valborg

Ja då var det valborgsmässoafton, om jag inte minns helt fel så tillbringa jag förra valborg på jobbet. Men det gör jag inte iår, nu har jag och Johanna precis varit och pumpa våra däck på cyklarna så att vi kan ta cykeln till Djupviken ikväll eller i eftermiddag. Hade tänkt fara på Coop jag nu och handla lite tillbehör så att säga till grillningen ikväll. Vi ska nämligen till Tessan och Jimmy på mörtis, grilla och dricka lite vin/cider. Dessvärre har Jens farit.. igen. Jättetråkigt!! Rent så tråkigt att krokkotårarna har visat sig här idag ett par gånger. Fast då är jag nog gode svållat också. Hade varit roligt om han hade kunna vara med ikväll ialfall.. men men. Resten av helgen ska jag jobba, detta var min lediga dag den här veckan och vädret kunde inte varit bättre :)

Nu ska jag ta och bege mig till Coop tror jag och sen ringa Johanna och höra när vi ska träffas och locka varandras hår. Idag ska jag bli en locktott tänkte jag, då kanske inte min tragiska hårfärg syns lika mycke heller!


Trevlig valborg på er!

god morgon!

Ny dag, jag känner mig lite stressad. Min plan var att egentligen kliva upp halv 9, men istället blev den nästan halv 10. Så mina planer på förmiddagen får jag nog skjuta lite på..  Ska iallafall diska undan och stöka ihop här litegrann, kanske inte så roligt för Jens att komma hem till ett bombnedslag mer eller mindre. Det är väl så, när katten är borta dansar råttorna på bordet. För i vanliga fall är det jag som är den som inte tycker om när det är ett berg av disk eller massa saker framme överallt. Sen hade jag tänkt hinna på stan också innan klockan 12, b.la byta kolsyretub åt mamma och även lite ärenden åt mig själv. Igår blev beställde jag två par skor från skopunkten så dom borde väl vara här inom 2-3 dagar. Jag kunde inte vänta, fastän Linnea sa att hon kanske kunde kolla på dom åt mig i Sundsvall men jag kunde inte låta bli så de blev en beställning. Det kostade faktiskt bara 39kr i frakt!

Ikväll när jag kommer hem ligger nog mest troligt Jens på soffan, åh va roligt :) Ni vet, ibland är det sådär att man kan spricka för att man längtar så himla mycke tills han kommer hem, medan nästa gång längtar man ju givetgvis.. men inte sådär superdupermycke. Nu är de sådär att jag typ spricker för att jag längtar så mycke tills jag träffar han. Jag måste nog typ springa hem från jobbet idag! Det har nog sina orsaker att jag längtar så mycket, har väl träffat han två dagar sammanlagt på två veckor så vi har inte nött ut varandra precis! Jens hade på förslag att vi skulle äta räkmackor ikväll så undra om jag inte rent ska stoppa lite räkor i kylen redan nu så är dom tinade till ikväll...

Nä, diskning, påklädning, stan sen jobbet och skruva ihop ett vitrinskåp från Jysk där ingenting stämmer eller så fattas det delar. Jag sa till Sofia att ta med sig tålamodet idag, så det är nog bäst jag tar med mitt eget också. Sen ikväll jobbar jag med Linnea :)

morsning korsning!


idéer!

Nu har jag precis ätit middag, blev nå så exklusivt som omelett och jag tyckte inte de var särskilt gott, nästan så dåligt att jag började må lite illa. Jag uppskattar inte den här illamåendeskänslan.. som bara växer och växer när jag tänker på det, det blir en slags ond cirkel. Koka mig precis en sånn hära cappucino i påse, i hopp om att det ska bli bättre fast de tvivlar jag på.

Imorse när jag kom hem borstade jag tänderna och snörde på mig pyjamasen och sen somnade jag som en stock. Hade ställt väckaren på 13.00 men jag var inte speciellt pigg på att kliva upp då så jag sket i det och somnade om så istället klev jag upp strax efter 14.00. Känns inte som att jag kommer va så trött ikväll fast det gör ingenting, då hinner jag kanske fixa lite här hemma. För imorn jobbar jag 12-21 och då hinner man inte speciellt mycket.. planen var att jag skulle hinna en snoa på stan före jag börjar. Var ju där idag och hittade mig ett par skor, vita tygskor som alltid är användbara. Men jag var inte på hugget för att gå på stan så jag for på Coop och handlade istället, och så köpte jag mini daimstrutar och gbsandwich.. varför jag gjorde det var ju hemskt dumt. Jag förstår inte att jag inte kan låta bli när jag verkligen försöker att inte äta godis eller dricka cola under veckorna. Det gör jag nog på helgerna, speciellt det där med cola.. farligt gott!

