Måndag

Ännu en helg har passerat i rasande fart och hela förra veckan hade vi inskolning på förskolan. Det har gått jättebra så i fredags var han själv hela dagen så vi hämtade hem en ganska sliten Filip. Han ska vara hela veckan nu trots att jag bara jobbar imorn, så han verkligen får inskolas i nya verkligheten.
Imorgon blir första dagen på vårat liv, det ska bli en prövning att hinna göra oss färdiga och ta morgonprommis med Jerry för att sen vara på förskolan 6.30 och jobbet 07.00. Filip som har vaknat 5 i över en veckas tid kommer förmodligen ta sovmorgon imorn ;-)
 
 
Vad gör man?! Det är så tyst och tomt här hemma, Jens i Kiruna, Filip på förskolan och Jerry ligger och sover i soffhörnet. Jag ska nog passa på att städa utan att ha någon i hasorna som ska göra likadant eller dyka i skurhinken eller drar fram det jag städar undan.
 
Vet ni hur skönt det är att ha en diskmaskin, en spis, en ugn, en kyl, rinnande vatten, ett avlopp, värme under fötterna, och en toalett/dusch? Det är gudomligt!
Vi har slitit och lagt ner många timmar när vi säkert hade kunnat göra så mycket roligare saker men snart har vi rott skutan i hamn och vi är så jäkla nöjda! Det har blivit precis som vi tänkt oss om inte ännu bättre! Nu fattas bara att kaklet kommer så vi får kakla murstocken och sätta in kaminen sen kan vi faktiskt säga att vi är färdiga såhär inte ens två månader senare! :-)
 
Nu ska jag ta tag i städningen i godan ro!
 
 

Kommentarer
Postat av: sussa

hallåå du måste ju svara när ja ringer =P ja är nalta nörvös känn ja haha

2012-08-20 @ 09:14:58
URL: http://souziq.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0