En tisdag!

Jag har precis kommit in från en uppfriskande promenad. De var härligt för både kropp och knopp!

Ledig har jag varit idag men imorn måste jag tillbaka till verkligheten, tyvärr. Just nu är jag så less, så less. I mars har jag spenderat två semester dagar nästan bara för att slippa, men dels också för att de nog kommer vara rätt påfrestande med knappt fyra veckor kvar till BF.

Jens är iväg och fixar uti skotern i vanlig ordning, Jerry ligger nedanför mina fötter och tuggar frenetiskt på ett stackars ben som de snart inte kan vara mycket kvar av. Själv ska jag ta mig en tekopp och sätta mig till ro i soffan. Antagligen är jag tröttast i världen, känns det som. 

Jag längtar till helgen, ska njuta av att vara ledig. De känns att de var ett bra tag sen jag hade två sammanhängande dagar att vara ledig, det behövs emellanåt för att verkligen varva ner.

Tala om att jag varit slö idag, det har man tillåtelse att vara mellan varven. En tur till lillpite och en leverans på bussgods i form av ett tält som vi äntligen blivit av med. Härligt, kan vi spendera dom pengarna på något annat istället :-)


Rätt så dålig och oduglig

ääh, nu ska jag starta vattenkokarn så jag får mig den där tekoppen!


oladdad!

Fredag och dom allra flesta börjar rusta ner för att ta helg. Annat är det för min egen del, jag bör ladda upp för en helg på jobbet. Jag är högst osugen! Tanken av att jag jobbar tre av fyra helger som kommer är skrämmande, men jag får glädjas åt att de är dom sista helgerna på vääldigt väldigt länge :-)

Jens och Jerry for för en liten stund sen upp till vuogga, lyckost dom säger jag. Nog hade jag mycket hellre suttit i bilen nu än att fara runt här hemma och möblera om ljuslyktor i väntan på att få åka på jobbet. Nåja, om två veckor kanske jag får följa med :-)

Idag dagen till ära gick vi in i vecka 30. Var igår hos bm för att bli stucken i både finger och armveck. Järnvärdet var åt pipan även denna gång, 112. Kanske att min akuta ständiga trötthet har sin förklaring. Just nu orkar jag inte mycket mer än att jobba, efter en dag där så kommer jag hem och gör de nödvändigaste som att laga middag, diska undan och ta hand om Jerry. Mycket mer än så finns det ingen ork till, tyvärr. De går kanske över :)

Nu ska jag ta fram skurhinken och vaska av golven. Tänkte att jag skulle bjuda på en otroligt dålig bild på hur kroppen ser ut såhär ca tio veckor före det är beräknad födsel.Trevlig helg!


RSS 2.0