Nu snart ska jag byta om och gå över till Julia och Niklas, är bjuden på fika för att Niklas fyller år idag. Så dit ska jag och sen ska jag gå över till Johanna för att se Andra avenyn.

Nu alldeles nyss fick jag en idé! Den kom i samband med att jag fick order från Jens om att en till garderob måste tömmas för att alla hans saker som står i kartongerna måste rymmas, men när jag öppnade den garderob jag hade planerat att tömma för att jag trodde de var minst i den så insåg jag rätt fort.. det var inte så lite som jag trodde. Och ännu värre, vad ska jag göra med alla saker?!  Så då kom de upp en ide, jag ska bära ner malmbyrån som står uppe på vinden. Där ska allt rymmas, är ju ändå 6 lådor i den. Då kom jag till problemet, hur ska jag få ner den? Jag får lov att vänta tills Jens kommer hem. Han kommer tycka om min ide tror jag, speciellt eftersom han måste hjälpa mig att bära ner den ;)  En liten överraskning sådär!  Har även fått ommöbleringssug.. kan hända att de kommer till verket ikväll när jag kommer hem.

snart gåläggdags..

Nu ÄR det nära att jag får fara hem och lägga mig i sängen, och sova det ska jag göra. Råder ingen tvekan om den saken! Och skönt ska det bli.

När jag vaknar så ska jag nog ta itu med vårat hem som ser ut som en flyttfirma.. det går trögt med att packa upp kartongerna. Men nu är jag less att ha det så! Kanske skulle ha tvätt också.. och en sväng på stan borde jag. Ja, vi frår se vad som faller mig in att göra. Såg förövrigt att det är säsongsavslutning av Andra avenyn så det kan ju inte annat än vara spännande idag och att man absolut inte får missa!

Undra om jag ens vågar ringa Johanna idag, färgade nämligen hennes hår igår men gick hem innan hon tvättat ur färgen så jag har ingen aning om hur resultat blev. Men jag är tveksam, det här med blondering hemma är riskabelt. Sist vi gav oss in på det så blev hon brunhårig innan allt var över, det vart katastrof.

Nä, ett sist ryck sen ska jag ta volvon hem och stupa isäng! godnatt =)

ny vecka

Nu ännu en gång är det ny vecka och nya tag. Helgen som varit har varit bra trots att jag jobbat, för sånna helger brukar inte vara så händelserika. Fredag blev de så att vi for till Sara och Andre, grillade och satt och surrade in på småtimmarna.. en trevlig fredagkväll :) Lördag efter jobbet for jag direkt till Linnea där det var ost och kex, surrade i vardagsrummet tills de var dags för mig att gå hem och sova, skulle ju som sagt upp och jobba söndag också. Igår efter jobbet hämtade jag upp Jens som hade kommit hem och så for vi så pappa fick byta däck på min bil Oturligt nog misstänker jag lite pyspunka.. så jag bad att Jens skulle lämna sin bilnyckel hemma imorse innan han for till Gällivare men ska ni tro att han kom ihåg de?! Sku int tro de! Eftersom jag inte riktigt vet när jag ska ha tid för att fara och fixa det där så hade de ju som varit bra om jag hade kunna använda mig av Jens bil istället så jag måste nog ta mig en tur till backen och hämta reservnyckeln. Kändes väl sådär att ha bilen ståendes nånstans och så när man ska hem så är det punka så den står nog parkerad här nere tills jag vet hur läget är. Är inte säkert det läker, men enligt pappa sa var de nog med luft för han hade kollat och på vägen hem så kändes de inte riktigt så, bilen ville mest i diket på vägen hem. Jaja, en tur till backen så är allt löst :)

Har precis kommit hem från jobbet.. en stund iallfall. Tanken var att jag skulle gå intro inatt, nog för att jag känner mig rätt säker på vad som ska göras och inte efter snart 4 år på samma ställe men det är som skönt att ha precis allt klar för sig när man ska gå så pass länge. Men eftersom det behövdes en vikarie inatt helt plötsligt så tänkte jag att då tar jag natten utan intro och går den där intronatten en annan gång. Så nu ska jag betala räkningarna och stöka undan här hemma lite sen ska jag lägga mig och sova en stund så jag orkar inatt. Känns lite småtungt med tanke på att jag jobbat hela helgen och även 7-14 idag. Så en vila här i eftermiddag är nog ingen dum ide!

