pannkaka

Då var den här jobbhelgen över för denna gång så nu är det tre veckor kvar till nästa, skönt!

Ihelgen har vi inte gjort så mycket, fastän vi har gjort mycket. Fredag gick jag ju ner på stan och åt lunch med Linnea och Sabina på Nodo, jätte trevligt.. tiden sprang iväg mot närmare två timmar av allt surrande. På eftermiddagen när vi kom hem så fick vi främmande, Per och Linda och förståss Harry och Kajsa kom och hälsade på för att se hur vi hade det. En stund senare droppade även Sara och Andre in. Kul :) Främmandet möttes i dörren, för när dom for kom Johanna och Jens som stannade över på middag.. dom tajma in pizzan otroligt bra. Dom blev kvar hela kvällen, jag och Johanna dela på en flaska vin medan Jens och Jens drack för när klockan var slagen utgång gick dom på Kalles, men då var det dags för mig att hoppa isäng så jag skulle orka upp och jobba. En bra fredagkväll iallafall :)
Igår gjorde vi inte alls särskilt mycket, vi gjorde middag och sen låg vi i soffan resten av kvällen. Skulle äta ost och kex och en massa andra gosaker, men givetvis somna jag och missa allt de där goda, typiskt! En hyffsat tidig kväll blev det, men lika fullt var jag mer död än levande imorse när väckaren ringde. Nu idag efter jobbet har jag gjort en pannkaka, och ska nu verkligen sanningen fram.. Jag är usel på att göra pannkaka!! Trots specialrecept på i vilken ordning, och olika mängder av allt så misslyckas jag gång på gång. I vanliga fall brukar jag lyckas med 1mm tjock geggig pannkaka som har en svart hård nyans, men idag lyckades jag med en aningens tjockare, något mindre geggig med en lite mer brun nyans, men bra blev den inte! Kan hända den där åker i soporna och jag låter Jens göra ett försök, annars finns ett enkelt alternativ.. be mamma göra en pannkaka! Vi får se hur det blir med den saken..

Nu har jag stökat undan i köket, och faktiskt städat på burkhyllan så de blev lite ordning där. Nu väntar jag på Jens så vi får fara och handla. Den här gången ska vi panta också, nu finns det ingen återvändo. Alla tomma flaskor står i påsar i hallen så nu kan man bara inte missa dom!

Oj vad jag längtar efter långledigt och påsken, det ska verkligen bli SÅ härligt :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Okej, lät ju som en riktigt skön kväll :)



Vi åkte till norrfjärdningarna, surrade och såg på tv. Men vi var rätt trötta allihopa, så vi åkte då hem innan midnatt :D



Vad har ni gjort denna fantastiskt fina dag? :)

2009-04-05 @ 19:03:25
URL: http://sassabarill.blogg.se/
Postat av: Linda

vi var till stina och danne i lördags och åt middag med dom och så avslutade vi kvällen med lite wiispelande :D

ny vecka, nya tag idag. snart påsk och påskledig för dig, känns skönt förstår jag =)

kram!

2009-04-06 @ 09:25:25
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Linda

så härligt :)

vi åker idag, per ska bara hämta hem skotern från service och s ska vi packa in allt i bilen och sen åker vi tror jag =)

vet inte när vi kommer hem, men senast måndag tror jag då per jobbar tisdag!

glad påsk på er och hoppas ni får det underbart i vougga!

kram från oss, hälsa jens!

2009-04-08 @ 14:02:54
URL: http://lindta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0