Hemma i hortlax!

En ordentlig förkylning har vi dragit på oss jag och Filip, jag har inte haft speciellt mycket energi kvar efter allt det vardagliga varit gjort. Jens har vi knappt sett skymten av på hela veckan, jag har jobbat kväll, han har jobbat över eller så har jag sovit när han kommit hem. Idag ska vi iaf äta middag tillsammans som blir den enda också för den här veckan, jobbarhelg väntar för mig.
 
Som vanligt är jag otaggad när den här var tredje helg faller sig på men jag får trösta mig med att jag sen är ledig i fem helger innan det är dags igen. Det går ganska bra bara man tar sig dit och får börja beta av alla 29 timmar.
 
 
Annars då, vårat nya kök börjar sakta men säkert ramla in. Igår kom vitvarorna som har fått flytta in i garaget tills vidare. I början på nästa vecka kommer lastbilen med själva köket. Det börjar ta fart! Jens får "semester" nästa fredag, han/vi kommer ha fullt upp men det har vi varit inställda på ända sen vi köpte huset. Den här sommaren kommer inte vara så glamorös, men ack så fint vi kommer få det! Vi har ju faktiskt haft vårat lediga, dryga tre veckor i april då vi inte gjorde annat än låg på latsidan ;-)
 
Vi har ingen bil idag och jag är rastlös och Filip sover..  Jag får nog fortsätta med att packa ner nedervåningen i kartonger för det ska också göras. VI flyttar ut ihelgen eller senast början på nästa vecka så att vi får börja riva ner köket och väggen. Härliga tider!
 
 
 
Nyduschad liten kille!
 
 
Precis såhär ser det ut i soffan just nu, sover gott där.
 
 
Klättrat upp och tittar ut, underbara unge!
 

trädgård

Okej, det är jättefint med blommor och blader, buskar och växter i trådgården men efter att ha bökat och stökat i flera timmar och fortfarande inte är färdig så är det ganska enkelt beslut, det ska BORT från gården. Jens har suckat när jag sagt att vi måste ha hit en grävmaskin, men hör då när han klippt gräsmattan nästa gång, då kommer det nog låta annorlunda ;-) Regnet räddade mig att jag var tvungen lämna och gå in.. jag får dessvärre fortsätta imorn för någon äng är jag inte så intresserad utanför bron.
Det är inte första gången vi klipper iår om ni tror det, men tidigare gånger har pappa kommit hit med åkgräsklipparen och det har varit gjort i ett nafs men det var färdigt med de nu när vi fått oss en egen gräsklippare i inlyttningspresent av våra fina vänner. Tack!! :-)

Nästa bekymmer då.. slut på glamour avsnitten och det går inte gå in på sidan längre. INTE okej! Hur jag då ska lösa det vet jag inte.

Vardagsrummet då, där slog jag slag i saken och möblerade om idag alldeles själv. Jag vet inte om det blev så bra och någon tv har vi inte för nätverkskabeln (?) räcker inte dit tvn står nu. Men jag blev så less att passa Filip hela tiden, han har för ett tag sen lärt sig att klättra upp på soffan så det är ju ett av hans dagliga nöjen, att klättra upp och klättra ner och klättra upp igen och slita lite i lampor, gardiner, prydnader, blommor och krukor. Jag vill inte ha blomjord över hela soffan men jag vill inte heller vara utan något i fönstret, inte speciellt trevligt. Därför var det en enkel lösning att flytta på soffan, så vi får nog ha det så tills vi flyttar ut och så får vi se då sen när vi flyttar in igen hur vi ska ha det.

Jens är i lilpite och hjälper till med plattläggning men jag ska då gå och lägga mig nu. Våran älskade gör nog inget undantag imorn och vaknar 05.30 pigg och alert, Mamma är allt annat än pigg och alert den tiden och bättre blir det ju inte om man är vaken såhär sent.

Godnatt och trevlig midsommar! =)

Premiär

Ihelgen har sommarkänslorna infunnit sig, vi har premiärcampat i byske. Igår visade solen sig från sin bästa sida och mest mådde vi gott. Det är underbart! Åh vad jag längtar till nästa sväng!! =)

Det kommer bli en tidig kväll här i hortlax, vi är trötta och vädret gör inte att man blir så hemskt mycket piggare. Imorgon är det jobb sm står på schemat men bara till klockan 12 sen är jag ledig i en vecka. Ja, det är härligt att vara halvtidare!

Har inte tid med mer än såhär, för nu ska jag ringa in Jens från garaget så en får hoppa i duschen med Filip och den andra ta sig en cykeltur med Jerry.

Fullmåne

Filip startade tidigt imorse, 4.31 och innan dess hade jag gett han tutten x antal ggr. Kanske fullmånen? Eller så skulle vi få sota för att han sovit sin första hela natt dagen före, på månader. Det är tur för han att han är snyggast på denna jord!

Säg att det har slutat regna nu, jag är mäkta less att måsta dammsuga två gånger om dagen för att slippa ha sandlåda inne. Alternativet är att Jerry får flytta ut till garaget.

Tvättberget jag har lyckats samla på mig igen har jag börjat beta av. börjar vara dags för byte av maskin nu och sen ska vi klä och göra oss färdig för dagen. Vad den bjuder på får vi se. Vad jag vet är att jag börjar jobba klockan 16 och att jag har 29 timmar helgarbete framför mig. Jag var inte speciellt sugen, men säg när man är det.

Nu ska matvraket äta sig en banan innan vi gör oss klara!

Behöver jag säga att jag längtar efter att börja packa ihop oss och vi får börja med projekt nedervåning?! =)
När man äter själv blir det fort och lätt kladdigt :-)
Att klättra upp på sina stolar är ett nytt påhitt!Det går undan när mamma glömt stänga grinden..Vattenbus med pappa :-)RSS 2.0