Ultraljud igen..

Idag har vi varit på ett till ultraljud för BM kunde inte känna hur han låg sist jag var där. De gick bra och dåligt, det braiga var att allt såg ut som det skulle och hon uppskatta vikten till 2440gram, det dåliga var att han såklart låg med rumpan neråt och huvudet uppåt. Så imorn ska vi få en tid till Sunderbyn nästa vecka för att dom ska försöka vända honom.  Förhoppningsvis går det vägen om han inte redan vänt sig själv innan dess, annars får vi ta ställning till vilken väg han ska ut då :-)

Här hemma pågår förberedelser för fjällen i tio dagar, ja vi åker upp och så får vi köra ner till sunderbyn den dag vi får tiden. Jag jobbar min sista dag imorn och Jens går på minisemester, så nu ska vi bara njuta och ha det bra :-)

Nu blir det några bilder och sen får de va bra för idag, ska se BB och ladda för morgondagens sista kvällspass på obestämd tid!Projekt!

En som alltid, wounderful helg i vuogga. Tala om avkoppling :-)

Jens har hunnit ha födelsedag, han börjar komma uppåt åren.. 25 år. De har vi firat med att äta svingo hallongräddtårta hela helgen och en tre rätters middag på restaurangen i vuoggatjålme. Idag ska vi fira ytterligare lite, mamma och pappa kommer och så även hans pappa.

Vi har även traskat in i vecka 35 (34+4) som vi idag befinner oss i. På fredag ska jag till bm så hon får se om hon kan känna den här gången hur han ligger, annars blir de väl ett ul till men inte mig emot :-)

Idag pågår projekt städ och tvätt här hemma. De ser bedrövligt ut så jag är så illa tvungen! Ska dock ta de i sakta mak.. men först ska jag invänta tvättmaskinerna så jag får göra ett byte där, sen ska jag svänga förbi på Headline för en kopp kaffe och sen ska jag på coop så vi har nå mat till ikväll, SEN förstår ni, då ska jag börja med städningen :-)

Nu ska jag klä mig så de blir nå av den här dagen!Jens, Ronny och jerka såklart!Efter att vi hängde upp tv:n och tavellister så ser de nu ut såhär i förgården :-)
Både bra och dåligt!

Om ni bara visste hur trött jag är.. jättetrött. Dagarna går ut på att jobba och sova, därimellan gör jag bara de jag absolut måste för mer finns de inte ork till. Jens fråga igår om jag inte ändå blir piggare eftersom jag sover så mycket, då kan jag berätta för er att de gör de inte. Varje natt lyckas jag skrapa ihop säkert 10 timmars sömn och ibland mer men jag är lika stendöd ändå. Så nej, de hjälper inte att sova. Då vet ni det!

I övrigt då, två veckor kvar innan jag går på havandeskaps.. Åh så jag längtar!! De börjar gå tungt nu, riktigt tungt. Förvärkar har jag fått börja smaka på ganska ordentligt så nu behöver jag semester. BM tyckte jag skulle utnyttja mina 7 dagar jag har rätt att sjuksriva mig själv, för ni vet.. man kan inte vara så duktig jämt, tyckte hon. Vi får se hur de blir med den saken eftersom Jens har kommit hem med den underbara nyheten att han åker på bortajobb mån-tors. Skitbra med tredagars ledigt varje helg och mer pengar, skitdåligt om ni frågar mig som då kommer vara stor som ett hus och fortfarande jobbar heltid och ska då efter en arbetsdag orka aktivaera jerkan som då legat i sin bur i dryga 8 timmar..  Nä, jag är inte det minsta positiv men de märker ni kanske!

Jaja, de måste gå något sätt och de löser sig!

Till något roligare så är det fredag och vi åker upp till vuogga i em. Underbart! :-)

Nu ska vi gå ner så Jerry får morgonpinka och sen ska jag ta tag i dagen, dvs göra allt jag inte hann igår för att jag efter vi varit och handlat somnade på soffan, som vanligt!
Fredagsnöjet!

Ooh så duktig jag varit ikväll, tvättat undan allt som fanns i tvättkorgen och mer därtill och sen mit i allt fick jag ett il så jag skurade toaletten. Roligare kan man ju ha en fredag men nu ska jag snart krypa till kojs för jag är kolosalt trött, som vanligt.

Idag har jag varit på en stadstur med Johanna, de enda jag kom hem med idag var ett par mjukisbyxor. Dom jag har nu börjat vilja dela sig mellan benen och de är ju inte så lyckat. Mjukisar är bland de bästa så därför unnade jag mig ett par nya :-)

Tog sen en prommis på grisberget som Jerry uppskttade mer än mig idag. Herregu så tunggått de var med en bejbis i magen och flera kilo mer att bära runt på och sen var föret blött och mjukt. Ja ja, vi överlevde bägge två!

