110131

Helgen har vi spenderat i vuogga, tala om avkoppling!!
Fredagkväll när vi kom upp så hann vi inte mer än stanna så kom Johan och Jennifer för att hjälpa oss att bära soffa och väskor, skotta fram förgården och taket, osv. Vi blev fort färdiga för kvällen, tacksamt om något!! :]
Lördag hade vi turen att vi blev bjudna på middag, massor god mat dessutom. Så våran helg har varit jätteskön!

Såklart har vi hunnit med en skotertur både lördag och söndag, omän Jens körde som en kärring för att det inte ska guppa och skumpa alldeles för mkt så fick jag äta upp det söndag em. och kväll. Gjorde väl inte från heller allt jag gått an där uppe ihelgen med att fixa och dona. Jag får vackert ta de lite lugnare hädanefter!

Innan vi for så hämtade jag ut mitt efterlängtade paket, nämligen barnvagnen. Den var fin som hon sa och jag har inte blivit lurad. Så nu står den här i ett hörn av vardagsrummet och lär nog få stå där till de är dags. De närmar sig med stormsteg :-)

Jerry är promenerad, veckans mat är handlad, köksbordet är inoljat, kylen rensad från gammal mat.. det som återstår är att gå ner med soporna. Sen ska jag göra mig en tassimo latte och må gott :-)

LiggdelenSittdelenSjälva "rummet" i förgården. Kommer väl se ut såhär på ett ungefär, fattas nån liten pryl här och där än.Nu ska jag springa ner med soporna!  

Drottningbakelser/veckans mat/city cross!

Idag, måndag till ära har jag gjort drottningbakelser som jag tänkte vi skulle äta ikväll.Nu var de bara så att Jens for iväg på möte på vallsberget och sen skulle visst han och jerka ut och springa, såå.. vi lär ju få avnjuta dom där inatt.
Jag får väl äta en hallon/blåbärs muffins så länge :-)

Idag har jag rensat och kastat en massa grejjer som bara ligger i garderoberna och skräpar. Så nu helt plötsligt har vi en hel garderob till övers för lilla bejbisen. De har tagit mig hela dagen så städningen av golven har jag fått lämna till en annan dag. Den enorma tvättkorgen hann jag iaf ta itu med.

Igår var jag duktig, skrev en matlista för veckan och handlingslista därefter. Tog Jens med mig på coop, handlade för cirkus 500kr och vi har mat för hela veckan. Wounderful!

Idag, måndag: Korv och stuvade makaroner.
Tisdag, Jag jobbar kväll så jag tar med mig cottage enchilados från igår och Jens äter rester från idag.
Onsdag, Stekt fläsk, potatis och löksås.
Torsdag, Köttbullar och makaroner.
Sen har vi kycklinggryta och ris till övers som vi får äta nästa vecka.

Helgen lämnar jag öppen för då ska vi ju faktiskt åka upp till vuogga :-)

Till något annat än mat och gosaker..
Nu mest troligt är en barnvagn på väg med bussgods som är addreserad till mig.
Äntligen har jag hittat en! Hoppas bara den är lika fin som de är påstått, så jag inte blir grundlurad men de ska vi väl inte tro :-)


Lilla bejbisen sparkar och lever rövare där inne mer och mer, för någon dag sen var de rent så det syntes utanpå. Faktiskt första gången jag sett de. I övrigt mår jag lika bra som jag gjorde från dag ett, tackar vi gudarna för. Ja visst, jag börjar känna mig ganska otymplig och klumpig men de är nog bara början på hur jag kommer känna mig lite längre fram.

Nu ska jag nog göra ett ryck och skura av toaletten!
onsdag

Gokväll!

Inte ens tre timmar kvar av min låånga arbetsdag, korkad som jag var hade jag lagt en delad tur och på min lediga tid inföll sig personalmöte. Lyckat, mindre lyckat kan man väl som säga.

Igår var jag hos BM för vecka 25 koll, HB värdet hade sjunkt ytterligare littegrann så nu var de nere på 112. Annars såg allt mkt bra ut, magen mätte 24cm och hjärtat pickade på och mitt blodtryck var mkt bra! Såhär i veckoräkningen så är vi idag 25+5, tänkte så ni vet att de går framåt :]

Guu så jag längtar till helgen, det ska bli så skönt att vara ledig! Skulle väldigt gärna hitta på något skojj så om nån har förslag så är ni välkomna med dom :]

Kolosalt karramellsugen har jag blivit, de vattnas i munnen bara av att tänka på godis. Just nu skulle jag kunna ge vad som helst för en riktigt god ihopblandad lösviktsgodispåse från kioskpiraten.. :-)

Nä nu ska jag kolla blocket för trehundraelfte gången idag ifall de kommit ut någon barnvagn i rätt färg, inte för gammal, rätt pris, och "utrustningen" jag vill ha :-)


obra!

Ont i kropp och huvud, så känner jag mig. Obra! Men än då länge har jag klarat mig från alla magsjukor som flurerar runt omkring, peppar peppar! Kan tycka att jag gjorde bort de sist för några år framåt :-)

Har idag fått hem ett brev från försäkringskassan som givetvis saknade en del uppgifter, de var då visst inte bara ett för at få lite ersättning av dom!

Som jag nämt tidigare så har jag jobbhelg att se framemot igen, men efter den så har jag två i februari och sen får vi väl se hur många jag får i mars, men som mest har jag bara fyra helger kvar att jobba på vääldigt länge. DE känns mer än bra :-)

Nu ska jag agera datahacker och försöka få igång ljudet på datorn så jag kan vara lite nostalgisk och se Änglagård ett och två!

'

Mysjerry tidigt imorse strax efter att husse smällt igen dörren och farit på jobbet ;-)

Lördagmorgon

Kolosalt trött är vad jag är.. de riktigt sivder i ögonen. Ikväll ska jag lägga mig i vettig tid, nu är det färdigt med att nattsudda för min del.

Annrs så är jag inne i en jobbhelg, känns ju lagomt möttot när det kommer en likadan nästa helg. Ibland vet jag inte riktigt hur jag tänker, för jag har gjort samma misstag i februari att lägga dom efter varandra. Men de är bara så vackert bita i det sura!

Ikväll blir det älgfransyska i stekpåse till middag, de kommer nog bli alla tiders. De här med stekpåsar är grejjer, köttet blir saftigt, gott och sen behöver man knappt diska efter sig. Helt i min smak :-)

Idag har jag lite ont i ryggen, kanske har att göra med skruvandet av gardinstänger igår eller så snöskottningen för det värker lite som träningsvärk. De är såhär när man har den mest vältränade kroppen i världen som dessutom lagt på sig några kilon som inte annars brukar sitta där.

Nä hörni, om lite drygt 2½ månad tar jag ledigt från jobbet för en tid, det känns SÅ braa :-)

Hej hej!RSS 2.0