Nya tag

Semestern är ett minne blott, jag jobbar helg och har 12 timmar kvar imorgon innan den sköna känslan infinner sig att det är över för den här gången.

Vi hade det otroligt lugnt och skönt i fjällen, såklart. Har nästan redan börjat längta till nästa säsong och vilka veckor vi blir där är näst intill spikade.
Men nu först har vi en härlig sommar framför oss, vissa planer har vi här hemma men inget som slår fjolåret så det känns bara kul.
5 veckor semester/föräldraledigt var ska vi ha varav 4 veckor tillsammans allihopa. Filip får 6 veckor ledigt, det är han värd! Det här ska bli hans sommar med sol, bad och lek.

Cyklarna har tinat fram och jag bestämde att jag verkligen ska försöka ta cykeln till jobbet i den mån det går. Ids inte när jag ska lämna på dagis 6.30, då får det vara. Men alla gånger jag jobbar kväll och helg så igår kom första tillfället och fortsatte lika idag. Det tar faktiskt bara 20-25 min med urusel kondition jämfört med 10-15 min med bil, så 16km 'gratis' motion varje dag ska man väl inte kasta bort, skönt både när man kommit sig till jobbet och landat hemma igen. Vi fortsätter imorgon igen!

Det är tack och godnatt nu efter en kvällskorv ute vid elden.


RSS 2.0