Nackspärr

Igårmorse vaknade jag upp med nackspärr och att jag var dunderförkyld. De gick bara att vrida huvudet åt höger, inte åt vänster, neråt eller bakåt. De blev ju såklart lite problem att lyfta i Filip, men som tur är det något bättre idag och förkylningen är också på bättringsvägen. När man kanske behöver sömn som bäst så har såklart natten varit en av dom värre, lilltrollet somnade i vanlig ordning vid 20 för att vakna vid 00 och ville ha mat, sen sov han som en stock till 03 men efter det skulle ha inte sova mer.. fanns inget som var bra, vid 06 när jag tänkte ge upp och kliva upp så somna han till slut och jag med. Bara lite lagomt trött är jag idag!

Idag ska vi på familjens hus på BVC föräldragrupp och resten av dagen ska jag bara längta till de blir kväll och jag får gå och lägga mig.
Hemmet ser ut som sju svåra år och en tvättkorg som inte går att stänga locket på, men det får jag ta ihelgen någon dag. De har verkligen inte funnits ork till sånna bestyr och gör det fortfarande inte. Imorgon ska vi och träffa lite andra mammor och bebisar hos sussa, de blir såklart trevligt! Är ju torsdag imorn och det innebär ju att pappa och Jerry kommer hem, det om något ser vi framemot!

Nä nu ska jag dricka upp kaffekoppen och besöka hemnet.se.. för vilken tur i ordningen ;P
Kommentarer
Postat av: Jenny

Då hade vi nog kanske varit i samma grupp! Jag kom på att anmäla mig måndagkväll, men hade tappat bort lappen med Evas mailadress, så jag kunde inte anmäla mig:-(

2011-09-21 @ 12:50:57
URL: http://jeanny.blogg.se/
Postat av: sussa

Hoppas de är ännu bättre i morrn. SKa bli kul å träffas ;)

2011-09-21 @ 12:56:02
Postat av: Bodypalace

Vill du läsa en annorlunda blogg? kika då in till mig ;) En blogg som är emot kroppsideal, en blogg där ALLA är fina, vackra och unika =)(ursäkta reklamen, men jag ser den som positiv för det är ändå en ganska viktig sak jag vill sprida vidare)

2011-09-21 @ 13:15:10
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: m. ♥

Aj aj aj... Krya!

2011-09-21 @ 14:05:47
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: karolinajonsson

fin blogg :D

2011-09-21 @ 16:13:52
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Postat av: Jenny

Nja, vi letar som lite överallt. Har inget speciellt ställe som lockar:-) Ska ni till Roknäs?

2011-09-22 @ 10:42:00
URL: http://jeanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0