Rantardag!

Att en helg kan gå så fort, det är inte klokt! Fredagkväll tog vi det hemskt lugnt, Filip fick lite feber på kvällskvisten från förkylningen och vi åt pizza och såg idol.
Lördag mötte vi Julia som var hemma över helgen på stan, alltid lika roligt att träffas! På kvällen åkte vi till Hollsvattnet, trevligt det också och lika längesen nästan som sist. När vi for så insåg jag ganska snabbt att bilen gick trögt och drog neråt diket, mycket riktigt så var det punktering. Då hade vi sånn tur att Per och Linda kunde låna oss ett däck så vi tog oss hem till slut. Så idag har vi varit och fått oss ett nytt däck. Träffat Julia en sista gång innan hon åkte hem och varit förbi hos Sussa och Tovah. En riktig rantardag blev det, t.o.m så lång att Jens fick stå bakom dörren och vänta när han slutat jobbet.

Jag har en väääldigt trött Filip här som springer omkring i gåstolen, han har väl på sin höjd sovit 40 minuter under hela dagen. Vanligtvis brukar han sova en ordentlig snoa och en lite kortare.. så han har ett stort minus på sova-kontot om vi så säger. Han ska snart få sin välling och få gå isäng.
Imorgon ska vi åka och bada med sussa och Tovah, ska bli spännande! Onsdag är oplanerad och fredag likaså, torsdag däremot ska vi iväg till Nina för att träffa alla mammor och barn. Så att så ser våran vecka ut :-)

Nu ska jag göra iordning vällingen som jag tror någon längtar efter!


Kommentarer
Postat av: sussa

Haha inge mat på bordet i dag :P ja de ska bli spännande i morrn :)

2011-11-14 @ 21:34:08
Postat av: nina

Yesbox de blir trevligt=)

2011-11-15 @ 21:06:47
URL: http://nina88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0