långträsk, resan som aldrig blev..

En helt vanlig tisdag var det, jag och Linnea kom på att vi skulle fara upp till Långträsk på kvällen efter jag slutat jobba. En jättebra ide kan man ju tycka, passa på vara ute i det fina vädret! Men så jättebra blev de inte..
När jag slutade jobba så for vi förbi Sofia i Lillpite och drack kaffe och fika med övriga från Kollektivet, klockan blev mycket men iväg tog vi oss. For förbi övriga familjen lindkvist och hämta räkor som vi gick in på Ica för att köpa men kom ut med allt annat än räkor. Nåväl, for till pappa och hämtade hans bil och på vägen till Långträsk mötte vi bla två harar och en räv. Upp kom vi oss,men inte så mycket längre.. Låser upp förgården som går alldels utmärkt, kliver in och ska stoppa nycekln till husvagnen i låset men de gick sådärr, en rätt så böjd nyckel som vi förösker räta till och den går av!! Så det var ju bara vända hem det, lagomt kul...
I bilen på väg hem rätt så irriterade kommer vi ju på att Linnea har lämna sina bilnycklar inne hos pappa som ligger och sover och vaknade defenitivt av nån telefon. Jaja, inte nog med det.. vi tog hans bil till stan, parkerar utanför Linnea och ska gå upp till hon och fika. När vi kommer fram till hennes dörr så upptäcker vi ju att hon har sina hemnycklar i bilen i roknäs.. Det gick bra för oss!!.. eller så inte. Så vi fick gå över till andra sidan vägen hem till mig och ta fikat här. Sen som om det inte vore nog så ser vi ju att Linnea har borta sin kamera.. och undra vars den då kan vara! Jo, idag kommer vi ju då på att den ligger i Långträsk i förgården... Det har gått sådär med allt.

Nu ligger jag då i soffan och Linnea bredvid, nyss ätit några smörgåsar och stoppat i en tvättmaskin som vi väntar på för att kunna gå och träna. Förhoppningsvis går det bättre med det :)

Kommentarer
Postat av: sussa

vilken resa du =)

2008-04-24 @ 11:24:11
URL: http://suziQ.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0