bilder

Jerry på sin morgonprommis




Såhär åker man i pulkan



Ibland blir de såhär..



En liten Herman och Jerry samsas om handduken..



I väntan på att matte ska tanka klart



En sista bild som ska visa på ett ungefär hur BRAA vi ska ha de ihelgen! Såhär såg de ut förra påsken..




Nu ska jag hoppa isäng så jag är redo för morgonprommisen som råder runt 6 snåret imornbitti. Morgondagens arbetsdag kommer nog vara den segaste, imorn efter jobbet sticker vi!

Glad påsk!


Mars, 28:e 2010

gokväll!

Tänk er att den här arbetshelgen också skulle lida mot sitt slut, de känns aldrig så på fredag eftermiddag när man just börjar, lika förvånande varje gång. Än är jag dock inte riktigt framme, har en hel arbetsdag framför mig imorn också men den ska jag väl kunna stå ut.

Kommer vara full rulle imornkväll och tisdag, något jag däremot inte ser framemot. Idag bockade jag dock av en grejj på attgöra-listan, de var att köpa solskyddsfaktor för ansiktet. Jag var i valet och kvalet, 15, 25 eller 50.. Med Jens hjälp blev det 15, så vi får se om jag kommer vara lika läcker i ansiktet efter den här påskhelgen som ifjol. Blir väl ingen sol bara för att jag varit klok och förberett mig.. brukar vara så!

Idag har jag kört fast med bilen, två gånger. Jag blev arg och irriterad medan Jens skratta så gott och berättade i detalj hur jag skulle gå till väga för att ta mig lös. I stridens hetta efterlyste jag fyrhjulsdriften som jag dissa senast igårkväll. Så kan det gå!

Ikväll blir det räkmackor hemma hos oss. Är visst tvungen skotta min parkering också för att ta mig ut imornbitti, för den sitter visst fast där.. bilen alltså. Med andra ord, jag kommer tyvärr missa Johan falk filmen.

Nu längtar jag hem!! =)


klick klick!

Gomorron!

Herrejösses så dåligt jag sovit inatt, dels hade jag svårigheter att somna pga J och J som snarkade ikapp i vardagsrummet, och sen har de varit en orolig natt med många märkliga drömmar. Lugnade dock ner sig en aning när Jens kom och la sig i sängen vid tre-tiden inatt. Detta resulterade i en trött Hanna när väckaren och Jens gjorde tappra försök med att få upp mig ur sängen.

Tråkigt nog sitter jag på jobbet medan Jens och Jerry är på väg till Malå. Hade så gärna vilja fara jag också, som jag nämt tidigare. Men nu är det som de är, när jag slutar ska jag föröska hinna på Dollarstore och inhandla lite bra-att-ha-saker till påsk. De är dags att börja förbereda för på onsdag efter jobbet går tåget, åh gud så jag längtar!!

Har precis klickat hem ett Bedhead schampo och balsam, och så slank det med en parfym som jag faktiskt är i behov av. Kan verkligen rekomendera www.beautybay.com om man vill köpa billiga hårprodukter men även smink, typ mineralsmink som i vanliga fall är snordyrt.

Dags att göra det som måstes!

Våfflornas dag!

Idag fick jag ett sms av Jens, "vet du vad de är för dag idag?" Med dom orden läste jag genom raderna att han tyckte vi skulle grädda våfflor till middag, sagt och gjort. Jag var så ambitiös och gjorde smeten själv men jag kan tycka att den mest smakade pinnbröd, fast dom åt då och var glada både Jens och våran middagsgäst Johanna.

Jag har egentligen tuusen saker att göra som jag borde ha gjort under mina två lediga dagar, men de är som att jag inte får fingrarna ur. Så nu får jag vackert skylla mig själv, kommer bli skitstressigt nästa vecka med tanke på att jag bara har en enda ledig dag innan vi far upp till vuogga på onsdag. Inte smart..

