Ultraljud

Idag har vi varit på bio, vi har tittat på den där någon som växer och frodas i magen. Allt såg bra ut vad hon kunde se i varje fall, de var väl det viktiga. Vi blev framflyttade alt. bak beroende på hur man ser på det, nytt BF är iaf 28 april istället för 30:e som tidigare men h*n kommer nog när de behagar dyka upp. De var häftigt att se!


På onsdag är jag ledig och tänkte göra det till en bakdag, det närmar sig 23års dagen för min del så de bör ju finnas lite fika i frysen.
Nu ska jag påbörja middagen som idag blir grillkorv ost&bacon i bröd med gurksallad. Svårlagad rätt så jag bör nog sätta isäng om jag ska hinna få det klart.

Trevlig kväll :-)

Stort grattis!!

Ett stort grattis till Sara och Andre som inatt fick en supersnygg liten kille!! Jag var så inninorden säker på att de skulle komma ut en tjej där.. men man kan ju inte alltid ha rätt ;) De blir nog så att jag och Jens får stå för alla töser till alla snygga killar istället :-)

Idag faktiskt på samma dag blir ju våran Jerry 1 år! Grattis till han också.. :-) Han ska få en extra puss idag, om han är tillräckligt söt när jag kommer hem ska han få nå gott också, typ en korv eller gurkbit, det skulle han nog gilla!

Trevlig kväll och återigen grattis till familjen Sjöström!!



364 dagar..

En tisdag som började på ett dåligt sätt, jag fick inte upp tanklocket när jag skulle tanka på väg till jobbet. Med risk för att få soppatorsk efter vägen så beslutade jag mig för att ringa efter skjuts, så de blev lite bök och stress.

Jerry är rustad för vintern och alla våra härliga dagar ute på fjällen. Igår var vi iväg och köpte han ett täcke, som han får se som sin ettårs present. Ett år!! Tiden går fort men våran lilla valp som jag tyckte han nyss var har blivit stora killen. Stor och stor.. om han är fullt så gammal i huvudet, de kan vi ju diskutera men tur han är snyggaste jerryn i stan :-)

Nu kom grabbarna J hem.. ska ta mig en filtallrik och sen ska vi se halv åtta hos mig på tv4play!

Förresten, snart har vi gått halvvägs så fortsätter det i den här takten är de snart våran tur :-)




Headache!

Huvudvärk, huvudvärk och åter huvudvärk. Nä nu ljuger jag.. har bara haft skallebang två dagar av tre nu, peppar peppar. Vaknade med de igårmorse och förföljde mig såklart hela dagen lång ända till imorse. Vaknade inatt och insåg att jag var tvungen kliva upp och ta ännu en dos panodil. Idag har jag varit fri från bekymret men jag känner att de sakta men säkert börjar smyga sig på igen.
Antingen har det något att göra med att mina ögon börjar behöva bättre förstoringsglas eller så kan ju den spända/mkt onda nacken/axlar ha en bidragande orsak. Kanske bägge delarna. Jag måste kolla upp det för såhär kan jag ju inte ha det.. En förp. panodil räcker ju ingenstans i dom här takterna.. :O Steg ett är att begära massage av axklar och nacke, Jens har jag satt till den uppgiften :-)

I övrigt, vi har haft en mycket bra helg! Veckobyte i söndags, så nu har vi traskat in i sjutton. En ny vecka har påbörjats, hälften snart gjord. Ja.. de rullar på!

Nu ska jag tvinga Jens till massage! :-)


Jullängtan!

Shit vad jag helt plötsligt började längta efter julen, de ska bli ett nöje att julpynta när jag väl hittar det. Är samma visa iår, inte en susning om vars jag stoppade undan det ifjol..  jag hittar de nog, tids nog.

Vi har alldeles nyss ätit lite sen lunch, var sitt meal från Subland. De var lika gott som jag hade förväntat mig, om inte godare. Nu ska vi nog klara oss undan att svälta ihjäl tills vi ska befinna oss i Hollsvattnet för tacomiddag. De blir nog säkert en trevlig kväll :-)

Imorse hade vi sovmorgon, tänkte jag iaf innan jag somna igårkväll. Pyttsan då, första vändan var jag vaken vid 06 lite lagomt pigg men jag somnade om för att sen vakna 7.30 utvilad. Jens var också pigg, Jerry likaså så vi gjorde morgon. Helt ärligt är det ganska skönt att starta dagen tidigt oavsett om man är ledig eller ej :-)

Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe innan jag gör något mer! Trevlig helg!

