2 månader!

Imorgon blir världens bästa Filip två månader! Så på torsdag ska vi på tvåmånaderskontroll där läkarbesök ingår, förhoppningsvis står allt rätt till som de gjort hitintills :-)

Midsommarhelgen var såklart en höjdare! Vi hade jättetrevligt, åt och drack gott med våra underbara vänner! Nu längtar vi till nästa husvagnstripp som går av stapeln 14 juli till Lycksele :-)

Imorgon är en bra dag, jag och fille ska fara och hämta hem Johanna och Sabina från deras lite väl långa resa (i min smak ;)). Blir kul att träffa dom och höra hur dom haft det!

Sommaren har återvänt med besked, med några varmgrader för mycket.. om jag får bestämma! De är ju knappt så man orkar röra sig men ändå har jag orkar med två(!!) lite längre promenader både igår och idag, de är nog bara ett kortvarigt il jag har. Men därför ansåg jag mig vara förtjänt av inte bara en, utan två burkar coca cola :-)

Jens är som vanligt i Boliden under veckorna, trist!! Vi har ju varit bortskämda med många kortveckor så nu när verkligheten är här och de är vanliga fyradagars-veckor igen så känns de ju så mycket värre. Men nu har vi snart avverkat två dagar så snart är det torsdag :-)

Nä hörni, nu ska jag invänta minstingen från hans taktikvila så han får sig lite mat innan vi får och sover för kvällen!

Filip på midsommarLillgrabben typ 1½ vecka gammal


Regniga tisdag!

Tisdag och de börjar dra ihop sig för helg, imorn kommer Jens hem. En husvisning har vi inbokad, i vilken gång i ordningen kan man ju fråga sig.. men nångång ska det bli våran tur! De är bara så mycket som ska klicka för oss båda, så imorn blir säkert inte sista visningen vi är på.. :-)

Idag har vi inte förtagit oss om jag säger så, vi rantade runt en stund på dagen i regnet. Köpte en säck med mat till Jerry för annars hade de varit sista måltiden för han ikväll, och de vore ju obra. De är ungefär allt vi gjort idag, förutom allt nödvändigt vi gör varje dag. Slö får man vara ibland.

Jo den här Filip, jag skrev ju att han sov hela natten igår. De innebär att han sov från 22.30 till 5 då han larmade och nöjde sig med bara tutten till klockan 7. Lovely! Jag trodde det skulle vara en engångsgrejj, men icket! Igårkväll somna han strax efter 22 (som vanligt ungefär) och sov till strax före 6, då vi åt och somnade om till halv 9. Underbart :-)

Jag har varit duktig och börjat lägga fram en del av det vi ska ha med oss ihelgen, vi ber till gudarna att de inte ska regna över oss!

Nu ska jag göra en flaska redo i kylen för natten utifall att karamellen får för sig att vi ska upp och äta. Han sover så gott i sin säng för natten så nu ska jag ta med mig Jerry ut för att kissa så är han också redo att gå och lägga sig :-)Midsommar 2010Midsommar 2009

natti natti!Plötsligt..

Plötsligt händer det, Filip struntade i nattmålet och sov sig genom natten. Han vaknade till vid 5 men nöjde sig med tutten fram till närmare 7, underbart!! Åt och har sen dess sovit som han gör fortfarande :-) Säkert bara en engångsföretelse, men det är de lilla som gör det!

Regn och rusk, vi ska sätta oss i bilen och bege oss till Hollsvattnet där vi ska prata om midsommar och få oss lunch, inte sämst. Tror dock jag måste köra den lite längre, men inte grusiga vägen... Tvätta ju bilen förra veckan och de vore ju förargligt om den blev brungrå igen när jag slitit som ett djur ;-)

Jens har farit iväg på jobbet igen, men de är ju kortvecka så han är ju hemma redan på onsdag afton. De gillar vi!
Nu ska jag utfodra vårat större barn Jerry och vänta på att det lilla barnet ska vakna så vi kan göra oss färdiga och fara på något bra ställe där Jerry får springa och bajsa innan vi far :-)


snart torsdag..

Ja jösses vad veckorna går fort, det är helg imorn igen. Men inte mig emot, det ska bli skönt få hem pappa/husse. Igår var jag flitig, packade in oss alla i bilen och for till husvagn som jag städa så nu är den redo för midsommar. Efter fick jag ett ryck så jag tvättade bilen, två varv (!!).. men det blev inte bra, nåja bättre blev det då för man ser ju då att den är mörkblå nu och inte som tidigare gul och grå.

Ihelgen blir det ytterst lugnt, vi ska fixa lite så vi är ganska så redo på torsdag när det bär av till byske. Visserligen kommer Jens hem redan onsdag nästa vecka, men det kan ju bra att ha lite tid tillgodo ;-) Jag hade tänkt att vi skulle investera i fyra nya campingstolar, vi får se om Jens tycker samma.. oftast inte.
Jag har också tänkt att vi ska ta oss till Lillpite för att hälsa på, och framför allt titta på lilla Ulla.. förmodligen far man därifrån valpsjuk ;-)

Jag befarar att det är en smula mensvärk jag börjar känna av.. det kan väl inte ändå vara sant att den redan ska vara tillbaka, jag hade gärna sluppit ett tag till.

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder på lilltrollet vårat som blir sju veckor på fredag och några från i lördags, men ska ni tro jag får det till att funka.. nej!

Nu ska jag springa ut med Jerry medan Filip likaså sover.. sen ska jag vänta på mattid och störta isäng, får vi hoppas att övriga tänkt sova då också :-)


Sjunde juni

Hej hallå!

Dags för en uppdatering med lite bilder kanske. Föregående vecka var ju en sånn där kortvecka, men när Jens kom hem for han och Jerry raka spåret till Trolltjärn för ett par dagars fiske med Per och Per. Så jag och Filip var hemma själva hela veckan men nog gick det också. Vi packade och förberede för en husvagnshelg i Seksarö, några vinglas och någon cider, en dag i haparanda, god mat, soliga dagar med blåst och det bästa sällskapet :-)

En ny arbetsvecka har inletts men även nu en kort sådan, skönt!! Helgen som kommer ska vi fira goa Hugo som fyller två år idag, stort grattis till han!! På kvällen är vi bjudna på grillfest som jag tror kommer bli hur trevligt som helst :-)

Filip då, på fredag blir karamellen 6 veckor. Imorn ska vi på BVC för vägning och mätning, de blir spännande att se vad han kommit upp i för siffror. Hans ide om att skrika sig less på kvällstid har peppar peppar (!!) gett med sig, förutom ikväll då som varit lite bökig men det kan ju inte alltid vara bra. Särskilt inte när man hunnit avverka ytterligare en förkylning med tillhörande rossel och hosta under sina fem veckor på jorden.

Idag har vi varit till Lillpite och hälsat på Lea, där blev vi då i flera timmar.. tydligen hade vi mkt att prata om :-) Sommaren verkar även ha kommit till stan idag, våran lägenhet har blivit bastu så som det alltid blir här sommartid. Inte uppskattat..

Nu ska jag börja förbereda för natten med ett par färdiga flaskor i kylen osv! Men först ska jag lägga upp några bilder också.De var allt för idag :-)


RSS 2.0