Dan före dan..

De börjar väl vara på sin plats för en uppdatering.

Påsken är överstökad, de blev ett lite kortare påskfirande än vad vi planerat. Natten mot söndag hade jag ont i magen på ett annorlunda sätt som jag inte haft tidigare, blev inte att jag sov särskilt mycket så på morgonen när det fortfarande var oroligt bestämde vi oss för att åka hem för att vara på den säkra sidan utifall att de skulle vara nå på g, vilket det visat sig att de inte var. Påsken var till belåtenhet så länge den varade iaf :]

Jag har fortsatt på temat att äta allt som inte Jens tycker om när han lika är borta och jobbar. Igår bjöds det på fiskbullar i hummersås och idag slog jag till och gjorde cottage enchilados.. mumma!!

Det börjar dra ihop sig för våran lillemans ankomst, BF imorn och på fredag smäller det! De är ju så man har rätt att börja bli lite nervös nu.. jag skulle vilja vrida fram tiden tills jag ligger på operationsbordet, bedövad och dom påbörjat projektet med att plocka ut han så jag får det hela överstökat och framförallt såklart se han!

Imornbitti ska jag på specmödra för provtagning, uppvärmning för vad som komma skall kan man väl som säga. Resten av dagen ska vi gå i väntans tider på att Jens ska komma hem. Våran sista dag utan barn..  :]

Nu ska jag dricka upp kaffet och röja undan i köket, vänta på att de är dags för maskinbyte i tvättstugan och sen ska väl stackars lilla jerry få ta sig ut på en så lång promenad som jag orkar. Han är inte speciellt imponerad av sin feta matte som inte orkar gå så långt som han skulle vilja och att hans husse är i Boliden och jobbar.

Hej hej!


Välkommen onsdag!

Med blytunga ben hälsar vi onsdag mer än välkommen, Jerry kommer nog bli minst lika glad över att se husse idag som jag. Slipper jag ta alla rastningar själv, och han kanske får komma sig på en lite längre styrning än bara typ 20 min. Vore ingen baggis om de inte vore för att jag numera har fotbollar där nere istället för fötter. Då vet ni det!

Det drar ihop sig för påsk, tydligen kanonföre i vuogga som gör det hela ännu mer surt att jag inte kommer våga fara ut. Jag får njuta av den strålande sol och klarblåa himmel dom lovar oss ihelgen vid vagnen istället :]

Tänkte jag skulle bju på några bilder men jag ids varken hämta kameran eller sladden så det får bli en annan gång. 

9 dagar kvar till våran skrutt kommer till världen, ofattbart! Det jag gruvar mig för mest är att jag ska bli snurrig och må illa under själva operationen..  knäppt va! Tur att det hela går ganska fort även om en halvtimma kan kännas drygt när man helst av alla bara kanske vill dö, typ. Men det är bra betalt om inte annat :]

Nu ska jag föna och volymera håret. Eventuellt att jag tar fram dammtrasan efteråt och drar ett varv här, kanske rent skurar toaletten.. vi får se hur långt orken räcker!

Ni får ha en glad påsk om vi inte hörs mer!


18 april

Ja, ännu en helg har passerat. Även den här har vi spenderat i vuogga, vi packa och for tidigt fredagmorgon för att packa och fara hem tidigt söndagmorgon men de gick det med, vi skulle ju på namnkalas för söta Edward.
Tyvärr fick vi oss bara en dag i solen och resten regn, men de är härligt att bara vara där så de var väl inte så farligt :-)

Jens for imorse till Boliden för den här veckan så vi är ensam här hemma igen. Men han kommer ju redan onsdagkväll och har ju då långhelg, så vi ska nog klara oss!

Idag har jag inte gjort ett jota mer än varit en snoa på Willys, stekt plättar och glott på tv och därimellan suttit vid datorn. De känns som att kroppen är i standby med en förkylning på ingående, så jag lyssnar på min inte så längre smidiga kropp och tar det lugnt :-) Jens har snorat och hostat sen han kom hem i torsdags så de var väl kanske inte så oväntat att bacillerna skulle hoppa över till mig.

Hur som helst, bf närmar sig.. Vi har fått en tid för kejsarsnitt dagen efter bf, kan man tycka märkligt va. Men deras tanke är nog att han ska komma vanlig väg lika fullt, för skulle han få för sig att börja he sig ut före så får det bli så. Jag uppfyller "kraven" för att föda i säte, lagom kropp med ett bäcken som var "normalt" stort och en inte allt för stor bejbis i magen. Iaf, imorn ska jag ringa för att höra ifall det inte är möjligt att flytta fram det.. omän det är vanligt att förstföderskor går över tiden så känns det väldigt osäkert att förlita sig på sånn statistik.
Så, vi får se då om det inte går göra något åt datumet!

