Blogger awardJag har fått en sånn här award av Erica.Thank the person who nominated you for this award.
Copy the award and place it on your blog.
Link to the person who nominated you for this award.
Tell us seven interesting things about yourself.
Nominate seven bloggers.
Post links to the seven bloggers you nominate.


7 (o)intressanta saker om mig:
1. Jag är oerhört pedant när det gäller ordningen hemma, nästan så de blir jobbigt när Jens inte är av samma karaktär.
2. Jag biter nå kopiöst på naglarna.
3. Jag har fortfarande prövotid på körkortet.
4. Jag äälskar att tända ljus, de räcker inte med ett eller två utan alla lyktor som går ska tändas.
5. Jag är som besatt av tv-såpan Tre kronor, Rederiet är avklarat sedan länge.
6. Jag är i princip beroende av Coca cola.
7. Jag är som tokig i att köpa glas, 15 olika sorter och former i kökskåparna och långt ifrån alla kommer till användning.


I min tur nominerar jag, Linda E, Sara E, Emma, Madde, Tessan, Sabina och Julia.

oops..

Jag glömde ju..

jag längtar efter den här lillskiten, som inte är så liten längre!och givetvis efter den stora killen också men blogg.se tyckte inte att han skulle behöva hamna på bild här, så då får det va!

Godnatt!Ingen rast, ingen ro.

De är full matning mest hela tiden. Kom hem igårkväll, med en ljudbok i högtalarna så gick dom där lite dryga 30 milen snörovast!  Här hemma är det så tyst och stilla utan kille och hund, för en dag var det skönt men nu börjar de bli väldigt tomt och ensamt.

Utbildning idag då på framnäs, sen for jag iväg för en stund med Nils och avslutningsvis en lyx cappucino på Nodo med L, J och S. På hemvägen sprang vi in på Cubus och innan vi klev innanför dörren så nämde jag något om att de är en affär jag aaaldrig hittar nå på, men jag misstog mig. Kom hem med 5 linnen och 5 par sockar för endast 395kr, väärsta fyndet om ni frågar mig.

Nu ska resterande av pengarna sparas för Ikearesan som är inplanerad nästa helg. En ny vårinredning här hemma och sen tänkte jag att husvagnen ska få sig en ny färgklick från lila som de är i nuläget.

Kvällsfikat som idag består av några glas coca cola och lite chips ska jag ta och fortsätta med, sen är det dags för sängen!

Imorgon väntar utbildning (igen..), handling och packning för på torsdag klockan 11 lämnar jag Piteå för troligtvis sista svängen till vuogga. Ska visst bli bjuden på lite hämtmat av mamma imorgon också, så middagen är räddad!
Nä, kvällsfika sen sängen!


fjällen

I vanlig ordning så snoozade jag ett par tre fyra, fem!! ggr imorse. Sjätte gången var det ett sms jag vaknade av, ett glädjande sånt. Var nämligen Jens som skrev att de var dags att börja packa för vi skulle fara till fjällen, med andra ord han är på väg hem! Så jag stutsade upp ur sängen, tog den obligatoriska morgonprommisen med Jerry. Väl när jag gick så insåg jag hur satans ont jag har i benhinnorna så de var rent plågsamt att gå. Man ska helt enkelt inte he sig ut och springa som jag gjorde häromdagen. Dumheter!

Nåja, vi ska ju som sagt fara på en liten stund, jag måste packa och duscha. Men först ska jag dricka ur kaffeglaset som jag håller på med, ta en påtår och sen ska jag sätta igång!

De blir en kort visit där uppe, på måndag eftermiddag får jag ta bilen och köra hem själv, utan Jens eller Jerry. Men då åker jag upp igen på torsdag mitt på dagen så de blir nog bra vilket som :) Jag har ju mina nya rallydäck så de är ju nästan så de är kul att köra bil. Dom är värd vartenda öre kan jag tala om, pärlan går ju rent stadigt på vägen som den aldrig förr gjort så jag är nöjd!

Trevlig helg!


däckbyte

Igår fick jag domen, jag behöver nya sommardäck. Kul värre! Men nu är de överfört och betalt, nu fattas bara att stoppa på dom.
Bilen behöver städas, inte de bästa föret ute med hund. Min fråga är, vars är kombin??! Då håller sig skiten där bak åtminstone. Nu är fallet inte så i dagsläget, så pärlan bör/ska/måste få sig en omgång eventuellt ihelgen.

Imorgon ska jag på jakt, ett par vår/sommarskor är vad jag behöver. När vi kom hem från fjällen sist så hade det ju visst vänt under tiden så vinterskorna känns aningens avlägset. Egentligen skulle jag väl behöva mig lite nya mer våriga kläder också men de kan hända får vänta. Rom byggdes inte på en dag!

