Bilbarnstol?

Det börjar vara hög tid att fundera vad vi ska köpa för bilbarnstol åt Filip, han börjar växa ur babyskyddet och sen är han då så jädra tung att gå runt att bära på i det så jag väljer många gånger att istället plocka ur han.

Men det är ju typ en djungel så därför tänkte jag att ni som har barn, vad har ni för bilbarnstol år era barn? Fördelar/nackdelar? Tacksam för svar ;-)

Nu ska Filip få lunch sen får vi se om vi ids dra igång städning!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi har nyss köpt en till Astrid, blev en maxi cosi o jag är

Jättenöjd! Den har 4olika lutlägen vilket jag tror alltid kan vara en fördel, även när dom blir större. Bekvämt att kunna luta dom bakåt när dom somnat! :-)

2011-11-03 @ 13:11:48
URL: http://jeanny.blogg.se/
Postat av: S

Vi har också en maxi Cosi som vi är nöjda med. Hade en Acta Graco cosmic comfort förut, och den var vi inte nöjda med, för på den "försvann" sidokrockskyddet i lutat läge, och det kändes inte så tryggt!

2011-11-03 @ 15:26:38
URL: http://sandrablandandra.blogspot.com
Postat av: Emma

Vi har också en Maxi Cosi, modell Mobi och är jättenöjda med den. Antar att det är samma som Jenny har, för vår har också flera olika lägen och Hugos huvud behöver aldrig hänga ner i knäna när han sover som det alltid gjorde i vår gamla stol som var en Acta Graco Duoflex modell lite äldre. Men det kanske också beror på hur stor bil man har, hur mycket man kan luta stolen? :) Hoppas ni finner rätt i djungeln! Kram!!

2011-11-03 @ 17:42:24
URL: http://emmste.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag är då nöjd med våra som vi haft och det är acta, och de går även att ha framåtvänd, vilket inte går med maxin vad jag har för mig...?! och det här med bilbarnstolar är verkligen en djungel!! VI har köpt en ny till harry, ni kan få köpa hans gamla om ni vill ? :)

2011-11-03 @ 21:04:58
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja de blir kul, ses imorrn :)

2011-11-03 @ 23:39:21
URL: http://sab1na.blogg.se/
Postat av: Martina

Vi har en Britax multi tech som vi är riktigt nöjda med. Fördelar: Går att ha både fram- och bakåtvänd. Justerbara sidor, justerbart nackskydd.. Har för mig att den blivit utmärk som en av de bästa "växa" stolarna då man inte behöver byta vid 4 års ålder.. Nackdelar: Har jag inte hittat några än! Men den tar lite plats men i er bil borde det inte vara några problem!Sen så kostar den dryga 3500 men det är det lätt värt för en bra stol tycker jag :)

2011-11-04 @ 18:42:17
Postat av: sussa

Tjo, har du kommit fram till nå inom bilstolsvärlden ?? de va kul du skrev ett inlägg om de, jag å mamma hade just pratat om de ( är lite sen på att lämna en kommentar) för min del va ja läst på så lutar de mot en britax multi tech kostar 2500 just nu iaf ;P

2011-11-06 @ 21:44:51
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: lea

jag tror också på en mulittechh då du vill ha en åt bägge hållen å då behöver man visst it ens ta lös bältena när du ändrar dom, men.. ska du ha en bakåtvänd enbart finns det ingen smidigare än den vi har å den tar så liten plats å är lätt!! men som sagt far å prov sätt den i bilen å sätt i littel man, be dom sätta in den så det blir rätt;P...<3

2011-11-08 @ 22:44:58
Postat av: lina

vi har också en Britax multitech, asbra! Jag skulle även rekommendera er att köpa från jollyroom.se. Snabb leverans, fraktfritt och MYCKET billigare (tror vi sparade in en 1000lapp på att beställa). Lycka till i djungeln!;-)

2011-11-18 @ 17:22:03
URL: http://linaoh.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0