Ultraljud igen..

Idag har vi varit på ett till ultraljud för BM kunde inte känna hur han låg sist jag var där. De gick bra och dåligt, det braiga var att allt såg ut som det skulle och hon uppskatta vikten till 2440gram, det dåliga var att han såklart låg med rumpan neråt och huvudet uppåt. Så imorn ska vi få en tid till Sunderbyn nästa vecka för att dom ska försöka vända honom.  Förhoppningsvis går det vägen om han inte redan vänt sig själv innan dess, annars får vi ta ställning till vilken väg han ska ut då :-)

Här hemma pågår förberedelser för fjällen i tio dagar, ja vi åker upp och så får vi köra ner till sunderbyn den dag vi får tiden. Jag jobbar min sista dag imorn och Jens går på minisemester, så nu ska vi bara njuta och ha det bra :-)

Nu blir det några bilder och sen får de va bra för idag, ska se BB och ladda för morgondagens sista kvällspass på obestämd tid!Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas han tar sitt förnuft till fånga och har vänt sig till den dagen ni ska till Sunderbyn så du slipper vändningsförsök! Ha nu det så underbart i Vougga, njuut :) Kram på er!!

2011-03-31 @ 21:00:48
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: sussa

Håller tummarna =)

2011-04-03 @ 17:57:30
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: Sandra och Wilma

Tack!!=)

2011-04-04 @ 18:53:40
URL: http://sandrafjallstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0