tillbaka på sundsgatan

Hemma efter en kanonhelg i sthlm, fredag började vi med shopping tills resällskapet anlände till storstan. Då for vi ut med båt i sthlm skärgård där vi blev bjudna på mat och vin av Johannas farbror. Vi blev avsläppta på Gröna lund där vi fortsatte kvällen, en riktigt toppenkväll!
Lördag ställde vi väckaren så vi skulle vara ute på stan när dom slog upp portarna och de var vi också.. typ. En del shopping blev det, lunch på Strandvägen och middag på mongolisk restaurang med resten av pitegänget som också var på plats i huvudstan. En trevlig kväll de också med god mat. Åt så huden inte räckte till runt magen och sen hade jag ont i den resten av kvällen.. snåltarmen skulle ju också ha alldeles tydligt. Idag var de som bara slå upp ögonen, gå ner och äta frukost och bege sig mot Arlanda expressen, men de var som skönt komma hem på eftermiddagen också, att ha lite kvar av dagen.
Vi blev bjudna på mat på backen idag och efter de tog vi oss hör och häpna en prommis till öjebyn för att hälsa på Per och Linda. De var nybakta bullar som lockade, och sen blev vi kvar så pass länge att vi hann med kvällsfika där också, räkmackor :)
Nu är vi hemma lagomt svettig efter promenaden hem som även innehöll lite joggning.. de rinner svett lite här och där så nu blir det en dusch och sen marsch pannkaka isäng. Nog är säng och sängkläder på hotell skönt, men de kan nog aldrig komma upp i klass som våran egen säng!

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: saraisaksson

tacktack! har ni haft en trevlig tripp? :D

2009-07-12 @ 23:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0