torsdag

Tror jag har så ont i huvudet att jag dör..  eller, det känns då så iallfall. Två timmar kvar av den här arbetsdagen och 8 imorn, jag känner mig less. Bättre blir det inte när Jens är ledig imorn, då känns de bara ännu mer pissigt att kliva upp och tillbringa hela dagen på jobbet. Blä!

Helgen är rätt planlös, på gott och ont. Vi har en del vi borde fixa men när det är helg känner man sig tvungen att hitta på något. Skit att de ska vara så kallt, för jag hade väldigt gärna farit ut med skoter en sväng.. fast de är klart, vi (Jens) har fortfarande inget drag på skotern. Så de skiter sig ju vilket som.

Känner ni positiviteten över de här inlägget? jag tror inte de för de är inte vidare värst positivt.


Annars då? Vad har hänt sen sist..
Jag har bilvit bilägare (även på papper) men jag vet inte om jag tycker de är så kul, tillkommer ju försäkring och skatt då. Besiktningen av pärlan gick sådär, nån sånn där styrled var visst i dåligt skick.. 1000 spänn bara sådär, jätte roligt.
Jens har gjort bort sig, hade traskat iväg på Coop nu ikväll för att handla lite. Köpte sånn där billig fläskfile för 49kr/kg, trodde han iallafall. Man måste visst ha medmera kort för att få det sådär billigt, givetvis hade han köpt hem 6 st. Där fick han sig, jag har nämligen sagt att han också borde ha ett poängkort, men han har inte varit så positivt inställd till de så han fick istället betala 89kr/kg. Så kan de gå!

Nu ska jag äta några ahlgrens bilar, dricka en klunk cola och göra ett sista ryck här med världens skallebank!




måndag

Måndag och ny vecka som ni kanske vet. Känner mig sådär lagomt negativ över att jag har en arbetsvecka som består av fem långa dagar, kanske inget att gnälla över när det är summan av att bara jobba en helg per månad. När jag tänker efter så jobbar jag hellre under veckan än helgen, så jag ska nog inte klaga ialla fulla fall. Sen ska jag vara glad över att jag har ett fast jobb som jag trivs rätt bra på. Dessutom för första gången i mitt liv står jag med på sommarsemester 2010-listan. DE om något känns bra!

Nu står husvagnen uppe i vuogga där den ska stå. De blev skitmysigt med alla ljuslyktor och lampor osv. Nu fattas bara de där rackarns tältet och såklart alla dessa fina vårdagar som ingenting kan mätas med. En fin vårdag i fjällen slår det mesta. Jag längtar!!

Jag har en vecka fullspäckad med saker som händer, en hund som behöver träna både det ena och de andra, två kvällar att jobba (tisdag och torsdag), ett inredningsparty hos Emma på onsdagkväll, en bil som ska besiktas imornbitti när jag hade sovmorgon, så den sket sig rejält.

Nu är anmälan till valpkursen gjord så nu är det bara vänta på datum när den drar igång!

 

Ska göra det jag borde nu..




17.27

En sånn dag.. en sån där som jag tillbringar största delen på jobbet. På min lilla rast där mitt på dagen så for jag och Jerry iväg och rantade lite, vi besökte bland annat Jet där jag blev rånad. I utbyte mot en miljon (kändes de som) fick jag några få lite bensin. En fulltankad bil for jag därifrån med iallafall, men de svider lika mycket varje gång man lämnar den där jvla macken.

Förutom de så handlade vi oss några bajspåsar och en liten relfexväxt. Han har fått en tidigare men än så länge är den lite för stor trots att han väger 7.1kg redan!!
Igår var vi och tog 12 veckors-vaccin och mycket bättre än de gick kunde de inte gå, han var så upptagen med att äta godis och sen spotta ut dom så han reagera inte ens på sprutan.

Idag är första gången han "sagt till" att han vill ut och göra sina behov, enligt "farfar" Ronny så hade han gått och satt sig vid dörren så när dom kom ut så hade han kissat på en gång. Duktiga hund!! De börjar ta sig :)


Tanken är att vi ska fara upp till vuogga ihelgen med husvagnen, vi får hålla våra tummar att de inte ska bli så hemskt mycket kallare än dom redan lovar.

Imorgon ska jag och slinga mitt hår, såklart till det ljusare. Nu SKA jag bli blond igen! Har fått för mig att jag vill klippa av håret också.. men jag vet inte om de är värt 2 års kämpande för att få långt. Såå.. jag tror jag avvaktar, kan hända jag kommer på bättre tankar senare.

Nu ska jag slita mina sista timmar innan jag tar helg! Jag ska njuta när jag startar bilen och kör hemåt ikväll :)


mina grabbar!






Lite dålig kvalite på bilden när man tar med mobilen men man klarar nog av att se vad det ska föreställa, en Jerry och en Jens som myser på golvet.