Räkningarna var det.. pengarna hinner inte ens landa så ska dom ut igen!

hejdå kyrkbrogatan 1!

Idag tog vi en liten sovmorgon till strax efter 10, och de var skönt ska jag tala om! Vi gjorde upp en deal om att jag skulle fara på Coop och köpa lite frukost eftersom de ekade i kylen och vad Jens skulle göra de kommer jag inte ens ihåg, tyvärr. Så man kan väl som säga att jag gick förlorande ut ur den överrenskommelsen. Jaja.. frukost fick ju då oss och sen for vi raka spåret till lägenheten och började städa ur den, det gick förvånansvärt fort. Blev däremot lite si och så med dom dära fönstrena, men förhoppningsvis är det nånting dom inte kommer anmärka. Så nu är det hejdå kyrkbro, urstädat och nyckeln är tillbakalämnad. Känns ganska skönt att ha det där ur världen, sen att det ser ut som sju svåra år här då istället är en annan femma. Hoppas vi hinner få lite ordning här också innan dagen är slut.

Nu har jag precis kommit hem från en kort snoa på stan, en cola och en rollon kom jag hem med. Visakortet tillåter inga större shoppingrundor såhär några dagar före lön. Väntar på att Jens ska komma hem från Boden så vi får ta och titta över vad vi ska göra ikväll, hade varit hemskt trevligt att göra nånting när man ska jobba resten av helgen. De blev däremot inte riktigt som planerat med det, skulle ju egentligen bara jobba 8-14 lördag och söndag men då ringde dom för en stund sen från jobbet och undrade om jag inte kunde jobba 8-20 istället båda dagarna och ja, man är lite för snål för att säga nej. Men det passade ju som bra ändå, Jens far ju ändå upp till vuogga imornbitti så då kan jag väl lika gärna jobba hela dagarna. Nog för att jag jobbar nästa helg också, men det blir iaf pengar! Är ju mina två sista månader som timanställd så det är som sista chansen att tjäna ihop nån extra slant genom att jobba nån fler helg.

Nu ska jag invänta Glamour och Jens för att se vad som händer och sker en sånn här otroligt fin fredagskväll som de ser ut att kunna bli. 16 grader varmt i skuggan och strålande sol.. det är allt bra härligt :)

flytt

Idag har jag varit trött, det blev en sen kväll igår. Som jag nämde så skulle ju Sofia komma igårkväll, och det hon gjorde. Vi såg greys och drack smoothie sen var tanken att vi skulle gå ut och gå.. men vi surrade bort tiden så nån promenad blev det inte däremot pratade vi om allt mellan himmel och jord, från timmerstockar till barn och hushållsysslor. Kvällen gick fort för när vi titta på klockan var den 01:19, och de kan man ju tycka är alldeles för sent när man ska upp och jobba 7 dagen därpå. Innan jag hade tagit mig isäng och somnat var den väl runt 2-tuden inatt så imorse var jag inte på hugget när de var dags, och de har jag inte varit under hela dagen.

Ikväll har vi burit och packat, nu är alla saker borta.. dessvärre står hemskt mycke av grejjerna i hallen här och resten står på backen i deras garage. Så de finns en del att ta itu med. Städningen är påbörjad men inte färdig, så det måste väl bli morgondagens projekt. Vi vet vad vi gör iallfall, den saken är då klar. Fast jag hade ju tänkt hinna en snoa på stan men den saken får vi se hur de blir med.