Nog om det, jag är deprimerad. Jag ville så gärna gärna vara ledig på lördag så jag också kunde följa med till Malå. Ska ni tro jag fick in nån vikarie?? Nä! Särskilt svårt är det ju också när de knappt finns några att tillgå heller. Usch så trist, för jag ville verkligen. Men vad att göra.. jag är så illa tvungen åka åt Munksundshållet på lördagmorgon varken jag vill eller inte.

Jag har som en molande värk, kan tänkas att den där onyttiga maten inte gjorde susen. Speciellt när vi knappt ätit mjölmat på evigheter, så de blev väl en chock för magen.

Nu ska jag ringa och efterlysa min livskamrat, höra om han tänkt kvarta i garaget eller hur han tänkt sig.

Trött, tröttare, tröttast!


Lovade för varandra!

Ja som ni kanske förstår av rubriken så satte vi på pss en ring på fingret, vi förlova oss. Så Jens födelsedag 20/3 är våran dag :) Kan inte säga att vi firade den på något speciellt sätt, vi gick till Johan och Jennifer i deras stuga och spela lite spel. Jens tyckte iallfall de var bra att han slapp köpa ringar.. ;)

Igår hade vi en toppendag, en sånn där dag som ingenting slår! Verkar bli en ungefär lika fin dag idag.. Jerry fick snällt stanna hemma igår för vi var på en långtur på ca 8 mil. Men idag ska han få följa, lika bra är det för jag har sjukt med träningsvärk sen igår när man för livet kämpar att hålla fast sig med en 10kg ryggsäck hängandes på ryggen så jag är mer än glad att jag får åka pulka idag. Man behöver som inte göra så mycket där i, ganska lugnt och skönt.

Nu ska jag packa ryggsäcken som idag kommer bestå av klämmackor, sen måste jag visst skotta fram pulkan som har ungefär en meter av nysnö runt sig!


suprise!

Hej!

Igårkväll när jag kom hem från jobbet blev jag positivt överraskad, Jens hade faktiskt på eget iniativ (bör tilläggas) tagit fram dammsugaren!! Visst, jag märkte inget förens han lite malligt sa vad han hade gjort, men de var mkt uppskattat! Kan jag ägna mig åt skurning ikväll.

Har precis ätit min lunchlåda (som Jens också gjort igår) och faktiskt så var det en ganska god kycklingkryta han hade lycktas med. Som om inte de vore nog, att den var god dvs, så var de fint och undanplockat i köket och det ska ni veta, DE är sällsynt när Jens varit i farten. Så man kan väl som säga att killen ligger på ett stort plus hos mig nu =)

På lördag fyller ju nu Jens år och självklart har jag redan klart med presenten, så gott som iallfall. Igårkväll försökte han sig på att gissa vad de var, en alkomätare är han helsäker på. Han kommer bli överraskad, de kan jag lova. Förhoppningsvis glad också! Meen, jag kan ju inte avslöja de här nu, det tar vi på lördag på den stora 24års-dagen =)

Nu ska jag ta mig en ytterligare till kaffemugg, eventuellt att de slinker ner en ballerina också!





 

 


förbud

Om jag fick bestämma vore det förbjudet med kvällsjobb. Jag får tyvärr varken bestämma och dels är jag i helt fel bransch för att ogilla jobba kväll för det är något jag kommer få stå ut med vecka efter vecka. Ibland känns det helt okej men dessvärre var det inte en sånn dag idag, idag är det inte okej!! Jag vill hem!

Nåja, mina planer om att hinna göra bort all städning där hemma idag gick åt tjotahejti. Sabina kom på kaffe istället och blev kvar tills jag blev tvungen fara på jobbet. Trevligare än att städa var det iallafall.

Resten av min vecka ser ut såhär,

Onsdag- Jobb till 15.30. Städa städa städa.

Torsdag- Jobb till 15.30 --> jag har helg. Laga mat, laga mat. Det är så skönt att ha med sig färdig mat upp till husvagn som bara är att värma. Är ju inte bäst om utrymme i ett kabe-kök, så kan man undvika matlagning gör man gärna det.

Fredag- Som sagt helg för min del, ska roa mig med att packa så jag och Jerry står startklar för att fara direkt Jens kommer hem!

Nu vet ni, kan tro att de var jätteintressant att läsa.

