En trevlig kväll!

En jätte trevlig kväll igår! Filmen kan vi väl diskutera, alldeles för lång i min smak. Vissa slumrade till och andra drack mest ur sodastreamer flaskan, så den fick nog inget toppbetyg av oss i varje fall ;)

Idag är det arbetsdag, likaså imorn. Tisdag är min lediga dag och den ser jag framemot!

Nästa helg är fullspäckad, bretonträff/hundkurs i Boden, dop av lilla Evert, 1-års kalas hos Hugo. Ja, vi kommer ha fullt upp men bara med trevligheter så de blir ju kanon! Känns som jag är ute i god tid med nästa helgs planer men jag längtar!


Nä, nu ska jag arbeta vidare men jag ville bara säga tack för igår tjejer!!

Bilder kommer..


SATC 2!

Helgen är här. Min helg innebär jobb, men nog går det också.

Imorgon är det bio och nått vinglas som står på schemat, de ska bli kul! Så omän jag jobbar ihelgen så kommer jag hinna med lite trevligheter också.

Jens har farit upp till fjällen en sista sväng, dels för att hämta hem vagnen och sen för att få köra skoter en sista gång för den här säsongen. Han kommer hem imornkväll så de känns inte så allvarligt att han dragit iväg, nog klarar jag och Jerry oss!

Skulle tro att inget hänt sedan sist jag bloggade, har varit på stan tre vändor inom loppet av två dagar men ingenting hittat! hopplöst fall sa doktorn. Nä, nu löjg jag.. två leggings har jag kommit hem med. Så frågan är ju vad sjutton jag ska ta på mig imornkväll. De slutar väl ungefär som vanligt, halva garderoben är urdragen, tappat humöret, och mest troligt det jag tog på mig först kommer vara det jag far iväg i.

Trevlig helg!

vardagsrummet

Nu kommer dom utlovade bilderna på v-rummet sen jag bytta möbler till vitt!

Ni får ha överseende för någon fot som sticker fram, en hög med apelsinskal, en ful hundbur/bädd mitt i allt och dom värdelösa bilderna. Någon fotograf lär jag aldrig bli.
Tyvärr så hade jag inga före bilder!


försmak på sommaren!

En jättevarm och härlig helg har de varit. Trevligt att ha Julia och Niklas hemma, en av sakerna som gjorde att helgen varit så bra som den varit!

En kort resume av helgen, torsdag hade vi älvsbyfrämmande dvs. Johan och Jennifer, kul att dom tittade förbi. Hoppas vi att planerna för helgen går i lås, visst? :)
Fredag blev de party på mörtis (sommar om något..). Lördag åt vi lunch med Johanna på stan och sen satt vi oss i södra hamn i solen, härligt! Kvällen blev gaanska så lugn, ett besök på björkgatan hos Sabina och Jonas. Blev en tidig kväll till ljudet av cruisingen nedanför sovrumsfönstret men det bekom mig inte, sov som en stock!

Måndag nu och ny vecka, som alltid fullspäckat schema i stort sett hela dagarna. En ny grejj på listan är inlines, ska leta fram mina! Jens pratade om att köpa sig ett par så jag blev som sugen jag också, men då gäller det att hitta mina som för övrigt är 3 storlekar för små men för snål för att köpa nya när jag ändå vet hur jag funkar, kommer säkert inte använda dom vidare mycket.

Hoppas att den här veckan går fort så vi får (mest troligt) åka upp till fjälls till helgen, sista turen för iår och förhoppningsvis den härligaste av dom alla!

Tack för ihelgen, tänkte avsluta med en bild på mig och Julia men de gick inte vägen.. så de får bli senare!
risk för sjukstuga

Jens är ganska så sjuk, sådär ont i kroppen och tydligen helt död så han knappt orkar prata i telefon. Jag har frusit i stort sett hela dagen, lagomt ont i kroppen och halsonten börjar smyga sig på. Tror jag mår lite illa också (notera tror). Egentligen gör jag nog inte det, men jag råkade läsa ordet magsjuka någonstans. Jag vill inte bli sjuk!

Nog om det, vardagsrummet får sig en liten renovering. Just nu liknar det ett bombnedslag men det ska så smånigom ordnas upp, men de måste bli senare iveckan. Kanske det kommer någon bild när projektet är färdigställt, vi får se.

Nu ska jag göra ett ryck på bygget!

godmorgon!

