulle börja leta valpar. På en gång hittade vi dom, i gotland, våran lilla Jerry. Han kan vi ju bara inte ångra :-)Vinter/våren roade vi oss med att torka kiss och springa in och ut för att få denna gosse rumsren. Iom våran investering i form av Jerry så blev vi tvungen införskaffa oss en nilapulka, detta vi gjorde till Jens stooora glädje :-)Stora delar av våren tillbringade vi just såhär, solade och mådde gott i vuogga. En jättefin och trevlig vår!

Allt som tiden gick, Jerry blev större och vi knappt tog oss enkel väg till vuogga på en tank i 940:n så blev vi mer och mer i bilbytartankar, som vi iofs varit under en längre tid men de blev mer påtagligt under våren.
Såå i början av sommaren i takt med att husvagnen drogs hem från vintervärlden så investera vi i v70:n som vi slåss om att köra, nästan ;-)

Sommarn kom och min första riktiga betalda semester var kommen, vilken känsla! och vad fort de gick!! En bra sommar med ett par svängar med husvagn, nått partajj och en dag på PDOL.

När den varma och härliga årstiden börjar gå mot kallare och mörkare tider, allt blir vanlig blå vardag, tröttheten smyger sig på så fick vi veta att vi var på väg att bli fyra i familjen. Många och långa veckor som vi grubblade och tänkte över vad vi skulle göra, men nu står vi här.. några månader senare i v.24 och längtar efter att få köpa en barnvagn.. ;)

Hösten har gått i rasande fart om ni frågar mig, i oktober körde vi upp husvagn till vuogga. Gjorde en ytterligare investering men den här gången blev det en förgård.Lastad och klar i arvidsjaur, redo att påbörja den långa färden i 50km/h i dryga 20 mil.. måttligt less var vi alla innan vi var framme. Nåja, vi hade ju hjälp av snälla människor så allt gick så smidigt som de bara var möjligt :-)

Sen dess har de väl som inget hänt, julen har varit bra som för det mesta. Nu väntar en nyårsafton i norrfjärden med familjen Stenvall/Björkman, Rudholm/Engstrand och Sjöströms! :-) Först ska jag dock upp och jobba några timmar så de är väl bäst avrunda här så jag orkar släpa mig ur sängen imornbitti.

Ett gott nytt år önskar jag er alla!! :-)
tjugoåttonde december

Idag stötte jag på mitt första problem sen magen började växa, nyårskläningen passar inte längre!! Dragkedjan går inte få igen.. typiskt! Nu måste jag lika fullt köpa en ny, jag som tänkte vara fyndig och använda fjolårets eller där förra årets klänning, men de ska ni inte tro gick. Nåja, förhoppningsvis finns de en klänning någonstans som ska passa mig!

Spyless på allt vad som heter jobb är jag, söndagkväll hade jag ångest över att julhelgen och dess stackars två dagar ledigt jag hade var över. Igår kändes de mer än surt att måsta kliva upp och fara på jobbet, idag kan jag bara inte förstå varför vi inte tog ledigt den här veckan..  de kan ju tyckas lite jobbigt eftersom jag har 3½ dag kvar innan de är helg och två dagar ledigt igen men det är bara bita ihop.

Julhelgen har varit till belåtehet i varje fall, både jag och Jens måste ha varit otroligt snälla året som varit. Vuxna människor och sådär många paket.. men enligt ryktet så var de visst sista året som de var så många klappar adresserade till mig så jag får passa på. Mer än nöjd kan vi vara :-)

Min Tassimo är väl använd redan, kaffemaskin som jag surrat om i över ett års tid finns äntligen bland mina ägor. Jens har druckit choklad och jag kaffe latte hela helgen. Jag bara älskar den :-)

Nä, om jag skulle ta och skära lite gränsaker och värma lasagnen från igår så jag får äta middag idag också!

Julafton

God Jul på er!


De tänker då jag ha.. :)


Längtar!