Idag mitt på dagen for vi till Linda och grabbarna, grillade oss en hamburgare i de vackra vädret. Så sen vi kom hem har Jerry mest bara sovit, de är tröttsamt att vara ute med Kajsa.

Kräftsoppa blir det till middag, jag var sugen på morotssoppa med räkost men de passade inte herren i huset så jag får väl ge mig då, är ju i princip samma sak ändå. Kräftost som räkost, typ.

En pissning av Jerry sen ska jag he mig iväg på coop medan hunden ska få träna på lite ensamhemma.




sömnproblem

Varför ska de vara så svårt att somna?? Väldigt störande! Har dock sovit dryga timmen på soffan framför tv:n men de har Jens också och nog har han somnat om.. dessvärre inte jag!
Såå efter några snurrar och vändningar tog jag beslutet att lägga mig på soffan, igen. Tänkte att något avsnitt av tre kronor borde vara effektivt.

När jag ändå är i gnällartagen kan jag ju fortsätta, med magen. Har magknip och mår faktiskt lite illa, om de är psykiskt eller på riktigt de kan jag inte svara på. Fast det kan ha sina orsaker, mina matvanor har inte varit dom bästa idag. Chips, kakor och mängder med kaffe = frukost och lunch. Fortsatte eftermiddagen med ett par frukter och lite till kaffe. Som kvällsmat vräkte jag i mig chips med dip för att sen avsluta med en räkmacka och coca cola. Inte bra!! jag vet. Jag får nog fortsätta ha ont i magen och må illa.
Sen det där med illamående kan nog också bero på att jag läst på två ställen under kvällen ordet "magsjuka", en sånn lite petitess kan bara boven till att de slår slint i skallen och illamåendet kommer som blixten. Jag vet att de är sjukt, men nu är det så!


Nu ska jag titta på Reine och resten av gänget i Mälarviken! natti natti


Alla hjärtans dag!

godmorgon!

De har känts sådär att vara tvungen jobba ihelgen med det vackra vädret ute. Tyvärr, om man får säga så, de verkar ska bli lika fint ute idag som de var igår. Men jag ska inte klaga, när den här dagen är färdig så är jag ledig i FEM hela helger, det ska bli skönt! Man kan kalla det lyx med tanke på vilket jobb jag har där man är så illa tvungen att arbeta om helgerna :)

Vi köpte ju som sagt nilan där, nu fattas bara ett drag och en del fix på skotern tydligen. Den mår visst inte alls bra konstaterade dom i Pers garage i fredags. Jaja, bättre ha den i delar nu än självaste påskhelgen.

Igår skickade jag sms med Johanna på andra sidan jordklotet, vi planerade en ikearesa om ca 3 veckor. Fattar ni? Om tre veckor kommer dom hem!! :)

Nu ska jag väl inte klaga för mycket över den här helgen, för den har haft trevliga stunder trots att jag jobbat största delen. Fredag tog jag en lunch med Linda och Emma, trevligt! Senare på kvällen skulle vi se lets dance men av de blev de inte särskilt mycke. Igårkväll när jag gick av mitt pass så pruttade jag iväg med pärlan till Öjebyn där tjejerna satt och drack vin eller.. Linda försökte få in vanan med vindrickandet. Jag fick mig ett vinglas och sen for vi hem. Alldeles för sent uppenbarligen för imorse sov jag på tok för länge.

Glad alla ♥ dag!


grillning

När de var så härligt väder passade vi på att tillbringa våran stund i lillpite ute. Hundarna fick leka och vi vuxna drack kaffe vid elden, trevligt. Hem fick jag med mig en väldigt trött Jerry.

Middagen är i ugnen, kotletter i sås blev det och såklart sallad till det. Borde nog sätta fart med det där hackandet, måste bråka med en lite väl omogen avokado också och de kan ta sin tid. Fick göra det igår, men jag vann för i salladen kom den.

Pulkan kommer i våra ägor ikväll, mkt bra. Ännu en mindre sak att fundera hur/var/när vi ska köpa. Listan kan göras lång på saker vi behöver/borde/måste ha.. suck. Här näst är det nog några brädor så vi (Jens) kan snickra ihop ett golv till förtältet.

Nu kommer Jens vilken minut som helst och jag är svinhungrig = jag måste sätta fart.





blocket

Igår ringde jag på en blocket annons, och ja de var lika skämmigt som alltid. De är just det där med att börja samtalet jag inte riktigt får kläm på. Omän jag presenterar mig som Hanna Aldrin så vet dom ju ändå inte vem dom pratar med, nog är de bara för att det ska låta trevligare isåfall. Om ni nu vill veta hur det gick med själva grejjen jag ringde på, såå var vi och kollade igårkväll och ja den var fin men vi sa vi skulle fundera till idag. Detta vi gjort så Jens ska ringa på lunchen och fråga sånna där ännu skämmigare grejjer som "vad är sista pris..". Men mest troligt kopplar vi släpet och hämtar nilapulkan där ikväll.