Nu ska jag dricka upp min coca cola burk och fundera vad jag ska göra härnäst! Kanske tar jerka med mig och åker och köper en glass, jag blev lite småsugen och när man är på väg att bli sjuk och är alldeles höggravid så får man tillåtelse till de :-)
ett bak-il!

De är just vad jag fick idag men de har än inte hänt så mycket på bakfronten, inte mer än att arraksbollsmeten står i kylen och väntar på att få bli rullad och strösslad. Funderar på att fortsätta och göra en enkel sommarkaka, kanske inte det godaste men de funkar att ha i frysen :-)

Imorgon är det torsdag och Jens kommer hem igen, de gillar vi! Jag vet iaf en som kommer bli överlycklig över att se han kliva genom dörren.. Jerry :-)

Idag har jag fått bli påmind om hur varmt de är i våran lägenhet sommartid..  herrejösses!

På bebisfronten kan jag informera er om att jag imorn ska till Sunderbyn. Får vi se då vad vi kommer fram till. De ska bli högst spännande.

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och sen ska jag se hur långt jag kommer mig med bakandet!

Magnetröntgen och bilder

Röntgen gick bra förutom att de var jobbigt ligga blixt stilla på en smal bräda i en trång tunnel med magen i vädret i en halvtimma. Men de gick så nu väntar jag på att höra något från Sunderbyn så jag får komma dit och planera förlossningen. De är snart dags..  :-)

Med 16 dagar kvar innan BF så börjar de gå lite tungt, de är jobbigt med promenader och mina ben ser ut som fotbollar på kvällarna. Nedräkningen har sannerligen påbörjats!!

Jerry tror jag gått och blivit lite deprimerad, inte nog med att han efter 10 heldagar ute i fjällen där man får springa bäst man vill sitter instängd i en liten lägenhet med en matte som  inte alls orkar gå några längre promenader, så är husse borta i flera dagar. Han verkar tycka de är något som saknas här hemma och de är det ju också.. :-)

Nu på förmiddagen har jag försökt få lite gjort, stökat och bökat. Har just kommit ur duschen så jag ska göra mig klar för en stadsrunda med Johanna som de för övrigt var längesen jag träffa så de är på tiden. Ikväll får jag främmande, de blir minst lika trevligt :-)

Vet ni vad jag ska passa på att äta idag? Fiskbullar.. MUMS! Igår åt jag pölsa och potatis, man får passa på att äta allt som inte Jens stoppar i sig medan han är borta. De är väl enda fördelen med detta bortajobbande.. ;)


Lite bilder då!

Surströmmingsmiddag

Jerry tog tillfället i akt när vi fick främmande.. ;)

Trött kille!Slutligen en bild vars våran lilla lilla kille ska sova :-)
De rullar!

En ny vecka har inletts, vi kom hem från fjällen igår em. efter 10 härliga dagar där. Imorse åkte Jens till Boliden för jobb och återvänder hem till oss igen på torsdag, men vi klarar oss nog!

Jag började dagen med ett (sista?) besök hos BM, allt såg bra ut. Den lille har fixerat sig i säte så han är redo. I eftermiddag klockan 15 ska jag på magnetröntgen så dom får mäta bäcken sen får jag bara vänta på en tid i sunderbyn för planering. Så man kan som säga att vi nu tar en dag i taget :-)

I skrivande stund har jag en paus från bejbisklädfix, håller på att organisera lite i en byrå och garderob. Igår monterade och bäddade vi spjälsängen så den är klar. De ser så mysigt ut i den, har vi tur kanske en bild kommer.

Nu ska jag fortsätta i klädberget tills dess jag måste bege mig till las för röntgen. Beschvälligt kan jag tycka!

Eventuellt om jag får någon lucka så kanske det kommer en och annan bild senare :-)


Vändningsförsöket..

Imorse befann vi oss i Sunderbyn för att försöka sno på den lilla krabaten som fortfarande tycker om att ligga med stjärten neråt. Envis redan nu, han var inte de minsta intresserad av att följa med när läkaren försökte vända på han. De gjorde både ont och var obehagligt, fick bricanyl för att livmodern skulle slappna av och de fick man världens hjärtklappning av och hela jag skakade. Usch, men nu har vi då i vilket fall försökt omän de inte lyckades.
Så härnäst väntar en bäckenbotten röntgen på måndag för att se OM jag överhuvudtaget kan föda i säte, men jag kommer propsa på snitt vilket som!

Nu är vi tillbaka i vuogga, jag tar det så ölugnt som möjligt för de har varit ajaj i magen och en hel del "mensbärk". Jag hoppas de går över snart =)
RSS 2.0