Imorse vaknade jag av senadrag, som jag iofs oftast gör om nätterna. Skillnaden var idag att jag hade 7 stycken inom loppet av kanske 10 min! Puh, vilken match de var! Kan ju hoppas jag slipper det inatt :-)

Nu ska jag äta några fler vindrucor och dricka lite mer päronsoda innan jag gör natt! Trevlig helg och godnatt :-)


Våår!

Visst är det härligt med vår?! De tycker jag iaf även om just idag inte kanske bjöd upp på de bästa vädret.

Idag är jag ledig efter helgens arbete, de är ju alltid skönt. Tog mig lite sovmorgon till 8.30 och sen har vi mest bara stökat på här hemma. Renbäddat sängen och mått väl. Funderar starkt till att göra denna dag till en typisk städ och fix dag, om inte annat skulle det behövas. Vi får se, om ingen annan kommer med bättre förslag så får de så bli :-)

Till helgen åker Jens bort, eller han far redan tidigt torsdagmorgon. Klockan 12 på fredag tar jag helg och då är frågan vad jag och jerry ska sysselsätta oss med resten av helgen när vi är fri att göra vad vi vill :-) Förslag?!

Vi befinner oss just nu i vecka 33, (32+4) och bara 51 dagar kvar till BF. Här går det undan! Förra veckans besök hos BM gick väl sådär, järnvärdet hade sjunkt till 102 och sf-måttet hängde inte riktigt med. Sist i vecka 28 var det 27 och nu i nästan vecka 32 som jag var då, var det 29.. Men enligt bm var det inget att oroa sig över så då gör jag inte det :-) Hon blev dock tvungen sticka mig i armen också pga de låga järnvärdet.. men duktig som jag blivit gick de hur bra som helst ;)

Nu ska jag göra mig en kaffekopp eller snarare tassimo ska få göra mig en kopp!

Köpte mig en bukett tulpaner här om dagen bara för att de är så fint och vårigt :-)Ni får väl ha lite överseende med att de är taget med mobilen.

Ha en bra dag!Sjätte mars

Söndag och jag har ett långt kvällspass kvar, men de är det sista på vääldigt väldigt länge! :-)

Som den läskberoende jag är sitter jag och dricker ett gas passionsoda och väntar på att min cappucino ska bli färdig i köket.
Vaknade imorse klockan 06.13 av att Jerry stod och hulkade, så jag snabbade mig ur sängen och räddade mattan som han hade tänkt kräkas på den lilla rackarn. Jens blev den som fick kliva upp och torka men jag somnade aldrig om mer. De gjorde däremot Jens, han surrade en stund om att de var så skönt ligga och dra sig men han knoppade ganska fort igen och sover än. Han ska få sova en stund till sen ska jag be Jerry göra en insats i sängen ;-)

Igår var jag och hämtade ännu en kasse med diverse bebis saker som mamma har köpt, garderoben börjar vara mer än full och tillräcklig tror jag. Men de är ju så svårt att låta bli ;-)
Hem kom jag med den turkosa villervalla filt jag önskat också, så jag är mer än nöjd!

Nu ska jag försöka få liv i jerry som också somnade om så vi får liv i han som snarkar i sängen!

Solen skiner, ha en bra dag!

Härliga tider!

Tisdag efter en helg i vuogga, som vanligt där uppe har vi haft det mer än bra. Härligt väder och i gott sällskap :-)
Synd att de dröjer tre veckor innan de bär av nästa sväng men vad att göra när det finns annat man har inplanerat också. Vecka 14 är i vilket fall bokad där uppe, jag har gått på havandeskap och Jens har tagit ledigt från jobbet. De om något kommer bli härligt :-)

Jag borde börja kludda ner en handlingslista för när mina två J kommer hem från sin skridskorunda på isen ska vi fara på Coop och veckohandla lite.

Mars månad, nu ska det vara vår! Vilket det verkar vara också.. tala om att årets absolut bästa årstid är här!! :)

Nu går vi mot jobbarhelg åter igen.. men vet ni, jag håller det inte så farligt för det är inte vilken helg som helst, de är min sista helg på vääldigt väldigt länge! Jag behöver nog inte säga hur skönt det känns!

Nu ska jag börja med den där handlingslistan om jag ska ha den klar tills dom är tillbaka för annars kommer det bara bli pannkaka av handlingen!Plats 74 med tända lyktor


Afterskoter på nya restaurangen i vuogga


Såhär kan det se ut i sängen en helt vanlig söndag med sovmorgon!

RSS 2.0