2½ timme kvar!



söndagmorgon

Godmorgon!

Uppe och vaken är jag sen en stund tillbaka, sitter med dagens första kaffekopp och äter lite zoo karameller. Hur kan det komma sig att godis är som bäst på morgonen före frukost?

Igårkväll gick jag över till Madde och drack ett par glas vin, när dom gick ut på challenge gick jag och Jerry hem, mycket skönt!

Den här Jerry har saboterat mina två av två möjliga sovmornar den här veckan.. Igår 7.20 och idag väckte han mig första gången 6.48 men den gubben gick inte, jag totalvägrade att stiga upp så han fick allt vänta till halv 9 istället, men för mig är det ingen sovmorgon. Jaja, nu är jag ju då uppe och hade faktiskt tänkt göra nån nytta här som att städa lite eller.. ganska mycket. Jerry har ett önskemål om en promenad och de kan han väl ska få, så jag funderar på att göra bort den nu redan på morgonen för ikväll ska jag lämna över han med varm hand till husse.

Jag längtar efter Jens.. tyvärr kommer jag få längta länge till är jag rädd, dom är nog inte hemma förens i afton skulle jag tro.

Nu ska jag sätta fart med att ta mig något ätbart och sen fram med städgrejjerna!



Lugna puckar

En kväll som går i lugnets tecken, och gud så skönt det kan vara ibland! Jag är mätt så jag mår illa, har bytt ut coca colan mot loka. Godiset är det då inte tal om att jag ska plocka fram, för det finns de inte nån plats för.
Jerry ligger och snarkar i sin bädd för en stund, så det är lugnt och stilla här och ska så förbli tills de är natti natti som inte lär dröja så länge.

Jens lever då, har fått ett livstecken ikväll. Han ringde men jag stod och packade ner maten jag handlat på coop så jag ignorera telefonen som ringde och tänkte som så att jag ringer upp den som ringer sen, meen.. de var ju Jens från dolt nummer så de var ju lättare sagt än gjort att ringa upp. Men ett 133 meddelande hade han lämna åtminstone, och vad att döma av de så verkade dom ha det förträffligt bra och en och annan öl inblandad :)

De där kanonvädret dom lovade imorgon, de verkar dom ha tagit tillbaka för nu tycker jag de inte ser ut att bli så lovande. Just typiskt!

Jag njuter av ensamheten, men såklart saknar både matte och Jerry husse! Han for igår men jag längtar redan till på söndag då han kommer hem! Det är något speciellt med den där husse, han är något utöver det vanliga iallafall i mina ögon ♥


Nu måste Jerry skynda sig och äta, pissa och skita så vi hinner in igen till Solsidan, kan man ju bara inte missa!



fredag

Du underbara helg, de är något speciellt med fredagar. De gör inte saken sämre att vädret är alldeles perfekt!

Har precis anlänt hem från jobbet, så nu ska jag och jerry gå över och hämta Meja för vi ska ha hand om henne till Johanna slutar jobba. Vi får sen se vad som händer idag och ikväll och resten av helgen. Ser ut som att det här toppenvädret ska fortsätta hela helgen lång så det kanske inte vore så dumt försöka ta sig ut och kanske grilla en korv eller så.

Den där Jens har jag inte hört utav sen igår mitt på dagen och lär inte göra det förens på söndag heller, täckningen där dom är fungerar inte värst bra. Men dom har det säkert bra :)

Jag hoppas på kaffefrämmande av Sabina i eftermiddag!


Nu ska Jerry få sig lite mat i magen och så ska vi gå till grannhuset och hämta Meja!





18.07

Jag vill vara leedig!! Ni anar inte vad jag längtar dels till påsk och sen även vecka 15 när vi ska tillbringa heela veckan uppe i fjällen. De om något ska bli härligt! Inga större måsten eller borden, bara vara.

Till helgen är jag gräsänka, Jens far redan på torsdag förmiddag. Så jag och Jerry får klara oss själva, men mest troligt fixar vi det.