Nu är Jerry rastad och klar för natten, så jag ska nog göra mig själv klar också. Godnatt!


surt

Av två sista planerade helger i vuogga så blev de att jag är hemma själv i 1½ vecka istället. Ordnat ledigt helt i onödan. Undra på om man inte är vidare värst munter?! En förlust på flera tusen kronor och trist så fördömdad!
Ännu en valborg utan Jens, inte för att de egentligen spelar roll men just nu känns allt åt pipsvängen! Jag som verkligen såg framemot dels kommande helg och nästa..

Jens blev inte speciellt drabbad av eländet, han får sig en sista bästa vecka där uppe han.. men inte jag!

usch fy och blä!

verkligheten kommer ikapp!

Nu är vi hemma, eller rättare sagt igår svängde vi in volvan på parkeringen. En alldeles underbar semester har vi haft, härligt väder och sällskapet har de inte varit något större fel på om jag så säger! Hade mer än gärna stannat en vecka till, turligt nog så åker vi ju upp igen på fredag. Lite färg har vi faktiskt fått, tro de eller ej men t.o.m JAG har en lite annan färg på nyllet nu än när vi for och faktiskt inte bara rött, utan en lätt lätt LÄTT brun-röd ton.

Veckan är i full gång, i vanlig ordning är den fullspäckad med tvätt, arbete, tupperwareparty och åter igen packning.

Nu ska jag duka undan kräftsoppan som blev lyxmiddagen idag! Vi hade ju en himla massa mat över sen förra veckan när vi haft sånn tur och blivit bortbjudna på middag många av dagarna, så matsedeln för iveckan är spikad, de blir missad mat från vuogga.

Några bilder från fjällveckan måste jag ju lägga upp!


Jerry och dom andra grabbarna skruvar i skotern..Jennifer och JohanNils och Jens som kollar så allt ser bra utEn av tre härliga dagar i JäckvikkGrillmiddag #1 hos Jennifer och JohanSol ena sekunden och snöstorm i nästa..Skotta lite sittplatser..En eftermiddag i en dal, killarna for för att kolla om vi skulle ta oss ner den vägen men vi blev sittandes för dom tog sig inte upp igen!Jerry stormtrivs i pulkan..Är inte så dumt att springa runt och jaga snöbollar heller. Här i väntan på att nån ska kasta åt han..En rätt så nöjd Jens över att fått koppla lös pulkanJens och Johan tog disken, teamwork hade dom.. enligt dom själv.Nu är de slut på de roliga, vi har iallafall haft de alla tiders och mer därtill!!


tomt!

Ja.. lite mindre än en timme kvar av denna enorma arbetsdag och jag ser verkligen framemot att få komma hem. Väl hemma ska jag packa så det är en sak mindre att göra imorn sen ska jag ögonaböj isäng. Har ju dock värsta lyxmorgonen imorn, dels börjar jag inte förens klockan 8.00 och sen har jag ingen Jerry att gå på promenad med, han har nämligen följt upp till Långträsk med mamma och pappa så man kan som säga att han redan påbörjat sin husvagnssemester. Den enda jag behöver tänka på är Meja, att hon får gå hem.. och ja, mig själv då.

De är verkligt tomt utan Jerry där hemma.. ingen som sprnger och stutsar omkring som ett annat tok. Man kan ju tro att de är skönt, men faktiskt är inte fallet så. Snarare åt andra hållet!

Vi ska i 10 dagar klara oss utan internet och TV, hur ska det gå? Rena stenåldern kan jag tycka.

Nä serni, nu ska jag börja förbereda mig för hemfärd!


påskhelgen 2010

Påsken är förbi och passerad, en massor bra helg har vi haft. Söndag och måndag bjöd på kanonväder så de var bara på solskyddsfaktor och jag tror (hoppas) jag fått lite färg, vi ville verkligen inte hem på måndageftermiddag! Turligt nog far vi upp igen på fredag för att stanna i 10 dagar, DE om något ska bli härligt :)

Ett besök på akuten i Arjeplog har vi också hunnit med, Jens kraschade ordentligt så nu är han rätt så halt, ont i ryggen och 8 stygn på armbågen. Nåja, de gick bra.. vill inte tänka på hur de hade kunnat sluta.. 

Tråkigt nog har jag inte lyckats ta en enda bild, som jag bittert ångrar nu.

Tre fullspäckade dagar med jobb, tvätt, matlagning, handling och packning framför oss!

En bild som jag knyckte från Sabina. Jag och Jerry i pulkan, Jens som chafför.


RSS 2.0