Husägare!

Ja men visst, till slut blev det våran tur. Det har varit händelserika dagar senaste så därför har jag inte hunnit uppdatera.

Jag har hunnit bli ett år äldre då jag fick en massa fina presenter så nu är jag en iPhone rikare, kan hädanefter dammsuga varje dag i husvagn med min nya dammsugare, koka palt och köttsoppa i min nya stora panna, köpa kläder för presentkort, färga och plocka ögonbrynen, och köpa mig något fint till vårat nya hem för pengarna! Ja ni hör ju.. Jag blev uppvaktad :-)

Skriver från mobilen nu sittandes i sängen medan min kaffekopp står klar i köket. Väntar bara på att lilla sockerkaramellen ska somna om så jag kan kliva upp för mig själv en stund..

Åter till husköp.. Förra fredagen på min födelsedag så fick vi veta att vi vunnit budgivningen och nu en vecka senare är vi husägare i hortlax! Lägenheten är uppsagd och vi flyttar i slutet på februari. Fantastiskt!! :-)

Nu somnade fille så ska kliva upp och återkomma sen med lite bilder! Hej så länge..


Kommentarer
Postat av: sussa

JAAA, jag är otroligt glad att vi har gångavstånd till varann. nu känns min flytt ännu mera roligare =)Å va kul att de tillslut kom ett hus som ni letat å kollat =)å de verkar varit en toppen födelsedag å de är du värd =)ni får å köpa årskort på bade hehe

2011-12-16 @ 09:35:08
URL: http://souziq.wordpress.com
Postat av: Lina

Men vad kul Hanna! Stort grattis:-) jag väntar med spänning på bilder!

2011-12-16 @ 13:55:11
URL: http://linaoh.wordpress.com
Postat av: nina

Håller med föregånende kommentar väntar på bilder:) gud så sskoj för er hanna=) Grattis igen:D

2011-12-16 @ 14:21:38
URL: http://niina88.wordpress.com
Postat av: Malla

vad roligt! dubbelgrattis!!

2011-12-16 @ 23:43:50
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0