Har precis ätit en filtallrik med corn flakes, jag är i en filperiod nu. Så nu ska jag borsta gaddarna och sen ska jag hoppa ner i sängen! godnatt på er.


glada överraskningar

Idag hade jag en kort tur, så jag slutade redan klockan 12.. vilken lyx! Väl hemma möttes jag av Linnea och Sabina som hade kommit för en kaffe och fika som det också blev. Efter dom hade pjeckat iväg så hade jag ju som bestämt mig för att tvätta, bokat tvättstugan och allt.. men jag orkade verkligen inte och tyckte att de kan minsann vänta till en annan dag. Nu ångrar jag mig lite smått, men nu är det då försent.. nu hinner jag inte få det torrt med tanke på allt annat som ska hinnas med idag. Håller på med middagen som består av kotletter i ugn med svamp och råstekt potatis till. Hur kotletterna blir vet jag inte, men potatisen blev god för den har jag redan hunnit provsmaka några gånger bara för att jag är så hungrig. Har plockat undan lite här hemma men dock inte gjort allt jag hade behövt göra, ibland är det verkligen svårt att få saker gjorda. Idag var en sånn dag!

Ikväll ska jag förbi hos mamma, och sen när Sofia slutar kommer hon hit och ser Greys och sen ska vi ut på en promenad. Har verkligen tagit mig ut iveckan.. och det känns bra! Sen hur länge ilet håller i sig.. de vet man aldrig men de gäller väl att passa på medan de är. Vi brukar alltid äta kvällsfika dom onsdagar Sofia är här, men idag blir de en liite nyttigare variant, nämligen smoothie. Dessvärre den glassigare varianten, så om den nu är så nyttig som man kan tro vet jag inte men gott är det då.

Igår fick jag en två glada nyheter mitt i deprissionen om sommardäcken, Jens ringde och berättade att han har blivit av med lägenheten till 1 Maj, så imornkväll ska det tömmas och städas! ääntligen..
Sen nämde han också att han är hemma mycket tidigare än vi trott, vid halv 6 borde han vara hemma och inte 9-halv 10 på kvällen. Massor mycket skönt!

Ihelgen och nästa helg ska det jobbas, så jag vet ju då vad jag gör dessa kommande helger. Fast jag är ledig på fredag och jobbar bara halva dagar ihelgen, så helt låst är jag väl inte däremot nästa helg då finns det bara jobb i tankarna. Dessvärre så kommer Josse hem på visit nästa helg och det hade varit roligt att hinna träffa hon. Så det hoppas jag lyckas klämma in :)

Ju mer jag vänjer mig och tänker efter så känns de otroligt bra med att jobba natt i sommar.. Jag kommer ju vara mest bara ledig, och dessutom ha 9 dagar ledig isträck är ju en fröjd. Är nog min längsa sammanhängdande ledighet sen.. ja sen jag gick ut skolan. Så det är på tiden!

Nu kanske kotletterna där har gjort sitt i ugnen, för nu är jag hungrig på riktigt!


peeengar..

Denna tisdagsmorgon var lite annorlunda.. hade visst i sömnen sådär vid 6 tiden imorse skickat ett sms till Jens som bara innehöll ":)" så när han då skickade tillbaka och undrade varför jag var glad så förstod jag ju inte mycke, men de klarna ju till slut och kom fram till att jag måste skickat i sömnen. Lite märkligt kan man ju tycka!
Igårkväll när jag skulle koppla in tv:n i sovrummet så gick det en säkring, och kan de komma mer typiskt än när mannen i huset är borta. Jag är totalt inkompetent när det gäller sånt där, hur man ska se om den har gått sönder eller vilken säkring som hör till vilket rum osv. Men är man solokvist såhär på veckorna så är man, så jag måste in i proppskåpet här ikväll och se vad jag kan göra åt saken. Lite förargligt att inte ha nån väckarklocka, eftersom den går på ström så har jag för tillfället bara mobilen och de kan vara lite väl lite till väckning sådär tidigt på morgonen för min del.

Idag efter jobbet så bjöd Johanna på middag och räksallad stod på menyn, inte dumt. Blev kvar där en stund, så nu är jag hemma vid och ska alldeles strax bege mig ut på promenad idag igen. Igår tog jag faktiskt tjuren i hornen och överfann min lathet, så en promenad på cirka 50 min blev det. Är ju otroligt skönt när man väl kommit sig ut och runt husknuten, då kan man ju gå hur långt som helst känns det som. Efter gårddagens promenad så gick jag förbi hos Julia på en kaffe, så de blev en rätt sen måndagskväll.

