Sjunde juni

Hej hallå!

Dags för en uppdatering med lite bilder kanske. Föregående vecka var ju en sånn där kortvecka, men när Jens kom hem for han och Jerry raka spåret till Trolltjärn för ett par dagars fiske med Per och Per. Så jag och Filip var hemma själva hela veckan men nog gick det också. Vi packade och förberede för en husvagnshelg i Seksarö, några vinglas och någon cider, en dag i haparanda, god mat, soliga dagar med blåst och det bästa sällskapet :-)

En ny arbetsvecka har inletts men även nu en kort sådan, skönt!! Helgen som kommer ska vi fira goa Hugo som fyller två år idag, stort grattis till han!! På kvällen är vi bjudna på grillfest som jag tror kommer bli hur trevligt som helst :-)

Filip då, på fredag blir karamellen 6 veckor. Imorn ska vi på BVC för vägning och mätning, de blir spännande att se vad han kommit upp i för siffror. Hans ide om att skrika sig less på kvällstid har peppar peppar (!!) gett med sig, förutom ikväll då som varit lite bökig men det kan ju inte alltid vara bra. Särskilt inte när man hunnit avverka ytterligare en förkylning med tillhörande rossel och hosta under sina fem veckor på jorden.

Idag har vi varit till Lillpite och hälsat på Lea, där blev vi då i flera timmar.. tydligen hade vi mkt att prata om :-) Sommaren verkar även ha kommit till stan idag, våran lägenhet har blivit bastu så som det alltid blir här sommartid. Inte uppskattat..

Nu ska jag börja förbereda för natten med ett par färdiga flaskor i kylen osv! Men först ska jag lägga upp några bilder också.



















De var allt för idag :-)


Kommentarer
Postat av: lea

ja jisses vad han växer, och hej så mysit å ligga med han på bröstet idag;9

2011-06-07 @ 23:01:37
Postat av: Malla

han e minsann en riktig karamell :)

2011-06-08 @ 22:43:03
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Linda

syns det att mammorna gillar randigt? ;P (det manliga könet brukar inte vara dem som köper kläder och dylikt till barnen, inte i vårt fall iaf) ;)



Filip är en sköning!

2011-06-10 @ 23:26:25
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Anna Bergström

Och eran lilla Filip är oxå supersöt=)

2011-06-13 @ 15:02:30
Postat av: Linda

precis! ;)



ja, jag längtar massor till midsommar!! :)

2011-06-14 @ 21:50:48
URL: http://lindta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0