Proppen

Fredag, ledig, helg... Vi har fortfarande inget varmvatten sedan i söndags. Idag kommer Jens hem med lite nya saker så vi ska kunna lösa isproppen, annars är det möjligt att jag säljer huset för en billig peng.

Ikväll ska vi lämna Filip en stund och faktiskt roa oss lite. Hockey och mat på challenge! Det är längesen vi lämnade bort han för nöjes skull, det börjar nog vara året sedan sist. Vi hämtar upp honom på hemvägen just för att det är så mysigt vakna alla lördagsmorgon, vara ledig och gå ner för frukost tillsammans innan dagen drar igång.

På fyra veckor har vi packat och klart för att åka upp till vuogga för två veckors härlig semester. Det ska bli så roligt och skönt så ni anar inte, Filip längtar nog också efter att få vara ute dagarna i ända och köra 'skooo', åka Bob och ha roligt :-)

Nu ska jag helgstäda lite med kallvatten! Trevlig helg :-)


Ljusnat

Hur uppiggande är det inte när Filip vaknar med pappas väckarklocka och det faktiskt börjat ljusna ute. Det gör det lite lättare att kliva upp trots att klockan är halv sex och vi ingenstans ska först i eftermiddag.

-26 här idag, vi håller nog oss inomhus. Främmande av Malin på förmiddagen och sen kvällsjobb 16-21.
Mysstund på soffan har vi haft. I min vildaste fantasti trodde jag att fille skulle somna om en stund men han laddade nog bara batterierna för tågbanebygg.
Klockan har passerat att det är ok lämna filten och soffan, lite mer kaffe och eventuellt släppa ut Jerry men helst inte, får väl frostskador bara av att öppna dörren.

Jag längtar till våren och alla underbara dagar i fjällen!


RSS 2.0