Sunday

Fullspäckat schema hela helgen, en kväll på havsbadet hos Tessan & Jimmy, tjejparty, watercross och 50års fest. Idag ska jag inte göra mer än nödvändigt! Till det nödvändiga hör dammsugning och ihopplockning som redan är åtgärdat, eventuellt en handling på coop kanske jag ska åstakomma, men i övrigt ska jag bara byta blöjor och ge Filip mat när han så vill :-)

Jens och Jerry har dragit iväg till trolltjärn med husvagn så den finns där på onsdag, slipper jag dra med den själv så kan Jens komma direkt från Boliden på onsdagkväll. Blir alla tiders det! Filip sover en strökko så de är så lugnt och skönt här hemma.
Imorgon far Jens igen, en helg går så sjukt fort!! Jerry ska få följa och jobba iveckan, får vi se vad han tycker om det. Jag vet då att jag kommer tycka det är skönt fast lika tomt och tråkigt ändå. Omän han tillför en hel del jobb speciellt när man är själv hemma på veckorna, men han bidrar med hemskt mycket positivt också! Våran överglada vandalist med överflödig energi.. det kan nog ingen ta ifrån han ;-)

Nä, om jag skulle njuta av lugnt ett stund och sen göra ett rens i kylen!
Puh..

Såå, då är snart tisdag också till ända. Lillskrutten sover i sin säng för natten och Jerry ligger här bredvid mig och tigger till sig lite kärlek. Vi har idag varit till mormor och morfar och hälsat på, fick med oss lite fika hem som kan vara bra att hitta i frysen vid oväntat besök. När vi kom hem tog sig Filip en pn i stort sett hela eftermiddagen så jag hann göra lite nödvändiga saker såsom städa toaletten och torka lite i köket. Efter de tog vi oss en promenad i de härliga vädret och som belöning för det fick jag inte bara en, utan två coca cola burkar :-) Nu när jag var hos tandläkaren sist så såg hon visst på något underligt sätt att jag drack mycket cola, så hon rådde mig att inte dricka så ofta men när jag väl drack spelade det ingen roll hur mycket, bra va.. som den cocafantast jag är ;-)

Minstingen i familjen har fått in en dålig vana, om ni frågar mamman, han själv verkar tycka det är toppen att slå upp ögonen prick klockan 3 varje natt.. det kan diffa någon minut ibland, men igårkväll innan jag somna bestämde jag mig för att han ingen mat ska ha då utan han får nöja sig med tutten. Så inatt när han larmade 02.58 så var det bara tutte han fick och faktiskt så somnade han om till närmare 5 med några tuttinstoppningar därimellan. Han har nämligen knappt ätit en halv flaska tidigare nätter när han vaknat så jag tror inte han är speciellt hungrig. Vi får se om vi lyckats vända på hans rutin, jag håller tummarna :-)

Nu ska jag gå ut med Jerry så han får kissa och sen ska vi börja göra natt!

Några bilder från helgen i Lycksele.Tacos middag!Här spelar vi trädgårdsyatzy.Lunch på djurparkenFilip ville också titta på djuren.. ;-)Lite gnäll!

En helg går alldeles för fort.. men så är de väl när man har trevligt :-)

Jens for i vanlig ordning måndagmorgon nu är det tisdag och nedräkningen till torsdag har börjat. Jag längtar till han börjar om att jobba hemma, OM och när det blir.. tänk att han kommer hem varje dag och äter middag med oss, går ut med Jerry eller ger Filip en av alla flaskor mat varje dag, byter en blöja, går ut med soporna, plockar undan eller vad de nu kan vara. De finns säkert en del som inte tycker jag ska klaga för jobba måste han ju, såklart de tycker jag med, men det underlättar ju om pappa/husse kommer hem varje dag och kan ge ett handtag. Kanske om vi inte bodde på fjärde våningen mitt i stan, skulle saker och ting bli lättare med t.ex Jerrys pisspauser. De gäller att ha Filip nöjd och glad eller sovandes i babysittern fastspänd eller på annan säkert plats och sen springa ner och be Jerry skynda sig och springa upp igen. Nog om det, de blir nog bättre en dag :-)

Idag är det en prefekt dag för tvätt och städ, men tvätta är lite av samma bekymmer som att kissa Jerry så jag tror vi sprarar tvättkorgen till Jens kommer hem ihelgen, den far nog ingenstans sku jag tro. Men städa bort tonvis av hundhår och annat damm ska vi väl kanske lyckas med idag.


