4 veckor

Idag är våran skrikolle fyra veckor. Skrikolle kallar jag han för att han har tagit sig för en ny kvällssyssla, nämligen skrika. Igår höll han bara igång i ett par timmar så de får vi väl vara nöjd över ;-) Tidigare kvällar har det handlar om flera timmar.. De är då man älskar att Jens ligger borta och jobbar (!) eller så inte.

Nu sitter jag i väntans tider på att herren ska vakna från tuppluren i vagnen för då vill han nog ha sig en flaska med mat. De blir nog lagom till Jens kommer hem från vuogga, han har hämtat hem skotern och pulkan som vi nu ska sommarparkera i väntan på vintern och våren. En handling står på schemat härnäst, sen får vi se. Imorn ska vi iaf och fira fina Harry som blev tre hela år i tisdags :-)

Till veckan måste nog vi ta oss en tur på stan, jag insåg idag att garderoben är fylld av äckliga gamla trasor. Jag har inga kläder!! Jag har iofs knappt köpt några kläder under tiden Filip var i magen, just bara för att dom skulle vara på tok för stora såhär i efterhand så nu måste jag handla lite nytt att ha på mig :-)

Nä det här duger inte, jag slår nog igång ett avsnitt av Skilda världar så jag har något att göra medan jag väntar på Filip, Jens och Jerry!
Djupträsket

Nu är det måndag igen och helgen har passera i raserfart, Jens har farit iväg på jobbet och vi har börja nedräkningen till torsdag igen.

Helgen har vi spendera i goa vänners lag i Djupträsket, en minst sagt vädervarierande helg men en jättetrevlig sådan :-) Jag drack min första cider sen vad, förra sommarn (?).. den var god, fast speciellt många blev det inte.
Nu längtar vi till nästa campinghelg som blir midsommar :-)

Idag är det lugna puckar här på sunds, Filip är på gnällen och jag är trött. Kan hända att vi tar oss en tur med vagnen och kollar om det finns nå vår/sommargardiner till vardagsrummet. Vi får se!

Några bilder från helgen,'

Såja, de var allt för idag :-)

Måndag

Måndag mitt på dagen, idag har Jens börjat om att jobba så nu är vi soloalena till torsdag eftermiddag. De ska nog gå bra även om man såklart helst önskar att han kom hem varje dag till middagen, men nu är det såhär. Vi har ju faktiskt redan provat på att vara själv jag och grabbarna i några dagar och de gick ju bra även om min förkylning kom väldigt opassande.
Förkylning smittar ju, så hur lätt tror ni det är att vara dryga två veckor gammal och ha hosta och lilla söta näsan proppfull i snor.. tack till nässugen som gör livet lite enklare för lilla Filip :-) Tur det är övergående!

Igår städade vi ur husvagn så nu är allt fjälldamm borta och den är redo för camping i sommar. Faktiskt blir det en tur redan till helgen så det ska bli trevligt :-)

Nu ska jag se om Filip vill sova en stund i vagnen för jag vill vila!

Dags för en uppdatering!

De är väl dags för att göra en uppdatering, här hemma flyter det på och dagarna springer förbi. Lilleman är imorn redan(!!) två veckor gammal. Han är världens snyggaste :-)

Tröttheten börjar dock smyga sig på, man är inte särskilt van att inte få sova mer än typ tre timmar i stöten och sen böka på vaken en stund mellan sovstunderna. Inatt har jag dock fått ta igen mig lite, pappan har fått kliva upp och det har varit otroligt skönt att kunna ligga kvar och bara vända sig om när det dragit ihop sig för mat.

På måndag börjar allvaret och verkligheten, Jens börjar om att jobba så de blir våran första vecka själva. De ska bli spännande, men allt går! De måste ju gå :-)

Slänger upp några bilder också..En sista bild på mig och magen. Här låg vi och väntade...Jens redo för operation han också.Filip mår som en prins i vagnen.Nu ska jag springa ner i tvättstugan och byta maskin. Hej hej!


110428 kl. 10.23

Nu har han kommit till världen våran älskade Filip!

110429 kl. 10.23 3430gram

Allt har gått bra, vi alla tre mår mer än väl. Eller ok, lite ont i såret har jag allt men det blir bättre och bättre.
Nu vill vi mest bara fara hem men det får vi nog vänta med till imorgon.

Självklart har vi fått världens finaste pojk som man bara kan få!!
RSS 2.0