Jag är ledig idag också, de är allt underbart! Framför allt när jag inte gjort ett skit varken igår eller har tänkt göra idag. Ska försöka få tag på Linnea och se vad hon har för sig idag, ifall jag och Jerry ska ta oss en tur dit. Annars vet jag då faktiskt inte vad vi ska göra.

Nä, om jag skulle ta och duscha för de märks ganska tydligt på håret att de var längesen!


17.16

Ihelgen har vi gjort lite utav varje, fredag hade vi det lugnt och skönt hemma. Lördag var Jens och "tränade".. ja de heter så (enligt han själv), jag skulle mer vilja påstå att de heter köra skoter. Men han tycker det låter bättre så och då kan jag ju inte säga nej att han är och kör på den där banan var och vareviga dag/kväll. Nog om det, lördagkväll var det 23års partajj som var mycket trevligt men eftersom vi tagit på oss ett ansvar som hundägare så var vi hemma i lagom tid. Så summan av det var att igår var vi pigga och alerta, så vi tog oss en promenad till backen där vi grillade lite korv och ost i de härliga vädret.

Hämtade hem husvagnen gjorde vi också, smarta som vi är glömde vi nycklarna men vi tog risken att tv:n och lampan kunde åka all världens värld under resans gång istället för att köra en snoa till. Tur som vi hade stod allt kvar där de skulle när vi stannade. Bra va!

Idag jobbar jag. Ovanligt va? Men nu är det såhär att jag inte ska klaga för jag är som bara hit och gästspelar ikväll för att sedan vara ledig till på torsdagmorgon, då ska jag iofs jobba hela långa helgen men vi kan ju ta en dag i taget istället.

Jag är sugen på ikea!! De är så att jag tycker att vi borde behöva ett nytt tvrumsbord, ett av lite högre variant. Nu till det roliga, jag sa de till Jens sådär på fredagskvällen och tänkte såklart att jag kommer få de vanliga svaret att "nog fan dug väl hejn.." MEN! Han svarade istället, "jao.. ändå". Kanske ska tillägga att jag nämde att ett Lack-bord bara kostar typ 299kr så jag misstänker att de hjälpte till. Såå.. jag måste ju typ bara på ikea.

Nu fick jag ont i magen efter middagen, inte kan det väl bero på att jag åt upp de som fanns i tallriken på kanske 1 minut och 15 sekunder. Säkert inte..

Längtan blir bara större och större.. eller ska man kanske säga, saknaden.


Vackra väder..

De blir en kort variant av inlägg för jag och Jerry ska ut på en liten promenad i de vackra vädret. Måste skynda mig innan de börjar skymma! 

Köttfärsen ska fram ur frysen för ikväll blir det tacos till middag och som jag har längtat efter de så ska jag äta ihjäl mig tror jag, nästan. Ser dessvärre att vi måste på affärn och handla lite grönsaker för dom har vi visst ätit upp. Men de passar ju bra, kan jag köpa coca cola också ;) 

Det är underbart härligt med helg ska jag ta och tala om! De enda som fattas är min Jens men han får jag allt vänta på i några timmar till! 

Prommis nu.


 


Fjärde februari

Tänk vad några minuter kan vara viktiga på morgonen, jag gick och la mig igårkväll i tron om att jag började 7.45 istället för 7.30. Jag vaknade i tron om att jag hade drygt en timme på mig att gå ut med Jerry, duscha, föna håret, klä mig, ge Jerry mat och sen lämna av han på backen innan jag skulle vara på jobbet, men serni.. 7.06 så tänkte jag kolla så jag verkligen började 7.45, ni vet.. bara för att vara säker på min sak! Till min stora försckräckelse inser jag.. de är IMORGON jag har sovmorgon med en kvart.. Brådis brådis blev det, TYP!
En bättre start på dagen kunde jag ju haft.. vi får hoppas den blir bättre med de klockan går.


Igårkväll var vi en sväng till Jävre och köpte lite nödvändiga saker till vårat husvagn, ett vinterförtält. Ett kanonklipp gjorde vi! Så nu är det en mindre sak att fundera över.


Ihelgen är det ju som sagt 23årsfest, men igår tog vi ett beslut om att vi inte ska gå ut.. utan vi kommer bara vara på förfesten på mörtis av den anledningen att Jerry varit i andras händer nog mycket under hans än så länge kortvariga liv. En alldeles för viktig tid som vi inte får kasta bort!


Annars då.. jag stör mig på alla självupptagna puckon. Tänk att det kan vara så intressant att berätta för alla andra om bara sig själv, att undra och fråga hur andra har det de är inte lika viktigt. Nä.. ta och tänk om va!

Sist men inte ninst, Grattis på 23års dagen Tessan!

Nu ska jag dricka kaffe och sen jobba!


RSS 2.0