Projekt

Vårat projekt här hemma går framåt, sakta och förhoppningsvis säkert. Än har vi inte stött på några upptäckter som vi inte räknat med, peppar peppar!! Däremot blev det lite mer jobb efter att vi haft rörmockarn här på besök som hade idéer som Jens nappade på, såklart ;P nä skämts sido, vi ska nog tacka istället för i slutändan blir det så mycket bättre. En arbetsdag på Skatanvägen är till ända, imorgon väntar en ny. Efter några räkmackor ska vi nu krypa till kojs i husvagnen. Tack för all hjälp vi fått idag, värdefullt om något. Bygghjälp, matservice, eldragning, och hjälp med kontakter så vi fått saker till betydligt bättre pris än om vi själv gått till affären. Helt fantastiskt! Och Filip som fått vara med morbror och 'moster' hela dagen så vi kunnat arbeta ostört :-) Natti natti!


Byggarbetsplats

Köket är utrivet och ligger i släpet som ska rulla raka spåret på tippen i eftermiddag. Väggen mellan köket och vardagsrummet är så gott som borta och skorstenen är kollad av en sotare igår, brädor till taket ligger i garaget och väntar på att få sig lite kvistlack och grundfärg av mig idag. Ja lite har vi hunnit och allt det vi gjort ligger på pluskontot i tid eftersom tanken var att vi inte skulle börja först imorn.
Till veckan tror jag det var kommer Niklas som ska hjälpa oss med rörhistorien. Den hjälpande handen är mer än guld värd!!
 
Imorse blev jag less på spån och damm så jag packade det ndvändigaste och flyttade ut oss till husvagnen där vi huserar nu. Det blir bäst såhär!
 
Vi har precis kommit in från en härlig men varm och svettig långpromenad, Filip sover i vagnen och jag har ätit frukost så nu dricker jag en kaffekopp i väntan på en karl som ska komma och titta under huset (?). Sen ska jag börja måla innan vi ska ta släpet med skrot och möta upp Jens på tippen. Det är en befrielse när man åker från brevika! Göra sig av med skräp är en fröjd!
Ikväll kommer pappa hit och gör en insats med gräsmattan. Sånt arbete ligger inte i fokus just nu så det är tur han är snäll och gör sig besväret och kommer, vi vill ju inte odla äng runt hela gården.
 
Kaffekoppen börjar sina så kanske det är dags att sätta igång, har jag tur hinner jag städa upp inne i huset efter rivningen så slipper Jens börja med det då han kommer hem från jobbet
 
Jag längtar efter vårrat nya fina hus!!
 
 

RSS 2.0