ombyggnad pågår

I nuläget är min blogg under ombyggnation, och iom att denna torsdagskväll är rätt fullspäckad med tvätt och annat stök så skulle jag tro att så här kommer den se ut ett tag. Imorn far vi upp till vuogga åter igen, en sista sväng som sagt. Ska bli kul! Alltså vinter/våren går nu fort.. nog trodde jag att jag skulle hinna med fler skoterturer än såhär, men de kommer ju fler vintrar.. synd att de är så långt mellan gångerna bara. Men snart är det sommar och de har ju sin tjusning det med, med allt vad sommar innebär.

Tanken var att jag skulle jobba dag i sommar, men det blev ändrade planer. Jag fick ett erbjudande om att gå natt istället, för det vikariatet kommer sträcka sig betydligt längre, hur länge vet man inte men man skulle kunna säga i all onändligthet som det ser ut idag. Så om allt går som det ska, så är jag tillsvidareanställd åt Piteå Kommun inom inte ens 10 månader, och det mina vänner kan jag säga.. är en härlig känsla!! :) Så jag hoppas innerligt att jag får gå åteminstone tills jag kliver över mina 730 dagar, sen får dom göra bäst dom vill.. men ett jobb får jag då, vars eller om det är dag eller natt det vet man ju inte heller, men det är ett typ "fast" jobb. Det här med vaken natt vet jag inte omd et är min grejj, men jag är betydligt mer ledig och sen så är det för ett gott ändamål. Och inte nog med det, jag har "semester" PDOL-veckan. Det kan inte bli bättre :)

Nu är det en sen middag som gäller, sen gärnet ner i tvättstugan för att sen packa för morgondagen. Sen hade jag tänkt ta en dusch och vänta på att Jens ska anlända hem. Det känns som att mitt tidsschema inte kommer hålla.. men jag får göra mitt bästa!

Imorn när jag slutar klockan 12 så tänkte jag ta mitt pick och pack för att bege mig till Långträsk, vara med mamma och pappa en stund där och sen får Julia och Niklas plocka upp mig när dom kör förbi så vi sen får bege oss mot vuoggatjålme. Vi får hoppas på det bästa, att solen skiner över oss ihelgen. Jag har garderat mig, solskyddsfaktor 50..  nu kan jag bara inte bränna mig!

Nä, maten kallnar och klockan går.. trevlig helg på er! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS, måste ju kännas skönt fastän inte allt är solklart me jobbfronten=) skulle oxå vilja till vougga =P ta de lungt me solen höhö

2009-04-16 @ 19:12:02
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj han inte se du skrivit =P

på mörtgatan i en 3a =)

2009-04-16 @ 19:13:27
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: Linda

men grattis! kan inte lkjuga och säga att jag inte är avis, för det ÄR jag =)

ha det bra uppe i vouggA!



vi vet inte om det var magsjuka eller ej, men det verkar då vara över nu, puh!

vi nblir nog bara hemma i helgen, ta det lugnt och mysa på =)

2009-04-16 @ 20:08:43
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, nu är jag hemma så det är bäst du kommer hit men kanske inte just nu.. grejer ÖVERALLT :) Då ska jag bjuda på fika så kan vi snacka lite skit :)Bli inte för brun i vougga bara .

2009-04-16 @ 23:30:19
URL: http://emmaalundqvist.blogg.se/
Postat av: sussa

Jo djupviken äre inge fel på =)

ja går ut nu i maj, så snaaart.. ja är så less på skollivet..

2009-04-17 @ 09:18:34
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: Emma

ja men du det låter juh riktigt bra :)



Känns bra att va tillbaka men bara jobbigt att få ordning i lägenheten.. har SÅ mycke skit.. jo blir kvar över sommaren :)



Ja men det är juh tur det-

2009-04-17 @ 13:32:24
URL: http://emmaalundqvist.blogg.se/
Postat av: sussa

MEN HAHHA SMIIIID ja gillar de =D hahah

2009-04-17 @ 15:36:17
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: sussa

Föresten, vars riktigt bor ni då?? =P man kanske får hälsa på nån gång, var ju inte igår hehe å varje gång man ses på krogen brukar de ju bara bli ett hej inte bra =P

2009-04-17 @ 15:38:01
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj, det var hur mysigt som helst. Bra väder de flesta dagarna. Vi åkte skidor i Riksgränsen och åkte skoter ute på Torneträsk. När det var dåligt drog vi till Norge :)



Okej, så härligt. Se till att njuta i det underbara vädret! :)



Absolut, vi tar en date med hela högen när alla är hemmavid!



Kramis från soliga Öjebyn

2009-04-18 @ 11:21:00
URL: http://sassabarill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0