Igår fick jag veta en lite mindre rolig sak, jag måste visst ha nya sommardäck.. va kul utgift!! mycke lite! Mellan 6-700kr skulle visst varje däck kosta, så summan av kardemumman blir ju alltså mellan 2400 och 2800kr. Oj vad jag gärna hade gjort nå annat för dom pengarna, t.ex sparat dom till andra investeringar vi funderar på. Nåja, det är ju bara köpa däcken, sätta på dom och vara nöjd över att jag har en bil som rullar på däck.

Nu ska jag på med skorna och bege mig ut på promenad. Idag hade jag tänkt mig en timmes prommis! Så om jag ska hinna hem och eventuellet hinna göra nån nytta här hemma före Andra avenyn börjar klockan 21 så är det bäst jag sätter fart.


måndag måndag måndag

Ständigt måndag..  Imorse vad jag trött som synden alltså, det fanns inte på planeten att jag ville stiga upp när väckarklockan ringde. Men de var ju bara bittert bita i de sura äpplet och he sig upp ur sängen för att averka ännu en dag på jobbet som jag alldeles nyss avsluta. Nu funderar jag vad det blir till middag här på sunds.. det här med att laga mat när man är solokvist är inte nå roligt, är så tragiskt tråkigt att äta själv. Men äta bör man ju annars dör man!

Helgen i vuogga har varit bra, trots det inte allt för bra vädret. Lördag var de riktigt aprilväder.. snöade och var sol om vartannat. Så vi for ut en sväng, och sen så blev det typ snöstrom så vi for tillbaka till husvagnen och åt våra mackor med choklad där utanför.. så vi hann ju som bara klä av oss så kom ju solen fram igen. Så på med alla kläder igen och ut en sväng till, det gäller att passa på. Vi grillade grillspett på kvällen, och det var hur gott som helst. Man börjar som längta till sommaren när man tar fram grillen!
På hemvägen igår så kom mer och mer sommarkänslor, ju längre ner vi kom ju mer hade de tinat.. så man börjar som känna att en varm och härlig sommar vore på sin plats! Jag hoppas de blir en minst lika rolig sommar som förra, för på den fanns det inget att klaga på :)

Nu kanske jag skulle ta och packa upp väskan från helgen, och sen påbörja nå middag!


Några bilder från helgen...








ombyggnad pågår

I nuläget är min blogg under ombyggnation, och iom att denna torsdagskväll är rätt fullspäckad med tvätt och annat stök så skulle jag tro att så här kommer den se ut ett tag. Imorn far vi upp till vuogga åter igen, en sista sväng som sagt. Ska bli kul! Alltså vinter/våren går nu fort.. nog trodde jag att jag skulle hinna med fler skoterturer än såhär, men de kommer ju fler vintrar.. synd att de är så långt mellan gångerna bara. Men snart är det sommar och de har ju sin tjusning det med, med allt vad sommar innebär.

Tanken var att jag skulle jobba dag i sommar, men det blev ändrade planer. Jag fick ett erbjudande om att gå natt istället, för det vikariatet kommer sträcka sig betydligt längre, hur länge vet man inte men man skulle kunna säga i all onändligthet som det ser ut idag. Så om allt går som det ska, så är jag tillsvidareanställd åt Piteå Kommun inom inte ens 10 månader, och det mina vänner kan jag säga.. är en härlig känsla!! :) Så jag hoppas innerligt att jag får gå åteminstone tills jag kliver över mina 730 dagar, sen får dom göra bäst dom vill.. men ett jobb får jag då, vars eller om det är dag eller natt det vet man ju inte heller, men det är ett typ "fast" jobb. Det här med vaken natt vet jag inte omd et är min grejj, men jag är betydligt mer ledig och sen så är det för ett gott ändamål. Och inte nog med det, jag har "semester" PDOL-veckan. Det kan inte bli bättre :)

Nu är det en sen middag som gäller, sen gärnet ner i tvättstugan för att sen packa för morgondagen. Sen hade jag tänkt ta en dusch och vänta på att Jens ska anlända hem. Det känns som att mitt tidsschema inte kommer hålla.. men jag får göra mitt bästa!

