Ny adress

I torsdags klockan 15.00 hade vi tid för att skriva den sista kråkan och få nycklarna till huset, lite tidigare än planerat men de var defenitivt inte till någon nackdel.

Det har varit full rulle från tidig morgon till sena kvällar hela helgen och igår sov vi första natten i vårat hus. Effektiva har vi varit men det har varit tack vare all hjälp vi fått, massor tusen tack till allihopa!

Vi har hunnit med att tapetsera vrum, Filips rum, och vårat sovrum. Golv är påbörjat i sovrummet men fortsättning följer när Jens blir ledig igen. Ja lägenheten är ju förstås också tömd och urstädad. Det är såklart lagomt med kaos än så länge, men lite har vi lyckats få på plats. Innan vi ger oss för den här renoveringsomgången så ska vi lägga färdigt golvet i sovrummet och sen ska Filip få sig nytt golv och allrummet uppe ska få sig nya tapeter och golv.
Nästa omgång som enligt planerna ska dra igång så fort skoter och fjälltiden är slut så ska det bli nya golv i resterande delar i huset och ett nytt kök ska ta plats och mest troligt en kamin. De kommer bli så fint! =)
Bilder kommer inom kort, men inte nu. Jag missade ju dessvärre att ta förebilder så det blir bara efterbilder.

Filip somnade som en klubbad säl sin första natt i hans nya hem. Jo, han har premiär för han följde hem med mormor igår eftersom det fortfarande var alldeles för kaosartat när det var gåläggdags för han.

Det här duger inte, nu ska jag fortsätta stöka lite innan jag ger mig för idag.


Kommentarer
Postat av: sussa

va är så glad här borta på sörbyvägen =) kan komma å skotta fram grillstaden me dig haha =)

2012-02-28 @ 15:39:21
URL: http://souziq.wordpress.com
Postat av: Linda

Så härligt, trots allt kaos!! :]

2012-02-28 @ 19:53:34
URL: http://lindta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0