Känner ni hur den här veckan aldrig kommer ta slut? Jag kan känna det.

Idag jobbar jag en delad tur, har ni hört så vansinnigt?! Borde ju förbjudas. Såklart vaknade jag med huvudvärk också och när man slår upp ögonen och har ont i skallen så får man räkna med att ha de hela dagen. Oftast och såklart idag var de så. Imorgon är en ny dag, en bättre kanske.. :-)

Igår var jag hos barnmorskan för vad, första gången på typ 10 veckor.. Ja, i vilket fall, lillhjärta picka på turligt nog och mitt järnvärde hade farit åt pipan. De var väl allt, nu ska jag inte dit på en månad typ. Jag kan ju känna hur de rör sig där inne men det hade ju varit kul om Jens kunde få känna på de.. jag antar de kommer tids nog, vi har ju faktiskt bara gått lite drygt halva tiden :-)

Jag längtar hem, och till julafton, och till nyårsafton när jag ska skåla in de nya året med champis i fina vänners lag, jag längtar också till vi får börja vara i husvagn och så längtar jag efter lite ledigt och sist men inte minst så längtar magen efter chips och dip!! De hade varit nå de.. :)

Nä, om jag skulle försöka slå ihjäl lite tid här så klockan blir hemgång!Livskvalite


Nog må julen ha sin charm, mysigt och hela faderullan men alltså de väntar en fin tid.. 

Tala om livskvalite om något!!

Där uppe finns det ingenting som heter måste, största bekymret är om man ska orka gå och diska eller duscha.

Åh så jag längtar!! I vinter ska jag vara tjock och mest bara må gott där uppe.. som man alltid gör!

En ikearesa för inhandling av pynt till förgården börjar vara högst upp på priolistan känner jag!! :]9 december

23 år fyllda, idag! Min födelsedag! Av olika anledningar blir jag uppvaktad på olika dagar, men tack till er som varit här idag och fikat!
Jens kom hem med en jättefin blombukett som jag ska visa er sen och så ska vi gå ut och äta någon dag som passar :-)

I övrigt då, vi är kvitt magsjukan men istället blev vi båda förkylda men de känns ju som en bagatell i jämförelse.
Imorgon traskar vi in i vecka 20+0 så vecka 21 säger vi för de känns närmare då. Jag mår hur bra som helst, har inget att klaga på förutom senadrag i vaderna, oftast varje natt, och inte bara en gång. Idag, eller nu ikväll har jag lite ont i den, själva magen alltså. Eller det spänner på nå konstigt sätt och så känns den som en ballong, typ. Kanske för mycket kaffe och fika idag..? ;)


Ett grattis till Evert också som blir 1 år idag! Tänk vad tiden går fort.. :-)

Nu ska jag tvätta bort sminket som jag har dagen till ära för de hör inte till vanligheten att jag bär smink en vanlig blå vardag. Sen ska jag hoppa i mysdressen, dricka lite the och se tv!Blombuketten av Jens. Den är betydligt finare i verklighet.. :-)


Magsjuka i vårt hus!

Igårkväll startade helvetet, Jens klagade på ont i magen och att han mådde lite illa. Han somna på soffan och under tiden fick jag höra att många ut vårat sällskap från lördagskvällen insjuknat. Jag räknade ganska fort ut att vi också skulle vara drabbad. Så medan Jens kräkts hela natten har jag legat och mått dåligt och haft ont i magen, väntat på min tur som natuligtvis kom på morgonsidan. Så när han började piggna till mitt på dagen mådde jag väl som sämst, så vi har som bara avlöst varandra.

Jag hoppas och tror att vi bägge börjar vara på bättringsvägen från magsjukan men då istället är det feber och ont i kroppen som tar över, men det är då lindrigt.

Nu ska jag dricka lite fruktsoppa och äta lite apelsiner i hopp om att de får stanna kvar hos han som bor i magen!


RSS 2.0