Vilka lögner..!

Jag löjg visst igår, limpan blev godkänd och jag tror mer därtill. Den måste bara ha sett och luktat misslyckad. Jens åt inte bara en eller två skivor.. utan tre så den kan ju inte ha varit såå himla dålig ändå! Fast jag tror lika fullt jag behöver träna lite till, vore ju kul om brödet såg ut förnå också.

Idag var en sådan dag när jag hatar mitt jobb eller rättare sagt mina arbetstider. Inte vill jag sitta på jobbet hela kvällen för att sen fara hem och sova i princip för att kliva upp imornbitti före skam för att fara på jobbet igen. Kul? NÄ!

Veckorna går.. snart är det jul, snart är det vår och sommar igen!


Pannkaka av limpa..

Ikväll gav jag mig in på försök nummer två att lyckas baka och grädda ett par limpor, men serni nån brödbakerska de blir jag nog inte. De slutade i katastrof även denna gång. Förra gången titta bara Jens på dom och insåg att dom inte gick att äta.. Idag kommer han bara behöva lukta när han inser att inte kan ta sig en go varm nybakad limpsmörgås. Vi får se hur jag gör med försök nummer tre..

I övrigt, det är höst med vad allt de innebär. Mest en massa jobb och vardagliga saker, men framför allt jakt för vissa. De har sina fördelar med de kött han kommer släpandes med hem men så mycket mer vet jag inte. Det kanske börjar avta snart.. kanske blir han lite less, för ett tag iallafall.

Nä, nu ska jag göra diskbänken fri från mjöl och deg sen ska jag snöra mig på soffan och där kommer jag somna!


en ledig torsdag

Majoriteten är inne på att jag ska ta den korta varianten och mkt möjligt blir det så! Tack för era svar :]

Frukosten som för det mesta nuförtiden består av en smoothie, är snart i magen och Jerry tuggar frenetriskt sin mat i köket så den bör nog vara där den ska snart också. Sen ska jag stoppa mig själv i duschen och göra mig färdig för dagens äventyr.

Helgen som komma skall består av jobb till största del. Ska visst bli lämnad själv hemma, både man och hund skulle visst inta trolltjärn ihelgen. Hunden hade gärna fått stanna för mig..

Nu måste jag nog hoppa i duschen!


lång eller kort?

De är frågan, jag är så sugen på att klippa av mig de låånga blonda håret som jag kämpat för i ett par tre år nu. Men nu har jag nu nått fram dit jag ville, så då är det kanske dags att göra nå nytt!

Så.. hur ska jag göra.. ??

Visar ett par bilder.. fruktansävrt fula frisyrer, men man får ha lite överseende med det och istället se om det är bu eller bä med långt resp. kort!Kan ju tillägga att det här kortet är från pdol 07!Maj -07

ELLER..midsommar -09Beachparty på havs -09

Nå.. jag kan inte bestämma mig.. långt eller kort hår?? :]


du trista dag..

En tråkigare dag får man leta efter. Tvätt och dammsugning är vad jag fått fingrarna ur att ta mig för, förutom lunchen på ängeln med Sabina och Johanna då.

Hunden är rastlös och är mest bara jobbig och ivägen, kanske inte så konstigt med tanke på att han endast fått gå till närmaste husknut och pissa under dagen. Han ska få göra nå han sen ikväll, tror jag.
Jens kom hem från älgjakten för ett par timmar sen, han har sovit sedan dess. Högst tråkig dag!

Ikväll blir det räkröra och kräftstjärtar till middag i soffan skulle jag tro. Ska he mig iväg på affärn och handla de som fattas. Kanske Jerry får följa med och åka lite bil, har han ju då fått göra nå idag :]Jerry kör bil.. :-)


nya tag

Dåligt om uppdateringar på senare tid, men varken ork eller tid har funnit till de av diverse olika anledningar. Men en del saker har klarnat och jag tror bloggen ska få komma igång igen :-)

Fredag och helg. Wounderful! Jens har åkt upp till stugan för jaktmöte och älgjakt men han skulle komma hem och visa sig imornkväll så det är ju bra i varje fall. Ikväll blir det bara jag och Jerry, vi ska snart ut på en promenad på grisan med Sabina. Jag måste ju få prova mina nya promenadpjuckor som jag investerade i idag, tro det eller ej men dom gamla har jag nött upp ;-)

Under helgens gång hade jag tänkt hinna få en del gjort, b.la husvagnet skulle behöva få sig en upprustning och hemmet likaså. Eftersom det åter igen är dags för jobbhelg nästa så får jag passa på medan tid finns. Jag kör på jobba-varannan-helg stilen nu, har gjort ett tag och kommer fortsätta med det ett tag framöver.

Om jag skulle ta och börja med kvällens planer, promenaden där. Sen borde jag väl kanske hugga in i någon slags middag. Men det får bli efter turen på grisberget!

Trevlig helg :-)
RSS 2.0