Imorn när jag slutar klockan 12 så tänkte jag ta mitt pick och pack för att bege mig till Långträsk, vara med mamma och pappa en stund där och sen får Julia och Niklas plocka upp mig när dom kör förbi så vi sen får bege oss mot vuoggatjålme. Vi får hoppas på det bästa, att solen skiner över oss ihelgen. Jag har garderat mig, solskyddsfaktor 50..  nu kan jag bara inte bränna mig!

Nä, maten kallnar och klockan går.. trevlig helg på er! :)


tillbaka till verkligheten..

Påskhelgen är förbi, och den var toppen. Bättre väder kunde man inte begära.. satt ute på fjället så vi inte var hemma förens kring 18 dom soligaste dagarna. Bränd som en kräfta efter en dag, visade sig morgonen därpå att jag hade fått brännblåsor i ansiktet. Så resten av helgen fick jag minsann ha ansiktsmask på och en jacka över huvudet, men är man dum och glömmer solskyddsfaktor får en blek som jag skylla sig själv. Bra hade vi det då och trevligt sällskap.

Nu är jag tillbaka på jobbet och väntar på att det ska bli helg igen för en sista helg i vuogga och skoterkörning iallafall för min del. Jens har ju numera börjat jobba borta under veckorna och jag har aldrig haft så fullt upp som då. Är det inte datorleveranser, så blir man bjuden på kaffe lite varstans.

Kanske är dags att hjälpa Lisa här på jobbet nu :)

pannkaka

Då var den här jobbhelgen över för denna gång så nu är det tre veckor kvar till nästa, skönt!

Ihelgen har vi inte gjort så mycket, fastän vi har gjort mycket. Fredag gick jag ju ner på stan och åt lunch med Linnea och Sabina på Nodo, jätte trevligt.. tiden sprang iväg mot närmare två timmar av allt surrande. På eftermiddagen när vi kom hem så fick vi främmande, Per och Linda och förståss Harry och Kajsa kom och hälsade på för att se hur vi hade det. En stund senare droppade även Sara och Andre in. Kul :) Främmandet möttes i dörren, för när dom for kom Johanna och Jens som stannade över på middag.. dom tajma in pizzan otroligt bra. Dom blev kvar hela kvällen, jag och Johanna dela på en flaska vin medan Jens och Jens drack för när klockan var slagen utgång gick dom på Kalles, men då var det dags för mig att hoppa isäng så jag skulle orka upp och jobba. En bra fredagkväll iallafall :)
Igår gjorde vi inte alls särskilt mycket, vi gjorde middag och sen låg vi i soffan resten av kvällen. Skulle äta ost och kex och en massa andra gosaker, men givetvis somna jag och missa allt de där goda, typiskt! En hyffsat tidig kväll blev det, men lika fullt var jag mer död än levande imorse när väckaren ringde. Nu idag efter jobbet har jag gjort en pannkaka, och ska nu verkligen sanningen fram.. Jag är usel på att göra pannkaka!! Trots specialrecept på i vilken ordning, och olika mängder av allt så misslyckas jag gång på gång. I vanliga fall brukar jag lyckas med 1mm tjock geggig pannkaka som har en svart hård nyans, men idag lyckades jag med en aningens tjockare, något mindre geggig med en lite mer brun nyans, men bra blev den inte! Kan hända den där åker i soporna och jag låter Jens göra ett försök, annars finns ett enkelt alternativ.. be mamma göra en pannkaka! Vi får se hur det blir med den saken..

Nu har jag stökat undan i köket, och faktiskt städat på burkhyllan så de blev lite ordning där. Nu väntar jag på Jens så vi får fara och handla. Den här gången ska vi panta också, nu finns det ingen återvändo. Alla tomma flaskor står i påsar i hallen så nu kan man bara inte missa dom!

Oj vad jag längtar efter långledigt och påsken, det ska verkligen bli SÅ härligt :)


sovmorgon!!!

