PDOL 2010

..är igång!

Festen startade igår med en väldigt trevlig och folkfylld utgång på 1906. Såklart hann vi med lite festivalmat innan vi gick hem som fick bli en langos, som var lika god som dom brukar vara!

Idag är det vilodag vilket känns helt rätt om jag ska orka fredag och lördag. Orken som har funnits tidigare år finns inte riktigt längre, man har väl blivit äldre ;)

Nu ska jag fortsätta kvällen i soffan med chips och dip! Någon lugn och ro får vi dessvärre inte med stora scen utanför kök och sovrumsfönstret! Är ju typ så golvet skakar av allt oljud. Jag undrar jag vad lilla Jerry ska säga imorn och lördagkväll ensam hemma..  Men de får bli ett senare bekymmer!

Slänger väl in någon bild från föregående pdol..
uuunderbart!

De är så härligt! Min första dag på min egna första betalda semester har jag spenderat i Skeå med mamma och pappa, där jag i klädväg hittade mig en klänning och en kjol. Två camping/solstolar och en liten radio att ha i köket fick också följa med mig hem :)

Imorgon i förhoppningsvis god tid kommer mina killar hem, sen ska vi lasta in oss i bilen och koppla husvagn för att bege oss till Lycksele. Det kommer nog bli trevligt!

Det borde vara förbud mot att måsta ställa väckarklocka när man har ledigt, tyvärr så står min på alldeles för tidigt imorn när jag måste lämna in bilen på volvo för en förbesiktning. Som om inte det vore nog så måste jag ta mig en ofrivillig promenad därifrån hem.
Ni kanske undrar om bilen redan är trasig? svaret är nej, den går som en klocka! (peppar peppar, än så länge..) men vi har någon slags garanti, så därför ska vi kolla upp så verkligen inget är galet innan den går ut!

Nuförtiden äälskar jag att köra bil, skillnaden är inte bara lite stor utan mycket stor. När man är van gamla skruttiga som rycker och drar lite som dom vill så är det en ohiskelig skillnad på en nygammal bil. Ibland får jag det där suget som man hade när man nytagit körkortet, man körde bara för att köra. Det kommer nog gå över, tids nog. Nyhetens behag som man brukar säga :)

Nu ska jag gå till sängs även fast jag inte är särskilt trött! godnatt :)


Fyyyyyra!

Ja ni läste rätt, fyra dagar kvar nu! Om man bortser från timmen jag har kvar idag.. jag längtar!!

Idag har jag hållt på att ta livet av både mig och hunden, fick för mig att vi skulle på grisan och gå i värsta hettan sådär kring 12 tiden. Smart va, när jag satt mig i bilen visade mätarn på 29 grader! Inte undra på att både jag och Jerry flåsade ganska kraftigt innan vi var i mål.

Jag kan inte hålla med om att den här värmen som vi haft idag är härlig, äckligt varmt och kvavt! Lagomt är bäst! De är sånna här dagar man ibland kan längta efter vintern och våren ;)

Nu ska jag ta ett glas vatten och avrunda dagens arbete!


18.58

Jag har nog aldrig varit med om dess like, att tiden kan stå så stilla som det känns den gör. 6 arbetsdagar kvar efter den här är avslutad, min första riktiga betalda semester! Men just nu känns de som den aldrig kommer, dessvärre kommer väl veckorna springa iväg och lika fort är jag tillbaka här, på jobbet.

Efter många om och men, så fick vi oss en ny bil. Okej, fick är väl fel.. köpt, snarare. Än så länge är vi massor nöjda. Är en fröjd att köra! Nästan lika roligt som när jag just hade fått körkortet, men det går nog över rätt fort det också.

Våra tre veckor semester är näst intill planerade i detalj dag för dag, ev. stockholmsresa, två husvagnstrippar till Lycksele, pdol, Jens ska iväg och fiska, Jens ska till Trolltjärn, Jens vill och fjällvandra men det får vi nog skjuta upp till en "vanlig" helg istället, sist men inte minst ska vi ta oss till Byske också. Full rulle!


Nu vill jag hem, duscha och lägga mig i sängen!


Mina tankar går till er..

Livet är så fruktansvärt orättvist!

Jag tänker på er..


Vila i frid!


en av sju

Åter igen har vi hamnat i en sånn där hektisk vecka men de blir lätt så när man har en enda ledig dag på hela veckan och det är imorgon. Då ska man hinna ALLT. Sen är det väl en vecka när de fanns lite för mycket att behöva tänka på också, som inte gör saken bättre.

Helgens planer kan eventuellt (hoppas inte) krascha! Vi får hoppas dom inte gör det, risken finns men ibland kanske vi också ska ha lite tur :)

Nu ska jag sätta på en kaffepanna och se till så inte Jerry och Meja river stället! Sen jobb..


RSS 2.0