Dop!

Igår var det dop för gossen, de gick kanonbra men oj så skönt det är att ha de ur världen nu! :-)

Han blev uppvaktad med en massa fina presenter, några tusenlappar i både kontanter och fonder, en bumbo, presentkort på Isaform, bestick, en jättefin och mjuk filt, blomma, kläder och en liten jaktryggsäck med utfällbar stol på. Kan hända att de var något mer som jag inte minns nu bara, sen var hans mormor och morfar så snälla och betalade hela dopkalaset så vi och Filip kan inte annat än vara nöjda :-)

Har ju såklart lite bilder från dagen men sladden och kameran är inte i närheten nu så de får bli en annan gång.

Efter kalasanet for vi till norrfjärden hos Per och Emma, åt kräftor och smörgåstårta eftersom de blev massor kvar. Nu idag har vi varit iväg och köpt en gåstol för en del av pengarna han fick och så en sväng förbi på Djurmagazinet för att köpa nytt foder åt Jerry. Nu får de vara nog på kräk och bajs, men framför allt hårfällningen han har!! Sjuka mängder som lossnar från han, de märks vars han har huserat. Förhoppningsvis får vi ordning på både mage och päls, eukanuba kan slänga sig i väggen.

Pappan Jens och Jerry är borta hela dagen idag, uppskjutning för älgjakten och jaktmöte. Så tror att jag ska stoppa fille i vagnen och ta oss en promenad till djupviken. Städa och tvätta kan vi göra en annan dag.


Nu hoppas vi att de är lite medvind för oss!!


Kommentarer
Postat av: Anna

Visst är det skönt då dopet är över!

Det första vi oxå gjorde för en del pengar som grabbarna fick var oxå att köpa EN gåstol. fråga mig inte varför vi bara köpte en, trodde väl att dom kunde gå i omgångar, men direkt dom började använda dom så köpte vi en till, sen dess har dom i princip bott i dom. Jättebra sätt för dom att roa sig själva.



Hoppas ni har det bra!

2011-08-15 @ 12:23:17
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0