2010



Ännu ett år som börjar nå sitt slut, de har väl varit ett häldelserikt år på sitt sätt även om inga större förändringar har skett, än så länge iaf.

Vi skålade in de nya året, 2010 på björkgatan hos Sabina och Jonas, en jättetrevlig kväll!








I början av året kom vi hastigt och lustigt på att vi skulle bli med hund, eller de hade vi väl pratat om till och från länge och många ggr. Bägge var sugna men vi fick inte tummen ur att bestämma oss, men de vi gjorde och skulle börja leta valpar. På en gång hittade vi dom, i gotland, våran lilla Jerry. Han kan vi ju bara inte ångra :-)



Vinter/våren roade vi oss med att torka kiss och springa in och ut för att få denna gosse rumsren. Iom våran investering i form av Jerry så blev vi tvungen införskaffa oss en nilapulka, detta vi gjorde till Jens stooora glädje :-)



Stora delar av våren tillbringade vi just såhär, solade och mådde gott i vuogga. En jättefin och trevlig vår!

Allt som tiden gick, Jerry blev större och vi knappt tog oss enkel väg till vuogga på en tank i 940:n så blev vi mer och mer i bilbytartankar, som vi iofs varit under en längre tid men de blev mer påtagligt under våren.
Såå i början av sommaren i takt med att husvagnen drogs hem från vintervärlden så investera vi i v70:n som vi slåss om att köra, nästan ;-)

Sommarn kom och min första riktiga betalda semester var kommen, vilken känsla! och vad fort de gick!! En bra sommar med ett par svängar med husvagn, nått partajj och en dag på PDOL.

När den varma och härliga årstiden börjar gå mot kallare och mörkare tider, allt blir vanlig blå vardag, tröttheten smyger sig på så fick vi veta att vi var på väg att bli fyra i familjen. Många och långa veckor som vi grubblade och tänkte över vad vi skulle göra, men nu står vi här.. några månader senare i v.24 och längtar efter att få köpa en barnvagn.. ;)

Hösten har gått i rasande fart om ni frågar mig, i oktober körde vi upp husvagn till vuogga. Gjorde en ytterligare investering men den här gången blev det en förgård.



Lastad och klar i arvidsjaur, redo att påbörja den långa färden i 50km/h i dryga 20 mil.. måttligt less var vi alla innan vi var framme. Nåja, vi hade ju hjälp av snälla människor så allt gick så smidigt som de bara var möjligt :-)

Sen dess har de väl som inget hänt, julen har varit bra som för det mesta. Nu väntar en nyårsafton i norrfjärden med familjen Stenvall/Björkman, Rudholm/Engstrand och Sjöströms! :-) Först ska jag dock upp och jobba några timmar så de är väl bäst avrunda här så jag orkar släpa mig ur sängen imornbitti.

Ett gott nytt år önskar jag er alla!! :-)








Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fin sammanfattning av året! Ses imorgon :) Hoppas det går fint på jobbet! Kram

2010-12-30 @ 23:47:42
Postat av: Madde

Hej! Du får gärna lägga till min företagshemsida som länk här på din blogg! På så sätt hittas jag lättare på Google och liknande sidor! :-) Kram Madde

www.RESTYline.se

2011-01-04 @ 15:03:59
URL: http://www.RESTYline.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0