storhandling på Coop!

Jajemnänsan, de har jag gjort efter jag sluta jobba ikväll.. var och storhandla på Coop med mamma! De ser alltid så mycket ut när man kommer hem med flera påsar fulla med mat, men sen när man har packat in allt där det ska vara så är ändå kylen inte speciell full.. märkligt de dära =) Fick mig även en allahjärtansdag present som jag då valde själv.. en kruka med två blommor som passade alldeles ypperligt i mitt vardagsrum =) Har även hunnit vara och köpa mig en lampa till köksfönstret idag.. blev även det mycket bra! När jag tänker efter har jag hunnit med en hel del idag, klev upp och for och träna.. sen for jag, Linnea, Johanna och Teddy förståss och grilla en sväng! Men i min smak var de lite för kyligt ute idag =) Sen efter det så for jag då och jobba.. så jag har varit effektiv idag!

Imorn har jag inga speciella planer mer än att jag ska iväg och jobba en stund! Men de finns en del saker som jag skulle behöva hinna med imorn.. men de får vi väl se hur de blir med den saken =) Är däremot vilodag från all vad träning heter imorn!

Nä.. nu ska jag kanske ta och hoppa isäng, har precis varit ut med soporna från de jag rensade kylen och vinkat av Linnea för ikväll =)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0