Vilken start på denna torsdag. Till att börja med så gjorde Jerry morgon 04:45 när husse gick genom dörren, han sket blanka fan i att matte gäärna sovit en eller två timmar till. Jag lyckades dra på uppklivningen till 05:08, sen orkade jag inte höra hans ljuva stämma nå mer så de var bara klä på sig och gå ut för att kissa.
Vem tror ni ligger nedanför mig och sover som en stock nu? mm, Jerry! Själv har jag snurrat runt i sängen och läst tidningen sedan dess! Men nu finns det ingen återvändo längre, jag måste hoppa i duschen.

Inte nog med denna tidiga morgon, när vi stod här ute, Jerry satt och kissa och jag stod halvsov typ mitt på sundsgatan i refugen/mittsträngen, så kommer en kille på cykel och skriker sen "plockar du inte upp skiten!?" Ni ska tro jag blev irriterad, framför allt med tanke på klockan. Han fick ett mycket surt svar tillbaka, "Jo, men de är svårt att torka upp piss!!" surkarten där svarade mig bara med ett "jaha.. " och cykla iväg. Han skulle ju kunna börja med att se skillnad på om hunden gör behov ett eller två, sen kan han ju faktiskt avvakta att anklaga innan han sett om man lämnar skithögen och går därifrån eller om man faktiskt plockar upp de!

Nä, nu ska jag hoppa i duschen! Vore ju skam om jag skulle bli tvungen stressa och bli sen när jag varit vaken i hyffsat god tid!


vårrustning!

Mina planer för helgen är att vårstäda både hem och bil. Jag säger mina för Jens ska ändå till att jobba hela helgen så jag och Jerry får klara oss på egen hand. Bilen måste tvättas in och utvändigt, hemmet är invarderat av dammråttor och sist men inte minst, tvättkorgen är ööverfull!

Söndag blir det en tur till Ikea med mamma, är i valet och kvalet om vi ska byta ut våra vardagsrumsmöbler till vitt istället för svartbrunt som vi har nu. När jag frågade Jens vad han tyckte så var han emot, han såg bara arbete framför sig och tyckte de var fint nog som vi har det nu. Tyvärr får han nog inte bestämma, han får vackert hjälpa mig att bära upp dom gamla möblerna på vindan och sen skruva ihop dom nya. Jag tror de kan bli ett lyft för sundsgatan :)

När jag sitter och kollar på hemsidan så kan jag som redan nu säga, det kommer bli en dyr ikea-resa. De är så mycket jag vill ha! och framför allt, behöver och måste ha ;)

 

 


bilder på begäran


Jens börjar kunna det här med att koppla lös pulkan, illa kvickt går det också.. ;)Jerry fick sig en lekkompis, ingen gladare än han!Såhär kan det också gå..I Gojaurstugan..Jerry i bilen på väg till NorgeValborgsmässoafton i våran husvagn, innan vi gick till öltältet!En oootroligt nöjd fiskare!Fisken innan den åkte in i ugnen!De var allt för del här gången tror jag allt!


valborgshelgen

Som vanligt, uppe i vuogga så har vi haft det kanon! Omän vädret inte varit på våran sida, så har vi haft härliga kojdagar ändå. Det är ganska skrämmande, igår eftermiddag trotsade vi vädret och for iväg på en liten tur.. det fanns inga leder uppe på fjället kvar. Ni kanske tror att all snö tinat bort, men i själva verket har det kommit så mycket snö att de enda som utmärkte leden var pinnarna, inte ett skoterspår kvar. Första maj och ett par dm nysnö! De är härligt, eftersom vi har en helg till inplanerad där uppe! I övrigt känner jag mig ganska nöjd med årets skoteråkning, vi har lyckats med x antal mil :) Suget efter en till skoter är stort, Nilaåkandet är iofs varmt och väldigt vindstilla men ack så mycket tråkigare så den som lever får se!

Kom hem i eftermiddag, Jens och Johan trotsade vädret ännu en dag men när jag likaså skulle hem tidigt så åkte Jennifer med mig, de går betydligt mycket fortare om man har någon att prata med under tiden så de var väldigt tacksamt!

Jag hamnade i verkligheten rätt omgående, hann i princip bara hem och duscha för att sen hamna på jobbet. Men nja, de är härligare att vara ledig ;) Dock är jag kanske inte den som ska klaga, kan nästan räkna arbetsdagarna senaste månaden på en hand, de är illa för en som faktiskt jobbar 100% så de kommer jag vackert få äta upp nu istället.

Bilder från helgen kommer i ett senare skede!


RSS 2.0