Tack!

Tack så mycket för alla gratulationer!! :]


Idag är det någon typ av snöstorm om ni missat det, personligen stör det mig inte alls.. Jag gillar vinter och snö! Förutom att jag råkades få ha den bilen där de inte går få igång vinrutetorkaren, de däremot var lite störande för sikten blev inte den bästa.
Annars då, jag jobbar.. har huvudvärk i vanlig ordning. Borde nästan föra statistik över antalet dagar jag går runt med ont i skallen, den skulle bli hög. Något jobbigt, men det finns ju panodil som tröst.

Sen var det ju den här bejbisen som ska växa i magen min, vi går mest i väntans tider på att få göra UL. Efter det tror jag de blir mer påtagligt och verkligt på nå sätt. Om allt stämmer så ska vi idag vara i v.16 (15+3). Både jag och Jens har en känsla av att de är en tjej som finns där inne och jag brukar ha rätt ;)

Nu ska jag gå och äta mig nå middag!






14+6

Men visst är det ju så att familjen Aldrin/Engman ska utökas med en tredje eller fjärde beroende på om man räknar med Jerry.
Minst i familjen lär hon/han i varje fall bli som beräknas ska komma ut i vida världen den 30 april om allt går som det ska, vilket vi såklart hoppas :]

De var nog allt för stunden, plikten kallar!




Allhelgona!

Dom flesta ser nog framemot en långhelg med kortdag idag men de ska ni inte tro gäller alla, jag är en av dom. 14.30 börjar jag för helgen när alla andra slutar, de är det som är så charmigt med mitt jobb.. eller så inte!


Jag och Jerry har hunnit en runda på grisberget på morgonen som slutade med en dusch när vi kom oss hem. Den lilla rara underbara rullade sig i skit som ni säkert förstår fastnade i pälsen. Han luktade inte karamell!! Han var inte många kronor värd  men han börjar sakta men säkert öka i värde ;-)


Ska ta och dricka mig en kaffekopp och sen göra de som göras ska. Hade tänkt hinna på kyrkogården också och tända ljus, men hinner jag inte idag får det bli imorn på fm innan jobbet :-)

Trevlig allahelgona!

oflyt

De är så typiskt, Jens blev tvungen jobba över och tydligen så länge att de inte skulle vara någon ide för dom att överhuvudtaget komma hem ikväll. Jag som längta efter han.. :-) Sett han som hastigast ett par gånger iveckan bara. Jaja.. :-)

Jag och Jerry har haft främmande av Sabina och Jonas så vi har inte suttit sysslolösa och uttråkade iaf. Har just ätit lite kvällsmat men jag funderar om jag inte måste värma mig lite morotssoppa som jag gjorde till middag idag. Den är så sjukt god och bejällig!

Tvättkorgen som är full i rentvätt får vackert vänta till imorn med att bli upplockad. Nu har jag gjort nog för idag.

En kvällspissning med jerkan sen ska vi slurpa i oss lite soppa och sen går vi nog och lägger oss.

Slänger upp en bild på middagen som ni ser serverades i soffan framför tv:n. Ni får väl ha lite överseende över creme fraice och räkost-klumparna som jag inte hade tid att ordna upp för jag var så hungrig.




Natti natti :-)


Kyckling nuggets

Andra november, arbetsdagen har lidit mot sitt slut och nästa blir på fredag när jag ska spendera helgen på jobbet. Ja.. det är nu åter dags igen men jag håller det inte så farligt, blir nog en trevlig helg med Jessica och surströmmingen! Alltså, vi ska äta surfisken.

Middagen är i magen som bestod av kyckling nuggets och ris, fy tusan så gott de var!! De var en riktig höjdare så de lär inte dröja så länge innan vi ska äta de igen :-)

Nu fattas bara snön så är vintern här, Jens for precis upp till stugan för att hämta hem skotern som de tydligen är dags att plocka fram. Så de måste ju betyda att vintern är kommen, åtminstone snart! Inte mig emot dock.. :-)


Om jag skulle ta och diska undan och sätta på en kaffepanna som lagom är klar till Glamour börjar! Trevlig kväll på er!





RSS 2.0