Nu under min bloggpaus så somnade Fille i babygymmet så de vore ju kanske ide att ta itu med något här innan han vaknar från sin pn! Adjöss!


Packa packa!

Idag står det packning på schemat för imorn bär det av till Lycksele. Min plan är att jag och grabbarna ska stå redo vid dörren med allt packat och klart när Jens kommer hem till lunch så vi kan fara ganska omgående, vi får se om jag lyckas.

Lagomt trött är jag idag, sonen kör varanan natt.. igår sov han till 5 utan mat och inatt infann sig hungern redan klockan 3. Det behövs bara en natt för att man ska vänja sig med att få sova ordentligt. Jaja, om allt går som de brukar så får jag sova inatt då :-)

Vi har redan hunnit vara iväg på morgonen en snoa, på AE och fått oss två nya däck så nu slipper vi kanske vibrationerna när man kör fortare än 100. Sen for vi på coop och handla lite frulle! Insåg dock att jag måste iväg en sväng till och ranta, köpa lite engångsartiklar som börjar sina i husvagn. Men de får bli efter vi ätit lunch med pappa :-)

Dopet är bokat och jag tror dom flesta som ska ha inbjudan har fått det nu, några har redan meddelat att dom kommer. Om alla kommer så blir vi drygt 40 pers, och det hoppas vi ju såklart alla gör!

Nej de här duger inte, mycket att stå i och de ser ut som att killen i babysittern slår igen sina blå vilken sekund som helst så då ska jag passa på att få en del gjort!
En nöjd kille i babygymmet.En jätteupprörd kille på mage i soffan och Jerry som funderar vad som är på tok!


Måndagmorning!

Då har vi måndag igen, Jens har farit och de känns extra tungt just nu eftersom de inte finns något slut när han ingen semester ska ha. Filip verkade också tycka det var trist att pappa for för han har sen dess varit vaken och inte varit speciellt nöjd.
Att vi dessutom inte riktigt är överens om hans mattider på natten gör inte saken bättre, han som somnat vid 10 och sovit till minst 5 utan att äta har nu börjat vakna vid 2-3 tiden och ska ha mat, för att sen igen vakna i vanlig ordning vid 5-6. Jaja, det går nog över :-)

Nu ska vi ta oss en promenad med Jerry i hettan, särskilt taggad var jag inte!!Nu får de vara bra, nu väntar Jerry på oss!


Vinkväll!

Igår blev det vin och utgång på 1906, en superduperkväll! Jag skrattade nästan ända tills jag la ner huvudet på kudden :-) Har inte varit ut på krogen sen förra sommarn så de var en höjdare faktiskt. Fler sånna kvällar tack!
Filip och Jerry var hos mormor så jag for dit och sov, lilltrollet var snäll med mammsen och sov ända till klockan 6, åt och somnade om till 9. Underbart!

Jens är hemma igen så ordningen är återställd. Han fick nog idag, så numer har vi en fläkt blåsandes och snurrandes här i vardagsrummet.. behagligt i våran bastu. Filip sover sedan länge och jag funderar på att göra detsamma, känner mig lite trött sen igår ;-)

Ihelgen får vi se vad de blir, lite fix för nästkommande helg i Lycksele måste vi göra iaf. I övrigt har vi inga större planer, ganska skönt det också :-)

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder men det får bli imorn kanske.. nu är jag för trött och ska bege mig till sängen!

Natti natti!


RSS 2.0