Jag sa ju igår att jag skulle sova ut idag, och det kan man väl säga att jag har gjort! Vaknade 11.44 måttligt nöjd, sovit bort hela förmiddan men jag måste då vara utvilad och det känns då faktiskt som att jag är ganska pigg. Fast det hade nog varit mer passancde att kliva upp där vid 10 när Jens skickade nå sms som jag förövrigt svara på och alldeles tydligt somna om. Nåja, de är bara ra tag i dagen nu istället då. Har precis ätit en smörgås och funderar på att hoppa i duschen. Borde verkligen stöka ihop här hemma lite, är som trevligare att ha de lite fint och bortplockat när det är helg. Tror jag ska fråga lite snällt om Jens kan tänka sig att dammsuga när han kommer hem för han hade visst kortdag idag så han kommer hem snart och de är ju roligt när jag då är ledig!

Igårkväll efter surströmmingen for jag och Tessan ut och "söndagskörde" på en torsdag. Vi körde och körde och körde, pratade, lyssna på lite musik och tittade oss runt. Säkert i ett par timmar var vi ute och rantade. Hälsade på Linda Andersson en sväng också och de var roligt att träffa henne. Är alldels för sällan man ser henne!  När jag väl kom hem hade Jens precis kommit hem, så vi for på backen och lämnade hans bil som dom skulle låna. Han har fått köra pärla idag och jag är utan bil fast eftersom jag tycks sova bort hela dagar så behöver jag ju då ingen!

Det tycks då inte vara populärt att svara i telefon idag, provade ringa Linnea.. mobilsvar, Julia.. inget svar.. Johanna däremot svara, men hon satt på poahästen så hon hade lite svart att prata. Tänkte jag skulle ringa Josse som jag inte har pratat med på huur länge som helst (för länge), men hon svarade inte heller. Fast jag blev då inte så överraskad över de, för vi ringer mest bara om varandra. 

Jag längtar till sommaren, träffas hos nån på eftermiddan, kanske grilla lite och sitta ute resten av kvällen! De är allt bra härligt med sommaren :)

Nu ska jag plocka undan här, tömma soporna, bädda sängen, och se vad den här dagen kan tänkas erbjuda!

surströmming

Idag är det dags för surströmming åter igen, men idag är det på västergatan 17 det bjuds på surströmming. Så dit ska jag och äta middag idag, givetvis skulle ju Jens också med men nu var han då visst tvungen jobba över. Det är ju så typsikt!! Nåja, jag får fara själv inte är det värre än så. Så nu är jag bara hem på en kort visit, ska vara där 17.00. Och imorn är jag ledig, och det känns helt underbart! Jag ska inte kliva upp klockan 6 imorn som jag nu gjort 4 dagar irad.. och när man inte är van så är det tungt med morgon flera dagar irad. Men imorn, (äntligen!) ska jag sova en stund längre. Det är nu härligt att vara härlig fredagar, fast de är klart.. hade ju varit ännu härligare om jag hade varit ledig hela helgen. Men jag ska inte klaga, jobbar 8-14 bägge dagarna så bättre kunde de ju inte bli.

Funderar lite i vad jag ska sysselsätta mig med imorn, en städning hade ju suttit på sin plats men de kändes som tungt på veckans lediga dag, och inte vilken dag som helst utan en fredag! Så vi får se vad som händer! Undra vad man skulle ha gjort ihelgen då? Jag hoppas på nå kul, fastän jag nu jobbar så slutar jag ju faktiskt klockan 2 och då har ju dagen knappt börjat :)

Nä, nu ska jag göra mig klar och börja bege mig iväg!

onsdag

Jag är alldeles dagvild, går som i tron om att de är tisdag.. men det är ju faktiskt onsdag! Är hemma på 2lunch" nu i 4 timmar. Har hunnit vara på Dollarstore en sväng och handla lite sånna där bra att ha saker typ som, plastfolie, matlådor, engångsartiklar, glödlampor osv. Sitter och funderar på om jag skulle ha farit och handlat lite för jag kommer ändå inte få nå vettigt gjoort här hemma eftersom jag mest bara går och väntar på att börja om igen.
 
idag är det ju 1 april så man får va på sin vakt så man inte blir grundlurad.. än tror jag att jag har klarat mig från nå aprilskämt, vad jag då vet.

Nä, jag hade inte sådär hemskt mycke att berätta idag så jag tror jag far på affärn istället!


        


   

Såhär ser det ut på sundsgatan 33, ni får väl ha lite överseende med den obädade sängen och lite annat skräp som syns lite varstans :)

RSS 2.0