Jag har absolut ingenting att tillföra bloggen i nuläget eller jo, Johanna och Sabina har äntligen kommit hem och de känns helbra :)

Nu ska jag stöka undan middagen, ta ett bad med Jerryboy och sen kanske Johanna skulle komma förbi en sväng!


fredagkväll i vuogga

På plats i vuogga sen några timmar tillbaka, vi har hunnit etablera oss och haft främmande av Mattias, Magnus och Karin. Imorn hoppas vi på bra väder :)

Bjuder på två bilder, men ni får ha överseende med den dåliga kvaliten.. bättre än sådär blir det inte med telefon.

Jens äter sig en varmkorv..




Jerry trivs ganska så bra i husvagnen!




Nu ska jag gå till servicehuset, hämta vatten, borsta tänderna och rasta Jerry!

godnatt!


fullspäckat schema

Efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde vi oss för att fara upp lika fullt. Så idag har jag häcken full,

* Dammsuga, dammtorka, skura
* Laga mat
* Ett besök på husvagnsimport
* Packa
* Handla det sista
* Duscha och göra mig klar

Sist men inte minst så har jag ju en hund här hemma som dels behöver ut och kissa nångång då och då, och alldeles nyss sa han att han gärna vill ut på en promenad också.

Min lista ska vara avverkad till 14.00, så som ni förstår har jag inte tid att sitta här och lata mig.

Nu ska jag sätta igång!

Trevlig helg på er :)

Tredje mars 8.41

Min sovmorgon sket sig rejält, klockan 07.00 skulle bilen befinna sig på Mekonomen. Sagt och gjort, en pormenad hem blev det för mig och Jerry. De var ganska härligt trots att de var oplogat och i princip storm ute.

Jerry blev sliten så han ligger i sin bädd och snarkar så gott, de både ser och låter väldigt skönt.

Själv sitter jag med en kopp kaffe och så slog de mig precis när jag tittade mig omkring, jag vill möblera om i vardagsrummet!! NU, helst igår. Egentligen så vet jag att de är bäst som vi har det nu, har redan provat att ha de på det "andra sättet" och jag gillade de inte vad jag minns. Men det kan ju hända de blir bättre den här gången. Tur att Jens inte är hemma för han skulle bli galen på mig när jag hittar på sånna här saker.

Så jag skulle tro att min förmiddag kommer bestå av att skjuta på möbler och vara förbannad på kablar som inte kommer räcka till eller som mest bara tjorvat ihop sig.

Jag jobbar kväll idag men jag måste säga att jag var inte speciellt sugen.. men jag ser ändå ljuset i tunneln för imorn mitt på dagen tar jag helg.

Vi får se hur det blir med vuogga, golvet är klart men allt beror på vädret. Ser ju ut att ska bli ganska bra här på hemmaplan och snö där uppe. Så blir de som dom lovar blir vi nog hemma och då är min tanke att vi SKA ta oss ut med skoter och grilla oss en korvsnärt, någon sugen? :)

Nu ska jag spåna vidare på mina planer om vardagsrummet!

1:a mars

Herrejösses vad tiden springer iväg, vi är redan i mars. Vi går mot en härlig tid närmare bestämt, våren!

Något jag inte kan förstå, varför ska alla utgifter komma på en och samma gång??! Är det inte bilreparationer så är det försäkringpremier, dessvärre inte bara en sådan.. utan flera. Listan på utgifter den här månaden kan göras lång och jag ogillar det. Nog om det.

Jag jobbar, och jobbar och jobbar.. känns det som. Lyckligt nog tar jag helg redan på torsdag 11.15, något jag ser framemot. Sen är ju inte helgen som kommer vilken helg som helst, Johanna och Sabina anländer hem igen!! Jag längtar :) Kanske aningens knäppt att redan längta till helgen när inte ens måndagen är avklarad, kan tänkas bli en lång vecka..

Nu ska jag räkna ner minuterna tills jag får fara hem till Jens och Jerry, om dom nu är hemma vill säga.

Vet ni när jag slutar imorgon?! 11.15! Åh så skönt! Visst antecknar ni det ;)

Ska jag, eller ska jag inte?




RSS 2.0